Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Elsker hvordan terapi serien lindrer smertene, både med bruk av varme og kulde. Jeg bruker både terapihetta og terapisleeve daglig, eneste jeg syns er synd at varmen og kulden forsvinner litt for fort... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 1 z 5

Fikk mail om at pakken var sendt for 5 dager siden med sporing, men ifølge post nord sin sider så har dem ikke fått pakken enda. Når dem da skriver på sin sider « Vi sender alle bestillinger innen 24... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzęt medyczny
  2. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  3. Domowa opieka medyczna

Napisane przez firmę

HappyVibes er din vei til naturlig smertelindring. Vi tilbyr produkter som linder smerter naturlig. Vi er en norsk nettbutikk og sender alle bestillinger med 1-3 dagers levering.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Elsker hvordan terapi serien lindrer…

Elsker hvordan terapi serien lindrer smertene, både med bruk av varme og kulde. Jeg bruker både terapihetta og terapisleeve daglig, eneste jeg syns er synd at varmen og kulden forsvinner litt for fort får min del.

2 marca 2026

Hei Lena

Tusen takk for tilbakemeldingen. Så godt å høre at du opplever naturlig smertelindring med vår TerapiHette og TerapiSleeve! 💚 Det får oss i HappyVibes til å jobbe enda bedre hver eneste dag 💚

Oceniono na 5 z 5

Er kjempe godt produkt for all smerte i…

Er kjempe godt produkt for all smerte i hode. Den legger en liten tyngde på hode som gjør at man slapper godt av. Den er god både kald og var og lindrer hodesmerter

12 marca 2026

Hei Alvilde

Så veldig godt å høre at du opplever naturlig smertelindring med vår TerapiHette 💚 Sånne tilbakemeldinger hjelper oss på HappyVibes veldig mye med arbeidet videre 💚

Oceniono na 5 z 5

Jeg har levd med kronisk klasehodepine…

Jeg har levd med kronisk klasehodepine i 13 år og med kronisk migrene siden undgdommen. Happy Vibes terapisereie er blitt min beste venn og en enorm hjelp i en vanskelig hverdag. Disse produktene er de beste av typen på markedet og anbefales på det sterkeste! Tusen takk🙏🩷💜 Hilsen Christine Finngaard

6 marca 2026

Hei Christine

Tusen takk for tilbakemeldingen din 💚 Veldig hyggelig å høre at du opplever naturlig smertelindring med vår TerapiHette.

Oceniono na 4 z 5

Min samboer sliter med migrene å mente…

Min samboer sliter med migrene å mente denne var midt i blinken. Kald og avkjølende for hele hodet. Eneste er at den blir varm etterhvert. Så ville derfor benyttet tilbudet 2 for 1 så man kan ha en i kjøleskapet mens man bruker den andre, så bytte deretter.

28 lutego 2026

Hei Lars

Utrolig fin migrene hatten

Jeg har hatt migrene i over 20 år og vært medesin avhengig ofte noe som igjen trigga migrene. Happy vipes migrene hatten ble redningen. Når jeg brukte den i aura fasen gav den en helt utrolig og effektiv lindring så rask, og flere ganger ble migrene anfallet bremset slik at aura ikke utviklet seg til de vonde anfallene jeg ellers ville ha fått. Hatten er mest effektiv når man ligger og dekker til ansiktet da den blokkerer alt lyset. Men den har også hjulpet enormt når jeg måtte gjøre husarbeid mens jeg har migrene. Tok den på og bare fortsatte med husarbeid, noen ganger har man ikke noe valg når man har småbarn. Hatten har hjulpet mer enn ord kan beskrive. Anbefales på det sterkeste

31 stycznia 2026

Hei Nadine

hodepinehetten

jeg har 3 til 5 hodepiner hver eneste dag og ekstrem polynevropati da jeg først tørte å ta disse produktene i bruk idag så angrer jeg så absolutt ikke. kjente smertene krøp bort fra meg med engang. anbefales jaaaa

31 stycznia 2026

Hei Ingunn!

Hermann fra HappyVibes

overpriset Kina vare

Dette er videresalg av Kina varer med sinnsykt prispåslag.

1 grudnia 2025

Hei, Herman!

Takk for tilbakemeldingen din!

Vi vil gjerne klargjøre at alle produktene våre er egenutviklede løsninger. Hvert produkt er designet med unike funksjoner som er spesielt tilpasset for effektiv smertelindring. Vi står bak både utvikling og kvalitet, noe som gjør at vi kan garantere beste effekt for våre kunder☺️

Jeg bestilte varer 1 des

Jeg bestilte varer 1 des. Fortsatt ikke sendt el fått noen beskjed. Har sendt 2 mailen men får ikke svar på de heller. Så regner med jeg har blitt lurt. Ekstremt useriøst firma.

15 grudnia 2025

Hei, Camilla!

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Som informert på nettsiden og i ordrebekreftelsen så er bestillingen din en forhåndsbestilling hvor det ble opplyst estimert at forsendelsen din blir sendt 10. desember. Det oppsto dessverre en liten forsinkelse i vareleveransen, men vi regner med å få sendt ut bestillingen din i løpet av dagen (16. desember).

Etter å ha sjekket opp i e-post dialogen vår har vi svart på alle henvendelser innen 24 timer, samt gitt deg oppdateringer angående forsinkelse ved din forhåndsbestilling.

Vi beklager for forsinkelsen og så håper vi på at du blir fornøyd med Terapi-produktene☺️

HappyVibes💚

Oceniono na 5 z 5

Denne terapihetten er det beste jeg har…

Denne terapihetten er det beste jeg har hatt på hodet i hele mitt liv. Den har en behagelig tyngde, kulden fra den gir en lettelse i hodet og den er helt lystett. Vanskelig å beskrive hvor digg den er, men min anbefaling er med hånden på hjertet 10/10. Livet blir ikke det sammen uten fremover 🤩

4 października 2025

Hetten lover mye

Hetten lover mye, men innfrir null.
De reklamerer med fornøydhetsgaranti, men det koster 140kr å returnere (altså dobbelt av hva det kostet å få den tilsendt).
Bare lureri! (Dessverre…)

30 lipca 2025

Hei Thomas,

Tusen takk for tilbakemeldingen din!

Returkostnaden skal selvfølgelig ikke belastes deg – det var en feil på nettsiden vår, og den er nå rettet opp. Leit å høre at du ikke har hatt effekt av TerapiHetten. Vi har 100 dagers åpent kjøp, så så snart vi mottar returen, vil vi refundere hele beløpet.

Gi gjerne beskjed hvis du lurer på noe mer.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

HappyVibes💚

Enkelt. Fantastisk produkt

Enkelt. Helt supert produkt!
Veldig fornøyd

1 lipca 2025

Hei, Kristin!

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Fint å høre at du er fornøyd med produktet💚

Vennlig hilsen
Teamet i HappyVibes

Super fornøyd

Super fornøyd, kupper migrene anfallene. Anbefales på det sterkeste hvis du har klasehodepine eller kronisk migrene. Fått en ny hverdag etter at jeg har begynt å bruke denne hetten.

3 lipca 2025

Hei Wenche!

Så hyggelig å høre! Vi setter stor pris på at du deler tilbakemeldingen din – det betyr mye for oss. Fantastisk å høre at du opplever naturlig lindring med TerapiHetten 💚

Vennlig hilsen
Teamet i HappyVibes

Oceniono na 5 z 5

Kjøler veldig fort og længe ned

Kjøler veldig fort og længe ned, og ikkje minst så god å sovne med mht over øyan mine 👌💚💜🧡

9 czerwca 2025

Hei, Anne!

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Fint å høre at du er fornøyd med TerapiHetten og at den hjelper deg med å sove💚

Rask levering, flott produkt

Rask levering.
Utrolig bra produkt for en som har stille migrene. Svimmelhet avtar etter 10-15 minutter i stedet for timer.
Anbefales!

28 maja 2025

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Hyggelig å høre at du har funnet veien til naturlig smertelindring med TerapiHetten og at du er fornøyd med den raske leveringen💚

Et produkt som hjelper

Et produkt som hjelper! Samt rask levering

11 czerwca 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen!

Hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet samt den raske leveringen💚

Redningen for migrenehodet mitt

Fantastisk deilig opplevelse og behagelig å bruke

2 czerwca 2025

Hei, Katrine!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Fantastisk å høre at du opplever naturlig lindring mot migrene med TerapiHetten💚

Oceniono na 5 z 5

Jeg er kjempefornøyd med min…

Jeg er kjempefornøyd med min terapihette. Lindrer og kjøler når hodet ikke spiller på lag. Blir julegave til alle jeg kjenner🤩

27 maja 2025

Hei, Malin

Tusen takk for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at du har funnet veien til naturlig smertelindring med vår TerapiHette.

Ha en fin dag videre💚

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej