Oceniono na 5 z 5

De to flyttemænd var effektive hurtige og venlige. Der var styr på sagerne på kontoret og det var nemt at låne flyttekasser. Jeg kan bestemt anbefale firmaet.

Oceniono na 5 z 5

Haslev Flytteforretning yder en god service. Der kom præcis på aftalt tid flyttebil med 2 helt fantastiske flyttemænd, som vidste lige hvordan de skulle klare opgaven, som blev udført med stor erfarin... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

God kontakt hele vejen igennem og en opringning fra jer på dagen da I blev forsinket- 2 flyttemænd(Mikkel og Dennis) som var effektive men havde en lidt lang tid om at komme retur den ene gang ( havde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aftalt pris inden flytningen. Kom den aftalte dag og tdspunkt. Det pågældende møbel pakket ind for sikker flytning. Modtager fik leveret møblet i perfekt stand- samlet og monteret lys OK Modtag... Zobacz więcej

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe

Napisane przez firmę

Samlet har vi over 30 års erfaring i branchen. Det er alt lige fra privat flytninger, erhvervs flytninger, projektstyring, eksport pakning, handyman service, tungløft og meget mere. Fra vores mange år i branchen ved vi hos Haslev Flytteforretning også hvad der skal til for at gøre en flytning helt speciel og til en succes. Hos Haslev Flytteforretning kan vi tilbyde forskellige former for tilbud, sådan at I får lige den type flytning I søger. Skal det være den lille flytning hvor I selv vil stå for det meste eller den helt store pakke, hvor I næsten kun skal åbne hoveddøren og slå fødderne op i sofaen i jeres nye hjem. Kontakt os allerede i dag, og vi kan sammen se på jeres flytteplaner.

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Super service søde og flinke…

Super service søde og flinke flyttemænd, der passede godt på vores ting. God oplevelse.

15 maja 2024

Hej Lis

Tak for de fine ord, dem er vi meget glade for.

Haslev Flytteforretning :)

Den bedste service!

Den bedste service!

8 maja 2024

Hej CH M.

Tak for den pæne anmeldelse :)

Oceniono na 5 z 5

Super flyttefirma med god betjening …

God betjening lige fra starten og super service, at de kommer hjem til en og gennemgår hvad der skal med i flyttebilen og giver et tilbud. Derudover var jeg meget glad for, at de også levede flyttekasser, som var med i prisen.
Hurtig og effektive og venlige flyttefolk. Da jeg skulle af med flyttekasserne skrev jeg til dem og fik hurtig svar igen om at de kunne hente kasserne på den ønskede dag.
Jeg vil helt klart anbefale Haslev Flytteforretning, jeg var i trygge hænder fra start til slut

7 maja 2024

Hej Tina

Tusind tak for de flotte ord. Dem er vi meget stolte af.

Mvh Haslev Flytteforretning

Effektive

Effektive, servicemindede og en rimelig pris ifh til serviceniveau. Fantastisk hurtig flytnin, der kunne tilpasse sig da der skulle noget andet med istedet.Tak!

2 maja 2024

Hej Louise

Tusind tak for de flotte ord - dem giver vi straks videre :)

Super flytning

Vi havde en rigtig god oplevelse med Haslev flytteforretning, rigtig dygtige flyttemænd og en meget rimelig pris.

6 lutego 2024

Hej Stine

Tusind tak for de flotte ord.

God weekend

Oceniono na 5 z 5

Jeg skriver på vegne af min mormor

Jeg skriver på vegne af min mormor, som i dag har haft Haslev Flytteforretning ApS til at flytte for hende.
Hun udtaler: at det var 2 velopdragne unge mænd, som uden stress og jag, bar hendes elskede møbler ud i lastbilen på rekordtid. Herefter blev værdierne fragtet til den nye lokation og båret pænt ind, og sat lige der hvor det var ønsket. Havemøblerne blev også båret om i baghaven.
At flytte bolig kan være en stressende faktor for en ældre dame, men takket være jer og jeres gode adfærdskodeks, har dette ført til mindre stress, og en rigtig god oplevelse.
Tak!

5 lutego 2024

Hej Jesper.

Tusind tak for de pæne ord, dem vil vi straks give videre :)

God dag!

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem utrolig god service

Helt igennem utrolig god service, hjælpsomhed og venlighed fra både sekretærens og flyttefolkenes side. Meget rimelig pris og hurtig afregning. Kan kun anbefales!

21 listopada 2023

Hej Kirstine

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi siger mange tak for de flotte ord!

mvh

Super god oplevelse

Vi kan kun sige gode ting om vores oplevelse med flytning fra lager til hus. De var hurtige, effektive, forsigtige og ordentlige. De ankom til aftalt tid. Jeg kan godt anbefale andre at booke dette firma til sin flytning.
Betalingsmetoden er i øvrigt super nem, ordentlig og overskuelig.

9 października 2023

Odpowiedź od Haslev Flytteforretning ApS

Tusind tak for de fine ord - det er altid dejligt med glade kunder :)

Kan varmt anbefales!!!

Vi har kun positivt at sige om dette flyttefirma. Der kom 2 super effektive, flinke og humoristiske flyttefolk. De var meget omhyggelig med at bære ud/ind samt pakke vores møbler godt ind hvis det var nødvendigt. Prisen er rimelig og vi er meget tilfredse med vores oplevelse af Haslev Flytteforretning.

19 stycznia 2023

Hej Camilla

Vi siger tusind tak for de pæne ord! Og ønsker jer alt held og lykke i jeres nye bolig.

Oceniono na 5 z 5

Meget fin service både fra kontorets…

Meget fin service både fra kontorets side og fra flyttefolkene. Alt gik hurtigt med to
venlige, dygtige og imødekommende flyttefolk. Pris for flytning og den brugte tid var yderst rimelig. Kan varmt anbefale firmaet.

4 grudnia 2022

Hej Lene

Tak for de fine ord. Vi er glade for at du er tilfreds med din flytning.

mvh

Perfekt flytning

Lige fra jeg ringede for at få et tilbud på flytningen har alt været perfekt. De kom dagen efter for at se det sted vi flyttede fra og samme dag fik vi et tilbud.
Vi fik 50 flyttekasser og en stor stak papir til indpakning en måned før så jeg havde god tid til at pakke.
Vi aftalte en dag for flytningen, men den lavede vi om en uge før og det var aftalt, men kun en opringning til Tanja så fandt de også en tidligere dag vi kunne flytte.
Flyttebilen kom til den aftalte tid og “drengene var meget profesionelle og hurtige til at pakke bilen.
Da vi kom frem til den nye adresse kikkede de først om der var nogle skader i lejligheden og noterede dem ned.
Så gik de igang med at tømme bilen, og det gik uden nogen skader så alt blev sat hvor vi ønskede det.
Så vi har kun rosende ord for dette firma og kan derfor kun anbefale dem.
Man ringer bare når man har pakket alle flyttekasserne ud så finder vi en dag for afhentningen af kasserne 👍
Tusinde tak for en god flytning.😀
Hilsen Lis

1 czerwca 2022

Hej Lis.

Endnu en gang vil vi gerne sige tusind tak for de fine ord.

Vi er glade for I syns flytningen gik godt.

Fantastiske og effektive

Fantastisk firma med effektive flinke flyttefolk og fair priser ⭐️😁 I har vores varmeste anbefalinger!

30 kwietnia 2022

Odpowiedź od Haslev Flytteforretning ApS

Hej Sofie. Tak for den fine anmeldelse :)

Oceniono na 5 z 5

Haslevflyt flyttede hele vores hjem fra…

Haslevflyt flyttede hele vores hjem fra Taastrup til Næstved. De opfyldte alt, hvad de havde lovet og var hurtige, venlige og effektive. Alt fungerede til perfektion og derfor kan vi kun give vores største anbefaling.

18 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Gjorde vores flytning til en god oplevelse

Vi har lige brugt Haslev Flytteforretning til en stor flytning fra Vanløse til Haslev, og vi er ovenud tilfredse. De har hele vejen igennem været topprofessionelle og pålidelige, og de udviste stor omtanke, da de stablede vores 180 flyttekasser (foruden alt det løse). De ting, der er skilt ad, er placeret samlet, og der er tager hensyn til de skrøbelige ting. Jeg kan varmt anbefale Haslev Flytteforretning - de er hver en krone værd og gjorde en ellers uoverskuelig ting til en god oplevelse.

8 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Vi har benyttet de fantastiske…

Vi har benyttet de fantastiske mennesker hos Haslev Flytteforretning - dette er første gang, at jeg nogensinde anmelder nogen til trustpilot - her er det simpelthen en nødvendighed! De drenge/mænd/fyre er så imødekommende og hjælpsomme! Noget så sjældent som service er noget de leverer, til en komplet fremragende konkurrencedygtig pris. Jeg vil til enhver tid vælge dem igen! Tak for jer - I har gjort vores flytning så overkommelig og I fortjener alle den største ros! Mange hilsner fra familien Salst

7 sierpnia 2021

Vores største anbefaling

Virkelig en god oplevelse med Haslev flyt. Bestilt via ADAM. Kim, og kan desværre ikke huske navnet på makker, klarede en flytning fra en dum lejlighed med både mange trapper i bolig og i opgang, og tilmed i 31 graders varme. Alt blev gjort på en ordentlig måde. Alt blev skærmet med tæpper i bilen. Kan kun give topkarakter👍🏻

17 lipca 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej