Banner for Hansen Racing

Hansen Racing  Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hansen Racing tok raskt tak i saka, fann årsaka til feilen og ordna opp på ein svært ryddig og profesjonell måte. Dei har også retta opp i systemet sitt slik at det same ikkje skal skje igjen. Vi er s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra nettbutikk, enkelt å finne riktige deler med både regnr.søk og søk på bilmodell. Utvalget er godt og prisene er konkurransedyktige. Har også opplevd samme god hjelp på telefon med de gamle «Aarnes... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Forsendelsen kom i 2 pakker, den første kom innen et døgn. Fantastisk Den andre pakken brukte ca en uke… (Posten som brukte 5 dager på å levere fra pakken var innmeldt)

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep samochodowy

Napisane przez firmę

Hansen Racing (tidligere Aarnes Amerikanske Bildeler) er en av de ledende leverandører av reservedeler og tilbehør til amerikanske biler. Med flere tiårs erfaring, et bredt sortiment og høy fagkompetanse hjelper vi bileiere, verksteder og entusiaster med å finne riktige deler til sine kjøretøy. Vi legger stor vekt på kvalitet, service og raske leveranser. Vårt erfarne team har inngående kunnskap om amerikanske bilmerker og hjelper gjerne kundene med å finne de beste løsningene. Hos Hansen Racing er målet enkelt: å gjøre det trygt, enkelt og effektivt å handle deler til amerikanske biler.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 80

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Riktig deler til bra pris

Riktig deler til bra pris, og raskt levert. Så godt fornøyd. Trivelig med en hilsen fra dere i pakka også😊

20 sierpnia 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for de fine ordene! 😊 Så hyggelig å høre at du fikk riktige deler til god pris og rask levering – og at hilsenen i pakka falt i smak. Det er akkurat sånn vi ønsker at det skal være.

Godt utvalg, topp service

Godt utvalg, god service og rask levering

19 sierpnia 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at du er fornøyd med både utvalget, servicen og den raske leveringen.

Lagerstatus

Mye på lager

19 sierpnia 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Hyggelig at du satte pris på det brede sortimentet vårt. Vi investerer stadig i å utvide det ytterligere. Med flere varer og deler som kommer inn måned for måned, for å gjøre deler til amerikanske biler enda mer tilgjengelig i Norge.

Vi gleder oss til å se deg igjen hos Hansen Racing!

Rask levering.

18 sierpnia 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at delene stemte og at forsendelsen gikk raskt.

Riktige deler

Riktige deler , rask forsendelse

Oceniono na 5 z 5

Pakken kom nesten raskere enn…

Pakken kom nesten raskere enn sporingsnummeret på mail. Utrolig rask levering. Anbefales

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen – og for en herlig beskrivelse! Godt å høre at pakken kom så pass raskt 😄 og tusen takk for anbefalingen.

Rask levering

Rask levering. Riktig produkt.

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at du fikk riktig produkt levert raskt.

Oceniono na 5 z 5

Rask levering på nettordre og god…

Rask levering på nettordre og god kundeservice når jeg besøkte butikken👍🏻😁

12 sierpnia 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at du fikk rask levering på nettordren og god service da du var innom butikken.

Velkommen tilbake til Hansen Racing! 👍

Forsendelsen kom i 2 pakker

Forsendelsen kom i 2 pakker, den første kom innen et døgn. Fantastisk
Den andre pakken brukte ca en uke…
(Posten som brukte 5 dager på å levere fra pakken var innmeldt)

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen, og så hyggelig at den første pakken kom allerede innen et døgn!

Vi beklager at den andre pakken tok lengre tid. Årsaken var at den varen var utsolgt i Norge og måtte sendes fra lageret vårt i Sverige, noe som dessverre ga rundt fem virkedagers leveringstid.

Ved utsjekk viser vi et estimert leveringsdato på hver vare, og det finnes også et alternativ for «Samlevering», der alt sendes samlet i henhold til siste leveringsdato.

Men vi tar til oss at dette kunne vært tydeligere kommunisert, og ser på hvordan vi kan gjøre leveringsinformasjonen og valgene enklere å få øye på.

Takk for at du sier fra – det hjelper oss å bli bedre. Velkommen tilbake til Hansen Racing!

Rask levering

Lett å finne fram på nettsiden

29 lipca 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at du fant lett fram på nettsiden og at leveringen gikk raskt.

Bra og løsningsorientert…

Bra og løsningsorientert kundebehandling, jeg fikk ikke alt jeg ville ha, men synes alikevel de gjorde sitt beste for at jeg skulle bli en fornøyd kunde. Og det er jeg :-)

28 lipca 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Hyggelig at du opplevde kundebehandlingen som løsningsorientert, selv om vi ikke fikk til alt denne gangen. Godt å høre at du likevel ble fornøyd!

Velkommen tilbake til Hansen Racing! :-)

Super service!

29 lipca 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at servicen satt som den skulle.

Gammel kunde

Gammel kunde, bra varer, god service, bra priser👍

15 lipca 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Ekstra hyggelig å høre fra en trofast kunde – og godt å vite at du er fornøyd med både varer, service og priser.

Velkommen tilbake til Hansen Racing! 👍

God opplevelse

God opplevelse , men opplevde litt kommunikasjons problem på mail , men ellers ingen ting å sette fingen på.

27 lipca 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at du totalt sett hadde en god opplevelse.

Vi tar samtidig med oss det du sier om kommunikasjonen på e-post – det er noe vi ønsker å bli bedre på, så takk for at du sier fra.

Oceniono na 5 z 5

Veldig god oversikt og forklaring over…

Veldig god oversikt og forklaring over de forskjellige produktene, og hva som anbefales å bruke i forskjellige situasjoner! Gode priser på RedLine. Fantastisk kvalitet på RedLine produkter. Noen av de jeg har brukt har vært rett og slett vidundermidler! Enkelt å bestille, kjempebra service og rask levering! En sterk sjuer på terningen fra meg!

14 lipca 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding!

Det er ekstra gøy å høre at rådgivningen og produktoversikten var til hjelp, og at du er så fornøyd med RedLine-produktene – vi er enige i at det er kvalitet i toppklasse. At du opplevde både bestilling, service og levering som på topp, gjør oss veldig glade.

En sterk sjuer på terningen tar vi imot med stor takk!

Oceniono na 5 z 5

Bra nettside og personlig service på…

Bra nettside og personlig service på avdelingen på Jellestad

8 lipca 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Hyggelig å høre at du er fornøyd med både nettsiden og den personlige servicen hos oss.

Oceniono na 5 z 5

Fikk god hjelp til å finne riktig…

Fikk god hjelp til å finne riktig produkt til fornuftig pris, rask levering.

3 lipca 2026

Odpowiedź od Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at vi kunne hjelpe deg med å finne riktig produkt, og at både pris og levering satt som den skulle.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej