Hanne Detail Recenzje 159

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hanne Detail heeft een fijne website waarop je heel makkelijk een gepersonaliseerd juweel besteld. Het juweel wordt met veel zorg gemaakt en opgestuurd voor een correcte prijs. Voor mijn bestelling... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

2 jaar geleden bestelde ik een gouden ketting met de pootafdruk van mijn ondertussen overleden poes Garfield. Ik doe ze nooit uit en ze blijft supermooi. Het is mijn dierbaarste bezit en aandenken aa... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Zeer tevreden

Super goede communicatie over juweel dat we wouden laten maken, zeer flexibel, mooi eindresultaat en gewoon top!

15 kwietnia 2026

Hoi Vanessa,

wat leuk om te lezen! Dankjewel! 🫶🏻
Veel plezier met je juweeltje!

Oceniono na 5 z 5

Gepersonaliseerde ketting met geboortebloemen en naam

Een gepersonaliseerde ketting cadeau gekregen met geboortebloemen vooraan en naam van mijn zoontje achteraan, zo’n fijne afwerking zoals ik het graag zie, prachtig gewoon! Héél tevreden ermee

30 marca 2026

Hoi Lynn,

Dankjewel voor je mooie review! Heel fijn om te lezen!

Veel plezier met je juweeltje! 🫶🏻

Zo blij met mijn 2 armbanden

Zo blij met mijn 2 armbanden.
Met de vingerafdrukken van mama en papa iets dat eeuwig blijft ❤️

26 marca 2026

Hoi Hilde,

Wat fijn om te lezen!
Je kan ze vanaf nu altijd dichtbij dragen. ✨🤎

Oceniono na 5 z 5

Ketting met ronde hanger met vingerafdruk

Ik had een vingerafdruk van mijn overleden mama maar deze was niet heel duidelijk. Via Instagram heel goede communicatie. Vandaag mijn juweel ontvangen en het is super mooi geworden en ik ben er ontzettend blij mee!! 1000 x dank om mij dit mooie herinnerings-juweel met vingerafdruk van mijn mama te maken ❤️

26 marca 2026

Hoi!

Wat fijn om te lezen!
Nu kan je je mama altijd dichtbij dragen.✨
Hopelijk haal je wat steun uit het juweeltje. 🫶🏻

Ketting hand en pootafdruk

Ik bestelde een ketting met de handafdruk van mijn zoontje en de pootafdruk van mijn kat. Ik had 2 handafdrukken die waarvan de ene al iets beter was dan de andere en vroeg of ze deze tot 1 afdruk konden maken. Na 1 mailtje was dit direct geregeld. Super klantvriendelijk en enorm blij met het eind resultaat! Een dikke aanrader

Hoi Jay,

Oh superfijn om te lezen! 🫶🏻 Dankjewel voor je lieve woorden!

Oceniono na 5 z 5

Aanrader voor gepersonaliseerde sierraden!

Ik heb een armbandje besteld met een handgeschreven tekst en vingerafdruk. Het sierraad is echt boven verwachting mooi, de gravure is erg scherp en de kwaliteit van de armband is heel goed. De klantenservice is goed bereikbaar en heeft me fijn geholpen toen de leverancier het pakketje kwijt was geraakt.

Hoi Marleen,

Oh wat fijn om te lezen! Dankjewel voor je lieve woorden. 🫶🏻 Geniet van je sieraad!

Oceniono na 4 z 5

Geboorstestenen vallen wat klein uit, was niet duidelijk

Ik had een ketting met 2 ronde geboortestenen (hangertjes) besteld, heel leuk. Ik was er echter van geschrokken hoe klein de geboorstesteentjes zijn... Misschien de afmetingen toch eens bijzetten in de omschrijving? Ik kon dit niet meteen terugvinden op de website. En vanop een foto is dit niet altijd makkelijk in te schatten.
Had ik dat geweten, dan had ik niet de satellitedraad genomen maar de standaarddraad. Want de bolletjes van de draad, verdoezelen nu een beetje de steentjes.

Hoi Nathalie,

Dankje voor je review!
Wat jammer dat de geboortestenen kleiner uitvallen dan verwacht. We nemen je feedback mee en noteren de afmetingen van de steen bij het product.
Mocht je nog een andere kettingdraad wensen, stuur gerust een mailtje naar hello@hannedetail.be, dan bekijken we dit graag verder!

Een aanrader!

Voor mijn bestelling heb ik een aantal vragen kunnen stellen via mail en hierop kreeg ik snel een duidelijk antwoord.
Echt een aanrader!

19 marca 2026

Hoi Sitske,

Wat leuk om te lezen!🥰

Veel plezier met je juweeltjes!!✨

Zeer goede ervaring met Hanne Detail

Zeer goede ervaring met Hanne Detail. Zowel enkele jaren geleden bij het bestellen en ontvangen van mijn gepersonaliseerd juweel als onlangs met de herstelling die nodig was aan dit juweel. Zeker aan te raden! Topservice

13 marca 2026

Hoi Els,

Wat fijn om te lezen!
Hopelijk kan je opnieuw genieten van je juweeltje!

Fantastisch

Twee super mooie armbanden besteld voor onze trouw met vingerafdrukken!
Snel, mooi en betaalbaar!

12 marca 2026

Hoi Karolien,

Wat leuk om te lezen!
Veel plezier met jullie juweeltjes!

Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit

Snelle levering leuk juweeltje.
Maar kwaliteit is niet veel waard. 2x een juweeltje gehad. Waarvan ze alle 2 stuk gingen aan het rondingen. De laatste keer is hij wel onder hun kosten hersteld geweest. Maar nog geen 3 maanden later was ik het armbandje verloren... wat betekend dat het dus weer stuk gegaan is. Ze geven me een "oplossing" 15% op de volgende bestelling. Wat maakt dat ze me weer een armbandje willen verkopen dat na een paar maanden stuk gaat. Jammer maar helaas.

Antwoord op reactie:
Inderdaad, ik heb een gepaste oplossing gekregen.

9 marca 2026

Hoi Janne,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat je zoveel problemen ondervindt met je juweel. 🤎
We betreuren dit enorm en lossen dit graag voor je op.
We hebben ondertussen op je mailtje geantwoord met een gepaste oplossing zodat je binnenkort weer met veel plezier jouw juweel kan dragen.
Alvast onze excuses voor het ongemak! 🤎

Oceniono na 5 z 5

Perfecte service en prachtig resultaat

2 jaar geleden bestelde ik een gouden ketting met de pootafdruk van mijn ondertussen overleden poes Garfield. Ik doe ze nooit uit en ze blijft supermooi. Het is mijn dierbaarste bezit en aandenken aan mijn lieveling.
Nu heb ik ook een armbandje besteld met een hangertje met aan elke kant de pootafdruk van mijn 2 nieuwe poezen. Het is perfect gedaan. De mails om info die ik stuurde, werden direct vriendelijk beantwoord. Dankzij de promotie van Valentijn ook nog leuke oorringetjes bij gekregen. De bezorging en alle communicatie verliepen perfect. Bedankt

2 marca 2026

Hoi Eliane,

Oh wat leuk om te lezen!
Wat fijn dat het juweeltje je een mooi aandenken kan geven! 🥰

Oceniono na 5 z 5

Fijne juwelen met een grote betekenis

Ik ben zoooo blij dat ik zo snel mijn ketting en armbandje heb mogen ontvangen van Teddy. Voor mij van heel grote waarde. Ik heb hem onlangs moeten afgeven en dankzij deze juwelen is hij weer dicht bij mij en verzacht het mijn verdriet! Ik koos voor een armband met twee geboortesteentjes en zijn naam en voetpootje gegraveerd op de voorgrond en op de achterkant de tekst 'forever together'. Idem voor het kettinkje. Zeer fijn en mooi gedaan. Ik ben dankbaar dat Hanne deze mooie juwelen maakt! Dankjewel Hanne!

28 lutego 2026

Hoi Shanah,

Wat fijn om te lezen!
Hopelijk geeft het juweeltje extra veel steun! 🫶🏻

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk, vlot en prachtig werk geleverd

Tijdens het bestellen van het artikel werd duidelijk dat de levertijd de gewenste afleverdatum zou overstijgen. Na contact zeer vriendelijk en accuraat geholpen. Met als gevolg dat het sieraad een week voor ''het moment'' ontvangen is. Ontzettend blij met de wijze van meedenken. De ketting met handgeschreven namen van de kinderen op een tag ziet er écht fantastisch uit.

26 lutego 2026

Hoi Frank,

Wat fijn om te lezen! 🥰
Dankjewel!

Oceniono na 5 z 5

Mijn juweeltje is nog mooier dan ik had…

Mijn juweeltje is nog mooier dan ik had gehoopt. Het is zo fijn afgewerkt en voelt heel persoonlijk. Elke keer als ik het draag, denk ik aan het bijzondere moment waarvoor ik het liet maken. Ik heb twee jaar geleden ook al een juweeltje laten maken en dit ziet er nog altijd even mooi uit! Super goede prijs-kwaliteit! Zeker een aanrader!

22 lutego 2026

Hoi Veerle,

oh wat fijn om te lezen!🫶🏻

Heel veel plezier met je juweeltje!

Oceniono na 5 z 5

Prachtige juwelen en goede service!

Ik heb al een aantal juwelen gekocht bij HanneDetail en ik ben heel tevreden! Ik heb ook al 2 gepersonaliseerde juwelen laten maken: een armband en een ketting met de tekeningen van de geboortekaartjes van de kinderen. Supermooi!
Ze hebben ook een heel fijne en goede klantenservice. Als je met een vraag zit, antwoorden ze snel en ze denken graag mee om je ontwerp te optimaliseren wanneer je met twijfels zit. Ik ben fan!

21 września 2025

Hoi,

Wat fijn om te lezen! Dankjewel! 🫶🏻

Wij hebben 2 mooie kettingen gekregen

Wij hebben 2 mooie kettingen gekregen! Super tevreden van de kwaliteit. Heel goede communicatie gehad met Hanne Detail.

Ik bestel zeker nog juweeltjes bij jullie!

Veel liefs en doe zo verder

11 lutego 2026

Hoi Merel,

wat leuk om te lezen! 🫶🏻
Dankjewel! 💛

Oceniono na 1 z 5

Ik dacht leuk een gepersonaliseerde…

Ik dacht leuk een gepersonaliseerde ketting van mijn zoontje.
Ik bestelde zilver met 2 juweeltje met de grote cirkel met naam en kleine met hartje en geboorte datum.
Echter na een paar keer dragen kwamen er allemaal krassen en vlekken op het zilver.
Ik heb ze dus al meer dan een jaar niet meer aangehad omdat ze er gewoon versleten uitzien.
En er is echt voorzichtig me om gegaan geen parfum gebruik uitdoen bij wasbeurten netjes wegleggen.
Ik vind de verhouding met de prijs echt slecht je betaald duur voor iets wat met de hand gemaakt is en mss met veel liefde maar echt duurzaam is het niet.
Tenminste ik vind het erg slechte kwaliteit.

8 lutego 2025

Hoi Cleo,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Dit willen we graag voor jou rechtzetten zodat je hier een positieve ervaring aan overhoudt.

Graag ga ik even in op je zorgen. Zoals op onze website vermeld staat, zullen echte zilveren juwelen na verloop van tijd dof worden. In uitzonderlijke gevallen zal dit bij de ene sneller gebeuren dan bij de andere omwille van de pH-waarde van de huid.

We raden daarom steeds aan om je juwelen op te blinken met een zilverpoetsdoekje dat we aanbieden of draag hem eens mee in de douche zodat hij ineens een grondige wasbeurt krijgt.
Daarnaast worden al onze juwelen met de hand gemaakt, waardoor het niet altijd mogelijk is om twee identieke juwelen af te leveren.

Graag nemen we dit verder met jou op en kan je ons een mailtje sturen naar herstellingen@hannedetail.be

Aanrader!

Heel erg mooie juwelen van goede kwaliteit en een geweldige service! Super duidelijke en vriendelijke communicatie naar de klant toe, ze doen er echt alles aan om er voor te zorgen dat je bestelling naar wens is. Zeker en vast een betrouwbare optie voor het bestellen van kwalitatieve juwelen voor een gepaste prijs!

3 lutego 2026

Hoi Liam,

Wat een fijne review! Heel erg bedankt, geniet van je bestelling! 🫶🏻

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej