Hardloopband Recenzje 6

4,2

Wij zijn dé loopband winkel van Nederland en België, gespecialiseerd in hoogwaardige A-merken hardloopbanden. Bij ons draait alles om de beste klantervaring van A tot Z. We helpen je bij het kiezen van de ideale hardloopband, zorgen voor een snelle en zorgeloze levering én ondersteunen je bij het behalen van jouw sportieve doelen. Of je nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen of je hardloopprestaties naar een hoger niveau wilt tillen!

4,2

Dobra

Bestellen ging makkelijk

Bestellen ging makkelijk, ik kreeg direct een bevestiging en de levering kwam zelfs een dag eerder dan gepland. Wat ik vooral fijn vond: ze gaven eerlijke advies, ook over wat ik niet nodig had. Daardoor heb ik een model dat echt bij me past. Geen poeha, gewoon goede service.

17 sierpnia 2025

Na een blessure had ik specifieke…

Na een blessure had ik specifieke wensen. Waar andere shops alleen met standaardantwoorden kwamen, namen ze hier echt de tijd. Ik kreeg een uitgebreid mailtje terug met uitleg en alternatieven. De loopband staat inmiddels in mijn slaapkamer en ik gebruik hem dagelijks.

14 sierpnia 2025

Ik steun graag relatief kleinere…

Ik steun graag relatief kleinere webshops, en deze overtrof mijn verwachtingen. Persoonlijk contact, oprecht betrokken en ze namen de tijd voor mijn vragen. Het voelde niet als 'even snel verkopen', maar als iemand die echt met je meedenkt. Zo hoort het.

10 sierpnia 2025

Goede website

Goede website, duidelijke info en een keurige levering. Een ster minder omdat ik geen keuze kreeg in bezorgmoment, maar gelukkig was ik thuis. Loopband werkt naar behoren. Al met al tevreden.

7 sierpnia 2025