Jeg besøgte Hari for nogle måneder tilbage og har længe ville skrive denne anmeldelse om min gode oplevelse. Jeg blev klippet i Hari på Østerbrogade af en sød, opmærksom og imødekommende kvinde fr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mit første besøg hos Hari Lyngby ✂️ Rigtig god oplevelse - alt fra bestilling af tid til selve klipningen og den fine behandling af frisøren. Elsker konceptet - man kan altid få en spontan tid, uden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har brugt Hari som min Go To Cutter siden juni 25. Elsker at jeg kan booke den første tid om morgenen, når jeg nu alligevel skal op på lokum om natten 😆. Det er den perfekte start på min weekend. At... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har tilmeldt os deres familieabonnement. Ungerne er tilfredse. Jeg er tilfreds. Ventetiderne har passet indtil videre. Frisørerne går virkelig meget op i hår, hvilket er det vi mest taler om. Glæ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos hari koster det altid 300 kr. Vi lader baristaer om kaffen, massører om hovedbundsmassagen og har sagt farvel til vask og farve. Vi fokuserer nemlig kun på at klippe!
Dania
I dag er jegblevet klippet hos Hari
Det var en god oplevelse
Meget sød og dygtig frisør derdksljeg helt sikkert klippes igen
Jeg havde lavet den fejl at klippe mit pandehår selv, så jeg gav dem den umulige opgave at fikse det.
Og det gjorde de hos Hari i Carlsberg😊
Super sød og forstående kvinde, som også kunne grine af det med mig og gjorde et godt stykke arbejde!

Odpowiedź od hari
Håret perfekt klippet i “Viggo Mortensen long hair style” af en kompetent svensk frisør på Frb Alle😁
Jeg blev klippet hos Monica hos hari Østerbro og havde en 10/10 oplevelse. Ekstremt behagelig, lyttende og imødekommende ift. specifikke ønsker. Varmeste anbefalinger herfra.
Monica var super dygtig og super sympatisk
Har længe søgt frisør af denne kvalitet og integritet i byen, uden en pris på +500kr!
Blev klippet af Danni, med venlig velkomst, god service og rådgivning/foreslag til styling og pleje af mit sarte hår og hovedbund.
Blev klippet lige som jeg ønskede, mødt med forståelse og relevante spørgsmål til hvordan jeg ønskede det.
Derudover rigtig fin energi, og god smalltalk undervejs (hverken for lidt eller for meget) - rare mennesker.
Sød og kompetent frisør der forstod at gøre klipningen tilfredstillende
Super behagelig oplevelse og mega søde mennesker! 😊
Har været medlem i snart et år og er super tilfreds. Altid god service og flot klip!
I dag mødte jeg Malene for første gang og det var en kæmpe succes. Hendes vejledning og input til klipningen var perfekt og jeg er vild med resultatet.

Odpowiedź od hari
Det blev lige som jeg ønskede mig, er meget tilfreds

Odpowiedź od hari
Fantastisk søde og dygtige frisører i Lyngby

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg fik klippet min begyndende mullet af Barbara hos Hari på Østerbro, og hun gjorde det helt perfekt! Hun var virkelig imødekommende, lyttede til hvad jeg ønskede, og resultatet blev super skarpt. Kan varmt anbefales – jeg kommer helt sikkert igen!

Odpowiedź od hari
Barbara var sød og kompetent. En behagelig oplevelse.

Odpowiedź od hari
Fantastisk. Super forståelse, godt stemning og topklasse klipning.

Odpowiedź od hari
Professionelle frisører med klip i god kvalitet. Man får rigtig meget for pengene.

Odpowiedź od hari
Første - og bestemt ikke sidste - besøg: Barbara fangede straks, hvad jeg gerne ville have og gjorde et virkelig godt stykke arbejde. God kundeservice, god klipning og god pris

Odpowiedź od hari
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.