Happident Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

VARNING för detta hemska företag!! Ser ni dem, spring åt andra hållet. Rena bluff-företaget och det är ett under att de får bibehålla sin verksamhet! Enskilda tandläkare kan säkert vara bra, men adm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hasse är grym! Här snackar vi en tandläkare som tar sig tiden. Berättar hela tiden vad som ska göras och du får också information om vad det kan tänkas kosta för dig som patient. Det gör också att d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det är alltid lika tryggt att vända sig till Happydent Domen. Denna gång hade det blivit ett hål under en gammal lagning som behövde åtgärdas. Jag fick en tid samma dag (!) som jag ringde till dem. Tr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pogotowie stomatologiczne

Napisane przez firmę

Happident är en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstäder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 512

Napisz recenzję

Not. Good.

Quite unfriendly service. Hard to reach them on the phone (being first in line and still wait minutes is just no good service). Not friendly. Last time I was at happident. They change your booked times without checking if you can at the new time.

29 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Hur f-n kan Happident få fortsätta lura…

Hur f-n kan Happident få fortsätta lura kunder! Varning Varning Varning! De fullföljer inte sina åtaganden, Tar betalt och gör ej klart. Fruktansvärt! Snälla människor skriv inte omdömen som ni inte står för. När man försöker få kontakt med ansvarig så återkopplar dem inte som utlovat vid första kontakt. De lämnar inte ut direktnummer, svarar inte på mail. Lurendrejeri!! Smart av dem att dra ut på det så man tröttnar? Polisanmälan, hjälper det?

Happident Mölndal

Happident Mölndal är en modern, trevlig och välkomnande klinik.
Tandläkaren Baresh och tandhygienisten Habiba är fantastiska! De är både professionella och utgör ett mycket proffsigt team tillsammans. Jag har gått hos dem i tre år nu och har varje gång mötts av ett varmt, trevligt och respektfullt bemötande.
Man märker tydligt att de verkligen bryr sig om sina patienter och deras munhälsa. De ger alltid bra råd och rekommendationer för hur man bäst tar hand om tänderna.
Det är utan tvekan dem jag kommer att fortsätta gå hos resten av mitt liv.

Känner mig alltid välkommen

Känner mig alltid välkommen
personaller är snällt och hjälp sam.
Tandläkaren är mycket noga med sitt jobb
Han alltid förklarar vad håller på att göra.
Jag är mycket nöjd med behandlingen

Oceniono na 5 z 5

Önskar visa största respekt o…

Önskar visa största respekt o tacksamhet till tandläkaren och sköterskan på HAPPYDENT i Borås. Jag är mycket nöjd med det arbete som lagts på de tänderna som var ett problem och smärta för min del, HAPPYDENT med doktor och sköterska har gjort allt för att lösa mitt problem till ett lyckligt slut för ett lyckat resultat. Tusen tack till berörda på HAPPYDENT i Borås!

27 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

NO SIGN!!

There is no sign outside or inside the building. SO BAD!! Did look for the house in 10 min before a nice lady in a shop accros the building showed me.

23 kwietnia 2026

HAPPIDENT- VILKET SKÄMT

HAPPIDENT- VILKET SKÄMT
Synd man inte kan sätta minusomdöme.
Jag besökte nyligen tandhygienist Nordreen på Stureplan, och jag har aldrig varit så missnöjd med ett tandläkarbesök som detta😠
För det första var hon 15-20 min sen, och det var precis samma förra året. Hon skyller alltid på trafiken, men då får man ju åka hemifrån tidigare. Det är en sak om en patientbehandling drar ut på tiden, men jag var dagens första patient!
Sedan hittade hon ett problem som krävde röntgen, men då kunde hon inte hantera utrustningen!! Detta drog ut på tiden. Det blev ingen röntgen.
Hon sa inte mycket vettigt under behandlingen, men ändå hade hon mage att fakturera 595kr för råd jag inte fick och 785kr för röntgen som inte blev😡
Denna tandhygienist framstod i mina ögon som oprofessionell, och jag vill aldrig mer gå till henne. Jag vill förresten aldrig mer gå till Happident😤
Jag har vid upprepade tillfällen mailat till två chefer på företaget som båda krupit in under en gråsten och inte svarar.
Ett gott tips: GÅ INTE TILL HAPPIDENT!!

7 kwietnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej