Jeg bestilte en hjerteformet nøglering med gravering af både tekst og billede, og den blev leveret indenfor to dage - hurtig fragt! Jeg var lidt nervøs over resultatet af nøgleringen, da jeg bad om et... Zobacz więcej
Jeg har handlet hos hanhunogbarn for første gang, dejlig butik med lidt anderledes varer end så mange andre. Varen pakket fint ind i lilla silkepapir, dejlig overraskelse. Kan varmt anbefales, j... Zobacz więcej
Sidste-øjebliks-julegave fra min 3 årige søn til hans far. Takket være jeres hurtige levering nåede vi det. Super service. Hurtige svar. Nøgleringen er SÅ flot! Ifl min mand, som var modtager af gaven... Zobacz więcej
Bestilte graverede varer til julegaver en fredag aften og jeg havde dem tirsdagen efter. Super hurtig og god levering. Og de svarede hurtigt på kundehenvendelse på mail. Følte mig tryg ved bestilling.... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Shoppen har til mål at være en spændende og kvalitetsbevidst forretning med et anderledes vareudvalg, og et højt serviceniveau. Vi sælger intet vi ikke kan stå 100% inde for selv
Jungshøjgård 44, 2760, Måløv
- butik@hanhunbarn.dk
- hanhunbarn.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Super oplevelse
Har bestilt en gang og vender helt sikkert tilbage. Super flot gravering, hurtig levering og ingen problemer overhoved.
Super hjemmeside med en masse fine baby/børne ting :) jeg havde ingen problemer med dem :)
Fin og hurtig
God pris, hurtig levering og forsvarlig indpakning.
Helt perfekt!
Kan kun anbefale butikken. Hurtig levering, gode priser & gratis fragt.
Fantastisk til gave-idéer!
Jeg bestilte et smykke til en veninde og det var meget vigtigt at det blev lavet hurtigt og så smukt ud. Jeg kunne ikke ønske mig bedre betjening. Det var super nemt at bruge hjemmesiden, jeg fik svar med det samme på mine spørgsmål og smykket kom 2 dage senere og var meget personligt og fint. Kunne ikke være mere tilfreds!
Super tilfredsstillende
Meget fint , både produktet og behandling
Rigtig god og hurtig service
Jeg fik lige det produkt, jeg ønskede - selv de færøske bogstaver - virkelig flot!
Jeg gav kun 4 stjerner, da jeg ikke kunne få produktet sendt direkte til Færøerne.
Super godt arbejde
Dejlig gave med et godt minde af en man holder af. Og meget nemt at bestille.
Toppers
Fikk bestillingen fort😊 lettvint og bestille og tilbake melding pr Mail raskt
Hurtigt og nemt
Dejlig hurtig betjening og levering. Og bekræftede mails som holder en underettet under hele forløbet. Super godt 👍😊
Super service, fint udvalg - handler helt sikkert hos hanhunbarn igen.
:) Vil anbefale virksomheden til alle.
fremragende
Hurtig levering, gode priser..Kan anbefales. .Jeg vil absolut købe derfra igen
Gratis fragt, super gode priser på produkterne & hurtig levering!
Nem og overskuelig hjemmeside, lækre varer til gode priser og så er det bare en fantastisk service med gratis fragt.
Perfekt!
Hurtig levering, billigt og super kvalitet!
Hanhunbarn er forstående og er dygtige. Trods en lille fejl ved en vare, blev der sørget for at jeg kort tid senere modtog en ny, som var helt perfekt. Er mere end tilfreds med resultaterne af de varer jeg gennem tiden har bestilt :-) Kun kæmpe anbefalinger herfra!
PS tusind tak for det hele.
Hurtigt og godt
Jeg fik min pakke hurtigt og den var fint pakket ind :)