Inget slutpris på försäkring. Jag la till tjänster i försäkringen och till slut kom jag fram till en sida, teckna försäkring, utan att se den sammanlagda kostnaden. Jag var tveksam att klicka vidare... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
När jag jämförde min befintliga hemförsäkring med Happens upptäckte jag att jag kunde spara 47% av min årliga avgift om jag bytte. Och det bästa är att jag inte behövde kompromissa med försäkringens t... Zobacz więcej
Happens vill hjälpa dig att bli och förbli rätt försäkrad. På Happens kan du jämföra pris och innehåll på försäkringar från olika bolag så du kan göra välinformerade beslut. Du kan även använda Happens för att gratis samla och överblicka alla dina försäkringar på ett konto. Idag kan du jämföra och teckna allt från hemförsäkringar till bilförsäkringar och hundförsäkringar på Happens. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och smidig hjälp med byte. Omdömen du hittar på vår profil som "med inbjudan" kommer från kunder som köpt försäkring via Happens. Samtliga kunder som gör köp mottar en automatiskt utskickad inbjudan om att lämna omdöme.
Szwecja
Fick en mejlpåminnelse av er att min hemförsäkring höll på att gå ut, så kunde gå in och jämföra den gamla och hitta en bättre (billigare haha) och byta på typ 3 min. Såå bra
Smidigt och okomplicerat byte från tidigare försäkring.
Mycket användbar och smidig tjänst för att jämföra mina försäkringar med liknande försäkringar hos andra bolag. Genom verifiering mha BankID fick jag en bra överblick över försäkringarna och kunde på ett enkelt sätt se att den kattförsäkring jag har tecknat lågt högt i pris i förhållande till andra med samma innehåll. Jag kan varmt rekommendera tjänsten!
Enkel och smidig sida som gav mig en bra överblick över vad jag har för försäkringar och vad som finns på marknaden.
Happens är som en one-stop-shop för alla mina försäkringsbehov - som att ha en personlig försäkringsdetektiv på sin sida! Super enkelt och använda med en användarvänlig plattform som hjälper mig att jämföra alla mina försäkringar på ett snabbt och tryggt sätt.
Testade Happens två gånger, en för att jämföra hemförsäkring och en annan för hundförsäkring, overall nöjd med det jag hittade men hade helst kunnat köpa försäkringen direkt utan att fylla i mina uppgifter igen. Kommer att använda nästa gång oxå.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.