Jeg har deltaget i et glad trænings forløb på 6 uger hos Sofie Hasle fysioterapi p.g.a. slidgigt i mine knæ. Sofie er meget kompetent, og ser alle på en meget positiv måde, som skaber en god stemnin... Zobacz więcej
Super klinik med søde mennesker! Jacob er en fantastisk behandler, som jeg er meget glad for. Han er mega godt til at få en hurtigt på benene efter skader. Han er meget engageret og ved at det værst... Zobacz więcej
Sommervej 31F - Stuen, 8210, Aarhus V, Dania
- mail@haslefysioterapi.dk
- haslefysioterapi.dk
Glad træning
Sofie er meget kompetent, og ser alle på en meget positiv måde, som skaber en god stemning på holdet. Jeg mærker helt klart en forbedring. Jeg er nu godt rustet til at træne videre hjemme.
Jeg har gennem længere tid haft mange…
Jeg har gennem længere tid haft mange smerter i min højre kæbe og været igennem flere undersøgelser hos både speciallæger og tandlæger – uden at finde en løsning. Hos Hasle Fysioterapi mødte jeg Michael, som foreslog akupunktur i ansigtet. Allerede efter to behandlinger oplevede jeg en markant lettelse: ingen længerevarende smerter eller spændinger i kæben.
Mine varmeste anbefalinger går derfor til Hasle Fysioterapi. Det er altid en fornøjelse at komme i huset – stemningen er rar, og behandlerne supplerer hinanden virkelig godt med forskellige metoder, idéer og tilgange. Man mærker, at de brænder for deres fag og for at hjælpe.
Stor ros til Hasle fysioterapi
jeg vil gerne rose Hasle fys som udelukkende giver god vejledning og behandling. Især vil jeg takke min behandler Peter, som hjalp mig, da jeg havde mange smerter i ryggen, og han gav mig håbet tilbage om at han kunne gøre mig smertefri. Det lykkedes.
Jeg var på Skejby Sygehus 2 gange og…
Jeg var på Skejby Sygehus 2 gange og hos min læge,
der fik jeg en recept på stærke piller og skulle tage 2
stk. 4 gange om dagen på grund af meget stærke smerter i hoften.
Jeg fik akupunktur af Jacob hos Hasle Fysioterapi, og
Næste dag var smerterne væk.
Jeg er utrolig glad, og kan ikke rose Jacob nok
Mange venlige hilsner, og TAK.
Per Trillingsgaard Lund
Jeg har altid en fantastisk oplevelse…
Jeg har altid en fantastisk oplevelse hos Hasle fysioterapi. Jacob Knudsen er utrolig professionel, og jeg føler mig i trygge hænder fra start til slut i et behandlingsforløb. Jacob Knudsen er meget dygtig til hans fag og kan altid hurtigt identificere mine problemer og skræddersy en behandlingsplan, der gør mig til stærkere.
Jeg oplever hurtige og markante forbedringer efter hver session, uanset om det er længere forløb med fokus på styrke eller forløb for skader. Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der har brug for at få en medspiller til at nå personlige målsætninger.
Super klinik !
Super klinik med søde mennesker!
Jacob er en fantastisk behandler, som jeg er meget glad for. Han er mega godt til at få en hurtigt på benene efter skader. Han er meget engageret og ved at det værste han kan tilbyde mig, som idrætsudøver, er at ligge stille. Ro og hvile er sjælden en del af behandlingen, hvilket er utrolig vigtigt, når man træner op med konkurrencer. De er super gode til at lave huller i deres kalender, så man hurtigt kan komme til, og få startet en behandling
Bedste fysioterapeut jeg har været ved
Har været til forløb hos halse fysioterapi ved Jens Kjeldsen. Jeg er ovenud lykkelig for den behandling og professionalisme, som jeg blev mødt med
Havde i årevis døjet med højre skulder…
Havde i årevis døjet med højre skulder og ikke kunnet sove på siden. Jacob gav mig to nemme øvelser, og han "fiksede" på ingen tid det, som kiropraktor, akupunktør og anden fys ikke havde formået! Er SÅ taknemmelig :)))
Rigtig God service og Meget kompetente…
Rigtig God service og Meget kompetente mennesker.
Var på ferie i nærheden af Århus i uge 28 og var taget afsted med ondt i lænden, som min egen kiropraktor på Sjælland ikke havde formået at få styr på på 3 uger. Men efter en længere køretur måtte jeg på anden dagen, ringe til lægen da jeg virkelig havde ondt. De henviste til jeg skulle prøve en lokal Fys, og jeg tog kontakt til Hasle fys, forklarede dem problemet og de lykkedes dem at skaffe en tid samme dag. Blev mødt af Andreas og forklarede kort hvor det gjorde ondt, og han havde meget hurtig en indikation af hvor skaden var. På under 10 min havde han “fikset et dårligt SI-led” og allerede om eftermiddagen var 30 % af mine smerter væk. Fik en behandling mere efter 2 dage og min ferie var redet.
God og effektiv behandling
Jeg har været inde hos den unge fysioterapeut Sofie. Jeg har i dag ikke længere nakkesmerter. Jeg kan godt anbefale behandling hos hende.
De tog ansvar
De tog ansvar, så jeg kunne slappe af.
De opmuntrede, så jeg turde tro på, at det nok skulle blive bedre.
De forklarede, så jeg ku tá ansvaret tilbage.
Et virkeligt godt forløb!
Fantastisk god og effektiv behandling
Jeg har flere gange været til behandling hos Hasle Fysioterapi. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Både af personalet, men også af behandlingerne. Der er god og hurtig identificering af problem eller skade, eller begyndende skade. Der har hver gang været enormt god og effektiv behandling, som har gjort at jeg kunne træne videre og har kunne deltage de sportskonkurrencer, som jeg har haft forude. Det har været rart at få styr på skader, så de kommer væk og ikke er tilbagevendende, samt jeg har været tryg ved at jeg ikke gør noget værre.
Personalet er altid venlig og imødekommende. Det er nemt at få en behandlingstid, indenfor kort tid. Personalet er også flinke til at vende tilbage, hvis andre har afbud og man kan komme til tidligere.
Jeg vil til en hver tid anbefale Hasle Fysioterapi.
Det er ikke fair.
Det er ikke fair.
At jeg ikke kan få ryg massage hvis jeg ikke selv betaler det.
Jeg har en bevilling så staten/ regionen betaler både min træning samt massage.
Denne besked har jeg fået af Eva.
Det er ikke Fair da jeg er handicappet. 👎🏻
Jeg har længe hos Hasle Fysioterapi
Jeg har været længe hos Hasle Fysioterapi.
Gode Trænings muligheder for genoptræning.
Gode behandlere, de er snaksalige og går meget op i smerter
Rigtig god oplevelse
Har kun godt at sige i forbindelse med behandling af ondt i iskiasnerven. Venlig og god service, samt dygtige behandlere.
Simpelthen dårligste behandling over…
Simpelthen dårligste behandling over tlf. Når man ringer og har en terminal erklæringen og en henvisning fra egen læge, at de ikke gider finde ud papirarbejdet fordi de er for dovne. Simpelthen for dårlig service.
Meget god behandling af Thomas 👍
Fedt sted,høj faglighed
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.