Reakcja na opinię
Hannah heeft meerdere opdrachten voor ons gedaan, waaronder een prachtige illustratie van onze trouwdag en een al net zo mooi babykaartje. De communicatie met Hannah is erg prettig. Ze komt met veel l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Duurzame en unieke trouwkaarten, geboortekaartjes, wenskaarten en meer met handgeschilderde aquarel illustraties. Laten we de liefde vieren, op een duurzame manier! Unieke aquarel illustraties Mijn naam is Hannah en ik maak kleurrijke en vrolijke illustraties om bij weg te dromen. Ik begeef me graag in mijn eigen wereld. Ik kan uren dagdromend door de natuur wandelen en met mijn illustraties nodig ik je uit om met me mee te gaan. Dagdromen mag! Alle kaartjes die je op deze site tegenkomt zijn van mijn hand. Ik zie iedere kaart als een opzichzelfstaand schilderijtje en ik probeer steeds een nieuw verhaal te vertellen. Ik schilder voornamelijk met aquarel en gebruik ook wel digitale schildertools. Daarnaast werk ik zo duurzaam mogelijk, zo heb ik alle papiersoorten in deze webshop met zorg geselecteerd vanwege hun eigen duurzame kenmerken. Welke keuze je dus ook maakt, je kiest altijd voor duurzaam! Pas zelf je kaart aan Je kan met de online editor helemaal zelf de ontwerpen bewerken, personaliseren en vervolgens gemakkelijk bestellen. Verander de teksten, voeg illustraties toe, verander de compositie, kies een lettertype of begin blanco en maak je kaart helemaal zelf. Het kan allemaal met de editor. Kom je er niet helemaal uit? Ik help je graag. Je kan whatsappen of mailen voor advies en hulp. Mis je nog iets? Ik maak het graag voor je. Proefdruk Twijfel je over het ontwerp, het papiersoort en de enveloppen? Begrijpelijk, de keuze is reuze. Bestel dan eerst een proefdruk inclusief envelop voor 1 euro. Illustratie op maat Ben je fan van mijn illustratiestijl en zoek je iets unieks? Je kan bij mij ook een illustratie op maat aanvragen. Samen met jou creëer ik een illustratie met persoonlijke elementen. Ik breng je ideeën graag tot leven in een uniek kunstwerkje.
x, x, Driebergen-Rijsenburg, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
We zijn ontzettend blij met ons prachtige geboortekaartje van Hannah Illustreert, waar we ook veel complimenten over hebben gekregen. De service en afhandeling ging super via de website. Absoluut een aanrader! Na de proefdruk waren we zeker over de papierkeuze, daar zag het ontwerp er mooi op uit. Aan de binnenkant heb ik twee elementen zelf aangepast, dat was eenvoudig te doen.

Odpowiedź od Hannahillustreert
Het kaartje is prachtig geworden! Mooie kwaliteit. We kwamen er alleen wel achter dat de kaart van het formaat 15x15 + de enveloppe 21 gram is samen. Waardoor het dus net 2 postzegels nodig heeft (officieel). Als we dit hadden geweten hadden we de 13x13 kaart genomen.

Odpowiedź od Hannahillustreert
Hele mooie kaartjes, zelf ontwerpen of met wat hulp van Hannah! We zijn erg tevreden met onze bestelling :)

Odpowiedź od Hannahillustreert
Super mooie en leuke kaarten! Wij hebben veel complimenten gekregen over hoe mooi de geboortekaarten waren.
Ook echt een super snelle levering! Ik zal zeker weer een x bestellen !

Odpowiedź od Hannahillustreert
Super blij met de kaartjes van Hannah. Ze waren perfect optijd

Odpowiedź od Hannahillustreert
De kerstkaarten zijn weer bezorgd! Wat een feestje elk jaar om het pakketje uit te pakken. Dit keer met twee vellen sluitstikkers. Zo mooi hoe ze perfect passen bij de kaarten. Ik heb zin om te beginnen met schrijven!

Odpowiedź od Hannahillustreert
Wij hebben bij Hannahillustreert het geboorte kaartje van onze dochter laten maken. De stijl en het enthousiasme van Hannah hebben ons overtuigd. We zijn het proces met Hannah in gegaan en dit heeft voor ons verrassend goed uitgepakt. Het eerste ontwerp wat we ontvingen was al helemaal geweldig! Ik kan alleen maar zeggen: Ben je op zoek naar een geboortekaartje, trouwkaart of iets anders? Bel Hannahillustreert
Nogmaals dank Hannah!

Odpowiedź od Hannahillustreert
The night lamp was beautiful I got it for my colleague’s baby she’s very satisfied with it. Beautiful design and great customer service !

Odpowiedź od Hannahillustreert
Prettige en snelle service met kwalitatieve producten die er net zo mooi uitzien als op de website.

Odpowiedź od Hannahillustreert
Lieflijke sfeer kaarten. Originele stijl en prettige afhandeling.
Snel verzonden, mooi verpakt, kaarten lijken precies op de foto en gemaakt van fijn materiaal. Helemaal top! Ik ben erg blij met de kaarten!

Odpowiedź od Hannahillustreert
Mooie producten voor een goede prijs. Snelle levering. Duurzaam.

Odpowiedź od Hannahillustreert
Nadat we onze trouw kaart door hannah hadden laten maken ook het geboortekaartje van onze zoon door haar laten ontwerpen en weer super blij mee!

Odpowiedź od Hannahillustreert
Een aanrader! Vooral ook als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd geboortekaartje! Wij hebben het geboortekaartje van onze dochter bij Hannah laten maken. Ze begreep onze wensen erg goed en maakte het kaartje nog mooier dan wij wensten! Verder is Hannah erg klantvriendelijk en is het proces vlekkeloos verlopen. Nogmaals bedankt!

Odpowiedź od Hannahillustreert
We zijn mega blij met de Eucalyptus trouwkaarten, ontworpen door Hannah. Het contact was elke keer erg prettig en na een aantal keer op en neer gemaild te hebben, waren de save the date én trouwkaarten snel naar onze wens. Ook van de genodigden hebben we vele complimenten gekregen over de prachtige kaarten, die natuurlijk aan Hannah toe behoren!

Odpowiedź od Hannahillustreert
"Binnen 4PS hechten wij veel waarde aan onze collega's, in samenwerking met Hannah illustreert hebben wij een hele mooie kaart mogen maken voor onze collega's. Hannah heeft snel door wat de wens en boodschap van de klant is en hecht veel waarde aan persoonlijk contact om zo een mooi product neer te zetten. Wij kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingen met haar en wensen haar veel succes!"