Oceniono na 5 z 5

Var i den fine forretning to dage i træk og se på en dejlig Mulberry taske. På anden dagen købte jeg den. 😊 Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lækre taske der findes o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig modtagelse af ordre.Rigtig fin indpakning , skønne klassiske styles og dejlig service. YDERST TILFREDS både med web-shop samt den fysiske forretning som kunde . Jeg værdsætter alt hvad jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lækre varer, og hurtig fremsendelse. Desværre duede pasformen på den cape jeg havde købt ikke lige mig, hvorfor den blev returneret. Få dage senere havde jeg både hørt fra Happelshop og fået penge... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Desværre ikke den bedste oplevelse. Helt forkert størrelse, kunne godt have brugt lidt mere info ang. størrelser. Det var vist mere franske str. end danske. Måtte selv sørge for returforsendelse til 6... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

A universe of hand-picked fashion items from the worlds leading luxury brands🤍

4,5

Tilfreds :-)

4 maja 2021

Hej Mette. Mange tak for din søde besked. Det betyder meget. Mh Happel

Fin service

Meget fin service og rettidig levering

14 kwietnia 2021

Odpowiedź od Happelshop

Hej Gry. Mange tak for dine ord. Det varmer. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden dag. Mh Happel

fantastisk tøj

fantastisk tøj, god service

7 kwietnia 2021

Hej Inna
Mange tak for din søde ord. Det betyder rigtig meget.
Vi håber at må hjælpe dig en anden gang igen. Mange hilsener Happel

Perfekt

Meget fin service. Fin vare og hurtigt leveret

3 kwietnia 2021

Hej Chritina
Mange tak for de søde ord. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden dag igen.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig, uprofessionel og snobbet kundeservice

Dårlig, uprofessionel og snobbet kundeservice, hvor de ikke kan hjælpe mig med en enkel reklamation af en kæde til min Mulberry taske og lover høje omkostninger for at få den lavet, samt +6 måneders ventetid.
- Er færdig med at købe tasker hos denne butik og vil helt klart foretrække at tage til Aarhus eller København!

2 kwietnia 2021
Opinia niezależna

Superfin service

Superfin service. Jeg havde set en smuk bluse på deres hjemmeside. Jeg var i tvivl om mål og Happel hjalp straks med mål. Jeg bestilte en bluse søndag og modtog den tirsdag fint pakket ind. Desværre passede modellen ikke og jeg returnerede pakken. To dage efter fik jeg mail og pengene retur.
Det var første gang jeg handlede hos dem men jeg vil sikkert vende tilbage.

18 marca 2021

Kære Ayoe
Mange tak for din søde kommentar. Vi bestræber os altid på at hjælpe med råd og vejledning, og håber at vi må hjælpe dig en anden gang.
Tak igen.
Mange hilsener Happel

Oceniono na 5 z 5

Super hurtige levering og god…

Super hurtige levering og god vejledning via telefon hvis du har spørgsmål til produkter.

12 marca 2021

Hej Ina
Mange tak. Det betyder meget. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden dag.

Oceniono na 5 z 5

God service - hurtig levering :)

17 lutego 2021

Odpowiedź od Happelshop

Mange tak for din søde tilbagemelding.

Super flotte varer

Super flotte varer - lever op til beskrivelsen- hurtig betjening. Gode tilbud

8 lutego 2021

Hej Eva
Mange tak for dine søde ord. Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden dag igen. Mange hilsener Happel

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en super fin oplevelse da jeg…

Jeg havde en super fin oplevelse da jeg handlede online på happels webside , hurtigt svar og hurtigt kunne jeg hente mine vare i butikken ved venligt personale ☺️

8 lutego 2021

Hej Dorthe
Mange tak for dine søde ord. Vi håber at kunne inspirere og hjælpe dig igen en anden dag.
Mange hilsener
Happel

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej