Hanedan Restaurant Recenzje 37

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Maden levede desværre ikke op til forventningerne. udvalget var meget skuffende. Desserten var også dårlig og gjorde ikke oplevelsen bedre. Alt i alt en ret skuffende madoplevelse.

Oceniono na 1 z 5

De får kun en stjerne, fordi restauranten havde lavet en dobbelt booking på vip lokalet, som vi skulle bruge til en baby showerfest for 18 personer. Vi får beskeden en halv time før vi ankommer! D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super dejlig mad og rigtig god service. Vi har i denne uge besøgt restauranten 2 gange - 1 gang kl. 10:30 til brunch-buffet og 1 gang kl. 14:00 til frokostbuffet. Begge gange har maden været helt i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kardeşim mağdem bu işi bilmiyorsunuz, milleti kandırmayın. Çorbalar soğuk, sosun içinden kıl çıktı. İkinci kez çorba istediğimizde çorba yine soğuk geldi. Hasan Hüseyin köse kardeş. Acil müdahale..... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hanedan serverer tyrkisk mad der er tilberedt efter originale opskrifter. Vi har adresse i Valhøjsalle 67A, 2610 Rødovre. Tlf.: 36 70 30 00 - Afiyet olsun!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

God mad men dårlig service

God mad, men den ene medarbejder siger vi kan fylde op som vi vil hvis vi betaler i butikken. Den anden siger at han vælger. Reglerne er lidt efter medarbejderne hvilket jeg synes er helt hul i hoved. Udover det god mad til overkommelige priser! Borset fra soda vand hvor du harboe for 15 eller 20 kr 🤣

28 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Har lige været til 18 år…

Har lige været til 18 år fødselsdag,hvor maden kom fra Hanedan
Der var ikke en finger at sætte på det,det smagte vidunderligt og der manglede ikke noget. Er ikke i tvivl om at jeg ville bestille derfra,hvis jeg skal holde fest

19 lipca 2025

Catering til 40 personer

Catering til 40 personer
Stor ros fra alle til vores fest. Maden var frisklavet. Virkelig god variation.
Maden var klar på det aftalte tidspunkt
Der var rigelig med mad til alle.
Alt var som aftalt.
Bestiller helt sikkert igen til næste arrangement

19 lipca 2025

Disgusting

Do not eat at this resturant! It tasted horrible, the food was cold and it had a weird smell. Me and my family vomitted after we finished eating. Worst experience ever, we told the owner and he did not care.

10 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Tusind tak for en fantastisk service i…

Tusind tak for en fantastisk service i går, maden smagte fantastisk og alle gæsterne spurgte hvorfra jeg havde bestilt. Har lavet lidt reklame for jer og er helt sikker på, at i får nye kunder.
Vh. Nadia 😀

10 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Pris og kvalitet hænger ikke sammen

Hvis man vil betale overpris for helt standart buffet, så er Hanedan meget fin alternativ. Har aldrig følt mig så snydt efter at forlade en restaurant. Vi kommer aldrig forbi igen.
Konstruktiv kritik ind på deres Facebook side bliver også slettet.

21 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Bad idea for trying to eat their at all…

Bad idea for trying to eat their at all .first it is to small to go around to an from the buffet and you need to wait in long queue every time you need to go to the buffet, second the moment you eat you start to feel your full and in the same time you didn’t eat much to experience such a feeling, so don’t try it ever. It is waste of money and time and health.

7 marca 2025

Hold dig væk herfra.

Hold dig væk herfra.
Absolut det dårligste mad vi nogensinde har smagt.
Bananfluer i buffeten, alt var tørt, kedeligt og noget magte decideret forfærdeligt.
Det var så tydeligt at noget af maden kunne være flere dage gammelt. Vi smagte på det vi havde taget og bad og at betale og var ude igen på 10 min.
Manden sagde et eller andet med at det var typisk, da vi fortalte vores mening om maden.
Ingen forståelse for vores utilfredshed.
Fy for den det var dårligt!

7 października 2024

Dårlig mad

Dårlig mad, tørrer råvarer, beskidt og fyldt med møg-fluer 👎🏻 æv.. derudover meget uhøflig personale der bestemt ikke tager i mod kritik.

7 października 2024
Oceniono na 4 z 5

Meget fint restauran med god buffet og…

Meget fint restauran med god buffet og lækkert mad. Var oppe og tage mad 2 gange og fyldte tællerkenen op. Intet af min mad smagte dårligt. Drikkelse var ubegrænset. Desuden var der tyrkisk te og dessert med i prisen. 800 kr for 4 personer med fyldte maver og smil på læben. Det var sku godt. Kunne sagtens finde på at komme der igen. Ros fra Næstved. Lækkert tyrkisk mad og super venlig betjening. Vi følte os meget velkommen 🙂

5 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Bedste restaurant med lækkert udvalg vi…

Bedste restaurant med lækkert udvalg vi var en familie på 9 voksne og 4 børn og fik en vidunderlig service og mere til. Og maden var så lækker 🤩❤️ alle gæster var glade og mere end tilfredse 👍👍👍👍 hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner så havde i fået det!🙏🏽 tusind tak

27 kwietnia 2024

Værste mad

!!!!Deres buffet var DET VÆRESTE jeg har smagt
Det var 100% Frosset ned flere dage inden serveringen.
Kyllingen var hård som sten
Oksekødet var ikke færdigt
Lammekødet var fyldt med fedt klumper
Salaten var slatten
Også koster det 279kr? Man burde få maden gratis eller penge for at spise der!

Jeg fraråder alle at tage derover

24 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Tjenerne var ikke imødekomne ud fra…

Tjenerne var ikke imødekomne ud fra menu kortet så havde de ikke det ene og det andet mangelfuld og uprofessionel restaurant mangler liv så tænker stedet måske skulle have besøg af Kniven for struben værten og lige tjekke op i køkkenet personalet og maden der bliver serveret . Så dybt skuffet .

10 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Rigtig lækker mad og meget varieret

Rigtig lækker mad og meget varieret. Sødt og hjælpsomt personale. Vi Sad godt og der var rigeligt med plads. Toilet forholdene var gode. Det er ikke vores sidste besøg på Hanedan restaurant

21 stycznia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej