Hansesgården Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ringde och frågade om ett speciellt belöningsgodis fanns på lager och fick jättetrevligt bemötande. Ett STORT plus när peronen jag talade med fick reda på att jag ville ha det så snart som möjlig, er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gick väldigt smidigt att beställa varorna! Beställde hemtransport till dörren men det gick inte så bra! Skulle få böckerna på tisdag em! Men något gick fel så jag gick dem först på torsdag förmiddag!... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fler av blivande kollegor skulle beställa balansbollar hos er men då fanns inte de stora storlekarna på bollarna vi rekommenderades. Jag hade nog tur och fick de jag skulle ha och snabbaste leveransen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag tog kontakt med kundtjänst på Hansesgården för att försöka ta reda på om de trodde att jag skulle få en vara på fyra dagar om jag la en beställning. De sa att om bara Postnord gjorde sitt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Hos oss på Hansesgården hittar du utställningstält, kylprodukter, leksaker, hundburar, silverdukar, silvertäcken, böcker, nosework-grejer, hundgodis och koppel. Här finns även saker som är bra för människor, som broddar, kylarmband, kylväst, kylkeps och bandana. Bra grejs till både din hund och dig! Vi använder nu Lipscore för insamling av omdömen. Du hittar hela vårt sortiment på www.hansesgarden.se

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Sängen motsvarade mina förväntningar och fick leveransen dagen efter beställning. Smidigt!

Odpowiedź od Hansesgården

Tja Cornelia. Vad glad vi blir över att läsa att sängen är som förväntat och att beställningen kom snabbt och smidigt. Ha en fin dag och välkommen åter.

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Toppennöjd!

12 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Agnetha. Jamen är du toppennöjd ja då är vi också det.

Verkligen hållbar boll

Verkligen hållbar boll, till vår polishund!👏👏

12 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Gunilla. Åh vad roligt att er vovve gillar leksaken. Vi hoppas få se er som kund snart igen.

Oceniono na 1 z 5

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Kunnig hjälp.

26 sierpnia 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej där Karin. Nämen det här känns lite konstigt. Det du skriver om snabb och bra leverans och kunnig hjälp låter som om du är nöjd med oss. Men samtidigt så har du gett oss bottenbetyget en stjärna. Vi får inte riktigt till det? Vi väljer dock att tolka det som om du är nöjd med oss :)

Fin hundleksak

Fin hundleksak, men fel färg. Beställde grön men fick gul

9 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Halloj Ann. Vad bra att du gillade leksaken. Den grej som du beställde kommer i osorterade färger, det betyder att du inte kan välja färg. Så du har inte alls fått fel färg utan det har blivit alldeles rätt :)

Toppen

Snabb och bra leverans bra produkt

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Åsa. Tack för att du tagit dig tid att ge en återkoppling gällande ditt köp hos oss. Vi hoppas få se dig som kund snart igen.

Bra och snabb service!

Bra och snabb service!

Önskar dock att man kunde byta pakettransportör om man har större paket.

2 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Martin. Tack för din feedback. Vi har medvetet valt att bara ha en transportör. Det är för att minska vår miljöpåverkan, jämfört med om flera olika bolag skulle komma och hämta paket hos oss. Vi hoppas du förstår hur vi tänker. Välkommen åter.

Snabb leverans.

7 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Tjena Ulrika. Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback gällande ditt köp hos oss. Välkommen åter.

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans, varorna beställdes runt lunch på måndag och fanns på mitt utlämningsställe dagen efter.

Odpowiedź od Hansesgården

Hejsan kund. Tack för din feedback, kul att läsa att leveransen gick så där fort och smidigt som vi vill att det ska göra. Vi hoppas att du gillar innehållet i ditt köp och att vi får se dig som kund snart igen.

Oceniono na 4 z 5

Snabba med svar vid frågor om leverans mm.
Varan kom fram fort och hunden är så nöjd.

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Katarina. Om hunden är nöjd ja då är det väl inte mycket att snacka om :)

Oceniono na 4 z 5

Leveransen tog inte de 1-3 dagar som…

Leveransen tog inte de 1-3 dagar som sagt utan väldigt mycket längre. Kanske en del beroende på posten också. Hunden var heller inte jätteimponerad av bollen. Det är ff hans första boll från er som gäller.

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Ulla. Vad tråkigt att läsa att vovven inte gillade bollen, smaken är som baken och även om just denna boll är en storsäljare så finns det såklart individer som inte är så förtjust i bollen. När det gäller leveransen så skickades din beställning dagen efter att du la orden, men av någon konstig anledning har ändå tagit tid innan paketet kom fram till dig.

Extremt snabb leverans!

Extremt snabb leverans!! Så nöjd med mattan.

Odpowiedź od Hansesgården

Tjenare Marie-Louise. Vår packavdelning har länge studerat geparder och Sarah Sjöström för att kunna bli ännu snabbare. Det är ett svettigt jobb, men när vi får sådana här återkopplingar ja då är det värt allt slit :)

Oceniono na 5 z 5

Hunden älskar sin nya leksak

Rolig leksak som hunden älskar, köpte två bollar i olika storlekar och en expander så hunden kan leka själv och slå runt med om en tok och slå sig själv med den andra bollen som han verkar gilla.

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Jimmy. Vi blir så glad över att läsa att vovven diggar sin leksak! Hälsa hunden så gott.

Odpowiedź od Hansesgården

Tjaba Marita. Snabbt och smidigt, det är sådant som vi gillar att höra. Tack för din återkoppling och välkommen åter.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej