Hansesgården Recenzje 4615

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ringde och frågade om ett speciellt belöningsgodis fanns på lager och fick jättetrevligt bemötande. Ett STORT plus när peronen jag talade med fick reda på att jag ville ha det så snart som möjlig, er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gick väldigt smidigt att beställa varorna! Beställde hemtransport till dörren men det gick inte så bra! Skulle få böckerna på tisdag em! Men något gick fel så jag gick dem först på torsdag förmiddag!... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fler av blivande kollegor skulle beställa balansbollar hos er men då fanns inte de stora storlekarna på bollarna vi rekommenderades. Jag hade nog tur och fick de jag skulle ha och snabbaste leveransen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag tog kontakt med kundtjänst på Hansesgården för att försöka ta reda på om de trodde att jag skulle få en vara på fyra dagar om jag la en beställning. De sa att om bara Postnord gjorde sitt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Hos oss på Hansesgården hittar du utställningstält, kylprodukter, leksaker, hundburar, silverdukar, silvertäcken, böcker, nosework-grejer, hundgodis och koppel. Här finns även saker som är bra för människor, som broddar, kylarmband, kylväst, kylkeps och bandana. Bra grejs till både din hund och dig! Vi använder nu Lipscore för insamling av omdömen. Du hittar hela vårt sortiment på www.hansesgarden.se

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Väldigt snabb leverans trots att jag…

Väldigt snabb leverans trots att jag bor högt uppe i Sverige. Rekommenderas

28 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej hopp Anna högt upp i Sverige. Tack för rekommendationen och kul att läsa att ditt paket kom fram till dig fort. Välkomnen åter.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och bra kvalite

1 października 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej där Helena. Tack för att du tagit dig tid att ge en återkoppling gällande ditt köp hos oss. Och superkul att du gillade både leveransfarten och kvaliteten på grejen. Välkommen åter.

Fantastisk kvalite och service

Fantastisk kvalite på det varma gåsduntäcket och utmärkt service.

3 października 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hallå Ann-Charlotte. Tack för din återkoppling, superkul att läsa att du gillade både produkt och service. Ha en fin dag.

Oceniono na 3 z 5

Långsam leverans

Långsam leverans, står 1 till 3 dagar men tog en v

6 października 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Tony. Jupp, det var långsamt det. Du la din order efter stopptid och vi skickade därför beställning dagen efter. Så vi jobbade på så fort vi kunde. Men sedan vet vi faktiskt vad som hände. När vi spårar paketet hos PostNord så är det flera dagar utan notering, innan dina grejer äntligen dök upp hemma hos dig. Vi beklagar verkligen att det tagit tid, men det ligger dessvärre utanför vår kontroll.

Otroligt snabb leverans.

29 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Halloj Annika. Vår packavdelning har länge och väl studerat Sarah Sjöström och geparder för att lära sig att bli riktigt supersnabb. Och att döma av dina ord så har vi gjort det rätt bra :)

Snabb bra service

Snabb bra service. Produkten motsvarande alla förväntningar 🤗

1 października 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej där Anette. Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback gällande ditt köp hos oss. Kul att läsa att grejen motsvarade dina förväntningar. Ha en fin dag och välkommen åter.

Oceniono na 5 z 5

Grym service och otroligt snabb frakt

Grym service och otroligt snabb frakt! Älskade alla saker jag beställde :)

4 października 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Tjenare Daniella. Men åh vad glad glad glad vi blir! Kul att du diggar vår service, leveranshastighet och såklart grejerna. Välkommen åter.

Toppen

Snabb leverans, bra packeterat

28 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Michael. Vi försöker packa smart, tåligt och litet, och det därför är det jätteskoj att läsa du gillade vårt emballage. På återseende?

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt! Pomppa jumppa täcket satt jätte bra på vår tax. Nöjd kund

23 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Tja Marie. Roligt att läsa att täcket satt bra på er vovve. Och såklart superskoj att läsa att du är nöjd! Välkommen åter.

Oceniono na 3 z 5

Ett stort minus för mig är att…

Ett stort minus för mig är att leveranstiden tiden va rätt lång.

21 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Hej Therese. Vi håller med dig, det var rätt lång leveranstid. Vi vet inte riktigt vad som gjort att det tog tid för paketet att komma fram till dig. Vi har spårat försändelsen och ser att vi skickade din order samma dag som du gjorde beställningen. Men sedan är det liksom radioskugga i några dagar innan det kom fram till dig, så vi vet inte riktigt vad paketet gjorde då. Vi kan bara beklaga att det tog tid för din beställning att komma fram och hoppas att du är nöjd med innehållet.

Toppenbra hallmatta

Supersnabb service! Mattan är helt perfekt i vår hall. Stoppar väta och smuts från skor och vår pudel. Dessutom skön att gå på och vovven älskar att ligga på den. Lätt att skaka ur, lätt att tvätta och ligger på plats tack vare gummeringen på baksidan . Dyr men värd varenda krona!

27 września 2022

Odpowiedź od Hansesgården

Tjaba Carina. Men åh vad glad glad glad vi blir över att du diggar mattan! Vi håller med om allt du skriver, men det är liksom extrakul när våra kunder uppskattar våra grejer. Varmt välkommen tillbaka.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej