Happytails Nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Is oplichting
Is oplichting! Speeltjes zijn binnen enkele minuten stuk! De 60 dagen retour houdt in dat je het terug moet sturen naar China! Als zij het hebben beoordeeld krijg je een tegoedbon ter waarde van je aankoopbedrag te besteden in hun webshop!
Echt binnen 5 minuten gesloopt
Echt binnen 5 minuten gesloopt. En idd geen reactie als je van de “binnen 60 dagen retour garantie” gebruik wilt maken. Wat een slechte ervaring!
De onverwoestbare eend binnen 5 minuten kapot
De onverwoestbare eend ook hier binnen 5 minuten gesloopt door onze Jack Russel van 7 maanden… Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken!
Waardeloos bedrijf en waardeloze…
Waardeloos bedrijf en waardeloze spullen
Zo genaamd onverwoestbaar binnen 5 minuten kapot en als je ze probeert te berichten geven ze geen gehoor meer.
De ducky waar ze mee adverteren is te koop bij temu voor €2.00
Waardeloos dinosaurus was na een…
Waardeloos dinosaurus was na een halfuur al kapot door onze 14 weken oude puppy
Neppe rotzooi uit China
Neppe rotzooi uit China.
Vorige reviews zeggen genoeg, allemaal Chinese troep wat door dit wereldbedrijf verkocht wordt.
Oplichting, waardeloos!
3.5 week voordat het geleverd werd ipv 5 werkdagen
De 'onverwoestbare ' eend was binnen een kwartiertje stuk!
Slechte kwaliteit
Twee 'onverwoestbare' eenden besteld, maar deze waren binnen 5 minuten kapot. Voelt ook aan als goedkope rommel, erg slechte kwaliteit.
Als je aanspraak maakt op de garantie reageren ze uiteraard niet meer. Alle positieve reviews op de website zijn nep. Ik heb daar ook al een negatieve review achter gelaten, maar deze wordt niet geplaatst.
De eenden zijn binnen 5 minuten kapot
De eenden zijn binnen 5 minuten kapot! Weeeken op gewacht en je krijgt TROEP!
Niks onverwoestbare eenden
Op 29 januari 2 van de onverwoestbare eenden besteld met de belofte van 5 - 7 werkdagen te leveren. Een aantal e-mails en 15 werkdagen later zijn de Peking ducks dan toch nog ingevlogen. Dus wel geleverd, maar als dit onverwoestbare eenden moeten zijn, dan hebben de honden in China zeker geen tanden. Ons Frans bulletje deed er ongeveer een uurtje over om het eerste gat erin te krijgen, en ik weet zeker dat de labradoodle hem binnen 5 minuten compleet gevild, uitgebeend en uitgeplozen zal hebben.
Weinig onverwoestbaar.
Besteld maar niets ontvangen
Besteld maar niets ontvangen, ik verwacht dat ik er ingeluisd ben door de nepwebsite. Niets bestellen!
Neppe Chinese rommel
Alles behalve onverwoestbaar
Alles behalve onverwoestbaar.
Niet intrappen.
Onbetrouwbaar bedrijf
Onbetrouwbaar bedrijf! Onverwoestbare eend bestaat niet. Bestel hier niet!!
Happytails-nl
Hondenspeeltjes : besteld-betaald-bevestigd, maar geen verzending en vage mailreacties die lijken op AI-robots. Website lijkt vertrouwd maar begint op oplichting te lijken. Blijf er ver vandaar !
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.