klarowniejszy, szybszy kontakt - jeśli podajecie instagrama "dla szybszego kontaktu" to miło by było, gdyby ktoś tam odpisywał
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Na miejscu 3. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z odzieżą dla młodzieży
Boxy Washed oraz boxy black z niesamowitymi wzorami.
Borzęcice 108, 63-720, Borzęcice, Polska
nie otrzymalem od ponad miesiaca bluzy
nie otrzymalem od ponad miesiaca bluzy
numer zamówienia 251638

Odpowiedź od Half Gods
Ciuchy fajne ale problemy z kontaktem i dostawą
Ogółem ciuchy są spoko, tylko największy problem jest z kontaktem i dostawą moja bluza była dostępna na stronie a po zamówieniu dostałem maila że brak towaru no dobra zdarza się ale zdążyło się tak zdarzyć już 2 razy a bluza na stronie niby dostępna. W kwestii kontaktu próbowałem na stronie z danymi do zamówienia próbowałem pisać maile dzwoniłem Noi niestety nic to nie dało minęło już 9 dni roboczych odkąd złożyłem zamówienie. Nie nazywam tego wszystkiego oszustwem bo sporo ciuchów już posiadam i wiem że są to dobre ciuchy ale ubolewam nad kontaktem bo jest na bardzo niskim poziomie
Nr zamówienia 251965
Mam nadzieję że chociaż tutaj uda mi się skontaktować bo nie ukrywam już powoli zaczyna mi to przeszkadzać.
Czyżby złodzieje?
Odesłałam dwa t-shirty z prośbą wymiany na inny rozmiar. Paczka została odebrana już dawno temu. 0 odzewu, nadania paczki, zwrotu pieniędzy, nic. Napisałam maila - cisza (poza mailami promocyjnymi oczywiście). Kontakt z firmą na dennym poziomie. Zaczynam czuć się okradziona. Po opiniach widać, że to nie pierwsza taka sytuacja ze strony tej firmy.

Cashu brak
Jakość koszulek bardzo dobra, ale komunikacja totalne dno, bo można pisać i dzwonić wszędzie a zwrot pieniędzy po trzech tygodniach od zwrotu towaru nadal do mnie nie dotarł:) więc jak już kupujecie to lepiej dobrze celujcie w rozmiar
Dokonałem zwrotu
Kontaktowałem się w sprawie zwrotu mail:
antonikwaciszewski @gmail.com
Podałem nr zamówienia

Odpowiedź od Half Gods
Zamówienie zostało złożone 11 marca i…
Zamówienie zostało złożone 11 marca i dalej nic zero odezwu liczę chociaż na odzyskanie pieniędzy
numer zamówienia:250982 moze to cos da

Odpowiedź od Half Gods
Half Gods wystawia towar którego nie…
Half Gods wystawia towar którego nie posiada na stanie i nawet nie raczy poinformować o jego braku kupującego po mojej interwencji miał być towar za 3 tygodnie lecz dalej go nie ma. Moj nr zamówienia 45438 z dnia 15.02.2025. Problem z odzyskaniem środków. NIE POLECAM !!!
ehhh
Czekalam miesiac na koszulki, ktore mialy przyjsc do 10 dni (w regulaminie jest, ze max 14 dni) mega slaby kontakt z kimkolwiek w tej firmie, koszulki same w sobie sa ok, ale dupy nie urywaja. zaczelam myslec ze to scam
Kpina
Maila pisałam kilka razy, dzwoniłam 3 razy pod podany numer przez kilka dni i nikt nie raczył odpowiedzieć ani oddzwonić. 20 marca 2025 dostałam informację o opóźnieniu przez brak rozmiaru a po 15 dniach nic nie ruszyło. Przypominam że informacja była że opóźnienie potrwa z 10 dni bo wtedy mają dostawę a teraz nic nie piszą. To jest oszustwo i albo dostanę produkt albo zwrot pieniędzy!!
Btw nr. zamówienia 251665.
Słaby kontakt z firmą
Słaby kontakt z firmą. Napisałam prośbę o zwrot środków oraz anulację zamówienia, końcowo mail został przeczytany lecz zamówienie zostało wysłane.
it is so bad i wanna give you a zero, but that's not possible, so i give you a one
No cóż... Zamówienie zostało złożone 15 marca, 17 marca otrzymałam maila z informacją, że nie mają rozmiaru, w związku z czym wyślą paczkę 21 marca. Tak się oczywiście nie stało. Kontakt z firmą jest niemalże zerowy. Na maile nie odpisują, na ig również (pomimo tego, że na stronie zapewniają, że tam odpisują najszybciej), dodzwonić udało mi się raz, 27 marca, gadka dokładnie taka jak w mailu "nie mamy zamówionego rozmiaru, szyjemy w Polsce, powinniśmy wysłać w poniedziałek". Rzeczony poniedziałek 31 marca nadszedł, jak można się domyślić, paczka nadal nie została wysłana. Serdecznie nie polecam :)
apdejt: ostatecznie bluzę dostałam 15.04, ale obsługa klienta jest na poziomie co najmniej żenującym
Brak dostarczenia przesyłki
Zamówiłem 3 marca bluzę. Na początku było że brak towaru, więc się opóźni. Zgodnie z regulaminem powinni wysłać do 14 dni. 17 marca napisali, że się opóźni i wyślą 21 marca. Oczywiście nie wysłali. Napisałem maila i czekam teraz na zwrot pieniędzy lub wysłanie przesyłki a jest 31 marca. Prawie MIESIĄC i nic niema. Nie polecam
Procedura zwrotu
Miałem szczerą nadzieję, że te opinie o utrudnionym kontakcie i długotrwałym procesie zwrotu to nieprawda. Natomiast przekonuje się, że jednak nie. 2 tydz mija, a ja wciąż nie mam zwrotu ani uwaga: żadnego odzewu odnośnie maila :)
Od razu napiszę nr zamówienia może tutaj coś to da: 251391.
Bluza bardzo dobrej jakości
Bluza bardzo dobrej jakości, nie mechaci się. Produkt dobrze zapakowany i szybko dostarczony.
Wszystko na najwyzszym poziomie
Wszystko na najwyzszym poziomie, pooozdro
Świetna marka
Świetna marka! Super jakość! Bluza to mój ulubiony produkt!
Cudowna jakość polecam
Paczka nie przyszła wcale i nie mam…
Paczka nie przyszła wcale i nie mam żadnych informacji o niej
Nie polecam. Mijają już ponad 2 tygodnie od zamówienia bluzy, na początku zabrakło danego wzoru,okej zdarza się. Zaproponowano mi zwrot pieniędzy albo możliwość wyboru innej bluzy. Poprosiłem o zwrot pieniędzy,no i tutaj zaczynają się problemy. Pisałem już kilka maili o zwrot i w każdym dostawałem odpowiedź że pieniądze będą na koncie. Najpierw miałby być we wtorek a po następnym mailu na nastepny dzień roboczy. Oczywiście pieniędzy jak nie było tak nie ma do tej pory. Wczoraj napisałem kolejnego maila ale nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi
swietne
Bluzy HalfGods sa swietne. Zwykle nie wydaje tak duzo pieniedzy na ubranie ale w tym przypadku nie szkoda mi zadnego grosza. Cena jest jak najbardziej adekwatna do jakości. Materiał znakomity, nie kulkuje sie, nie mechaci. Służą na dlugo, nieporównywalne do ubrań sieciowkowych.