klarowniejszy, szybszy kontakt - jeśli podajecie instagrama "dla szybszego kontaktu" to miło by było, gdyby ktoś tam odpisywał
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Na miejscu 3. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z odzieżą dla młodzieży
Boxy Washed oraz boxy black z niesamowitymi wzorami.
Borzęcice 108, 63-720, Borzęcice, Polska
- 732256455
- kontakt@halfgods.pl
- halfgods.pl
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Pierwszy i ostatni raz coś od was…
Pierwszy i ostatni raz coś od was zamawiam.sprzedaliście koszulki po czym okazało sie ze ich nie ma na magazynie najlepiej jak zmienicie branże na robienie jogurtów
brak odpowiedzi od sklepu od ponad…
brak odpowiedzi od sklepu od ponad dwoch tygodni w sprawie opoznionego zamowienia
Zamawiałam w lutym koszulkę, nie było problemu. W maju ponownie zamówiłam, tym razem były to 3 koszulki. Dostałam informację, że dostawa opóźni się o 10 dni roboczych, po 10 dniach dostałam informację „brak folii”, status pojawił się 29.05. Od tamtego dnia nie uzyskałam żadnej informacji na temat zamówienia, pisałam na email, na instagramie, na stronie z linkiem zamówienia - odpowiedzi jak nie było tak nie ma. Zdecydowałam się zadzwonić na numer, było ciężko się dodzwonić, gdy Pan w końcu odebrał i podałam nr zamówienia powiedział, że w tym samym tygodniu w którym ja dzwoniłam ma wysłać zamówienie (było to 23.07). Zaproponowali mi jeszcze jedną koszulkę gratis i na tym rozmowa się skończyła. Pisze sms by doinformować się, dlaczego mimo obietnic moje zamówienie nadal czeka, Pan tylko perfidnie odczytuje wiadomości i na nie nie odpowiada. Zawiodłam się na tej marce, ponieważ za 1 razem nie było problemu. Nie polecam tam zamawiać i użerać się by łaskawie wysłali zamówienie lub walczyć o zwrot kosztów.
Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy od…
Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy od miesiaca. Zero kontaktu z firma
Zamówienie zostało przedłużone, ale po tym czasie nie otrzymałam żadnej informacji o jego statusie. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony sprzedawcy – nie odpowiada na wiadomości, nie ma możliwości uzyskania żadnych konkretów. Zdecydowanie nie polecam.
Bluza zamówienia
Bluza zamówienia, jeden mail z otrzymałam o opóźnieniu, ponieważ rozmiar który zamówiłam został sprzedany i muszą uszyć dopiero, minęło dwa tygodnie i nic, ale o tym, że mam dodać opinie - to nie zapomnieli :(
nie przyjmują zwrotów
nie przyjmują zwrotów, nie da się skontaktowac, a jak już się uda to nie da się dogadać, proponują mi wymianę, bo zwrotów nie chcą przyjąć
walenie w chuja z dostawa
zamowilem ubrania 8 czerwca jest 30 lipca jedyne co otrzymalem to maila ze paczka zostanie nadana 18.07 oczywiscie nie zostala nadana czekanie na paczke grubo ponad miesiac to lekka przesada w szczegolnosci ze kontakt jest fatalny
Super ciuchy
Brak kontaktu Brak koszulki
Niestety pieniądze wysłane koszulki brak. Czekam 4 dzień na odpowiedź na emaile bez żadnego skutku.

Odpowiedź od Half Gods
Czekam na bluzę już ponad…
Czekam na bluzę już ponad miesiąc.Pomimo tego że pisałam o produkt już nie raz.

Odpowiedź od Half Gods
Zamówienie nie zostało wysłane brak…
Zamówienie nie zostało wysłane brak jakiegokolwiek kontaktu straciłem ponad 300 zł

Odpowiedź od Half Gods
Przez miesiąc dopraszam się o bluzę…
Przez miesiąc dopraszam się o bluzę (zamówiłem ją na początku czerwca a zaraz mamy lipiec), sytuacja karygodna, 3 razy miałem obiecane przesyłki z dnia na dzień, nawet raz z darmową koszulką bo „problem z produkcją”, lecz nic nie zostało wysłane, obiecany list przewozowy również nie został dostarczony, kontakt tragiczny po 30 połączeniach ktoś odebrał, zamawiałem bluzę wcześniej i super jakość oraz szybką dosyłka lecz tym razem chyba miałem pecha i obawiam się że bluzy już nie dostanę