klarowniejszy, szybszy kontakt - jeśli podajecie instagrama "dla szybszego kontaktu" to miło by było, gdyby ktoś tam odpisywał
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Na miejscu 3. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z odzieżą dla młodzieży
Boxy Washed oraz boxy black z niesamowitymi wzorami.
Borzęcice 108, 63-720, Borzęcice, Polska
- 732256455
- kontakt@halfgods.pl
- halfgods.pl
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Rewelacja ❤️
Wszystko super, bluza ma rewelacyjny materiał i krój, warto zwrócić też uwagę na super kaptur który nie ściska głowy. Moji znajomi mają bluzę już ponad rok i cały czas wygląda jak nowa 💋
oszukańcza firma,
To jakaś oszukańcza firma,zdecydowanie odradzam!!.Pieniądze przepadają!!Czekam na zwrot pieniędzy juz miesiąc. Sprawę zgłaszam do prokuratury

Odpowiedź od Half Gods
Nie da się tu odpowiadać na odpowiedzi
Nie da się tu odpowiadać na odpowiedzi, przyznaje sprytnie. Więc pisze drugą recenzje. Moj numer zamówienia to 4352
Zwrot pieniędzy nie przychodzi już prawie miesiąc.

Opóźnienia w dostawie
Opóźniona dostawa po prawie 2 tygodniach po upomnieniu się i to bez czapki, która miała być w gratisie. Utrudniony kontakt. Brak odpowiedzi na smsy.

Super materiał
Super materiał. Bardzo dobre wykonanie nadruku. Polecam
Z ręką na sercu mogę polecić firmę Half…
Z ręką na sercu mogę polecić firmę Half Gods. Super materiał , nie spiera się nic i oczywiście mega nadruki
Chcialabym dostać zwrot pieniedzy za…
Chcialabym dostać zwrot pieniedzy za paczke ktora koncowo nie dotarła.

Odpowiedź od Half Gods
Zamówienie złożone 21 listopada do tej…
Zamówienie złożone 21 listopada do tej pory nie doszło. Zero odpowiedzi z strony firmy na wysłane maile. Nr zamówienia 77711017. I co z tym nadaniem??

Odpowiedź od Half Gods
Polecam wszystko zgodne z opisem.Warty…
Polecam wszystko zgodne z opisem.Warty swojej ceny
Fajnie
Materiał bardzo przyjemny, jednak prawidzi test bedxie dopiero po praniu;) wysyłka dosyc dluga i brak obiecanych skarpetek:D poza tym wszystko super
Dziś zgłoszę oszustwo na Policję
Dziś zgłoszę oszustwo na Policję. Zwróciłam bluzę 26 listopada i do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy (12 grudnia). Nie odbierają telefonów. Nie oddzwaniają. Nie odpisują.

Odpowiedź od Half Gods
Bluzy bardzo wygodne i warte swojej…
Bluzy bardzo wygodne i warte swojej ceny.
Kilka dni temu zakupiłam bluzę dla…
Kilka dni temu zakupiłam bluzę dla syna. Jest zachwycony, bluza świetnie wykonana, porządna bawełna, polecam
przyjemna
świetna jakość, zamówiłem bluze i bardzo przyjemnie się ją nosi :)
super materiał i komunikacja
Super bluzy polecam serdecznie…
Super bluzy polecam serdecznie pozdrawiam
polecanko, wysylka troche dluga ale rozumiem bo…
wysylka troche dluga ale rozumiem bo czarny piatek, koszuleczki cool