Informacje dotyczące firmy

2. Sklep z sukienkami
  3. Projektant mody
  4. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

HANNE BLOCH er badedragter og kjoler i fineste silke, designet af Hanne & Olivia Bloch. Mor-datter designerne prioriterer kvalitet & tidsløst design, samt etisk produktion i Portugal. Fokus er på os kvinder som er smukke som vi er, ikke begrænset af alder, former og størrelser - tværtimod!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

The quality and style of the brand is highly sophisticated

The quality and style of this brand are exceptional. The fabric drapes nicely, it is very flattering and the tassels are well-placed and add a touch of flare and sophistication.
I had a piece missing from one of my orders and the service department shipped it out to Tokyo immediately and were apologetic and friendly.

23 października 2025

Kundeservice i verdensklasse 🌟

Jeg var i kontakt med kundeserviceteamet bag Hanne Bloch i forbindelse med en ændring til min ordre, og jeg har aldrig oplevet så sød, personlig og imødekommende service 🥰 Julie var meget forstående og fleksibel ift. at hjælpe mig med at finde den rigtige løsning - det var kundeservice i øjenhøjde, lige som det bør være, men som er så sjældent, man oplever det! 🥹❤️ Tusind tak for god behandling og service! Kæmpe anbefaling!

16 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en badedragt sidste år

Jeg købte en badedragt sidste år, og det stod i beskrivelsen at lige den farve aldrig ville komme på bud. Det så jeg så at den var blevet, ikke at jeg syntes mindre om min smukke badedragt, men lidt ærgerligt og følte mig lidt snydt. Skrev en mail til firmaet og fik en fin forklaring tilbage og en rabatkode som jeg straks har brugt på endnu en badedragt- rigtig god service.

1 lipca 2025

Fantastic Service Experience

I had a minor problem with my beautiful bandeau bathing suit which Julie at Hanne Bloch managed to solve in an instant. This company does not only offer fantastic, high-quality products, but likewise an extremely friendly, efficient and helpful customer service! This made my day! 🙏🏼

2 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Havde ved en fejl MobilePay et Hanne…

Havde ved en fejl MobilePay et Hanne Bloch en del penge 3gange(var til en anden med samme fornavn). Skrev til firmaet Hanne Bloch og forklarede min dumhed👍. Har modtaget pengene retur og modtaget den fornemmeste korrespondance på mail🤩. Det er simpelthen fantastisk service, så dette er et firma man kan stole på i disse tider😍. Så Stort 5 stjerner herfra👏🇩🇰. Mvh Lone Olsen

19 marca 2025

Kære Lone,
Tusind tak for din varme anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du oplevede vores korrespondance som positiv og tryg – for småfejl kan jo altid ske ❤️

De kærligste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Loose på den helt skønne måde👙

Hurtig levering ,lækkert pakket ,med sød besked vedlagt... den bedste karma 🙏🏻
Hjemmesiden er nem overskuelig og ombytning intet problem , da jeg fik forkert varer🦋 jeg er fan ..bliver helt glad , da jeg syntes badetøjet sidder så dejligt og ikke er for småt i str🖤 det er ligesom loose på den helt cool måde ..også til voksne kvinder👙

4 listopada 2023

Kære Mette,
Tusind tak for de fine ord! Det glæder os virkelig, at du er glad for både badetøjet og oplevelsen omkring det. Dejligt at høre, at pasformen fungerer – også for voksne kvinder ;)

Oceniono na 3 z 5

Gennemsigtig badedragt

Supersuperflot badedragt, men desværre bliver den gennemsigtig når den er våd - lidt upraktisk. Men supersmuk når tør og den tørrer hurtigt pga. silkestoffet. Men til prisen ville det være fedt at man havde tænkt på det med det gennemsigtige :)

7 lipca 2023

Kære Anne-Sofie,
Tak for din ærlige feedback – det sætter vi stor pris på. Vi tog din pointe til os, og har faktisk udviklet vores Bandeau Top som løsning. Den giver ekstra støtte og dækker netop bedre under badedragten, også når det er vådt.
Vi håber, du har lyst til at prøve den næste gang – og tak igen for dine input!

Super oplevelse

Virkelig en god oplevelse at handle hos Hanne Bloch! Oplevede en super god håndtering med en pakke via mail. Handler her gerne igen

9 grudnia 2021

Kære Pernille,
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej