Po tygodniu okazało się, że nie ma towaru. Zwrot pieniędzy po dość długim czasie.
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Przy zamówieniu dwóch numerów obuwia, w celu przymiarki i dopasowania, nie było problemu ze zwrotem jednej pary, nastąpił też szybki zwrot należności. Serdeczni... Zobacz więcej
Hajp Szafa już od ponad 3 lat zaopatruje was w oryginalne, cieżko dostępne oraz limitowane modele sneakersów!
Kręta 44/2, 62-095, Murowana Goślina, Polska
Szybka realizacja zamówienia, i świetna obsługa klienta 😀😀

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Zakupiłam wymarzone buty, których długo szukałam. Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w Hajpszafa. Słodkości dołączane do zamówień to bardzo miły gest 🤎

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Duzy wybor co do rozmiarow butow. Szybka wysylka jak na to ze zamowilam w weekend. Klapki Yeezy slide przyszly super zapakowane i nic z nimi sie nie stalo podczas wysyłki. To moj pierwszy zakup w Hajp Szafie i napewno nie ostatni. Polecam🤍

Wspaniała oferta blenderów spalinowych

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Buty przepiekne❤️sprawna i dopracowana przesylka. Polecam❤️

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Sprawna i szybka dostawa. Dobra komunikacja i oczywiście super butki.

Wszystko w jak najlepszym porządku. Buciki nowe i oryginalne. Polecam 🩷🫶

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Przy zamówieniu dwóch numerów obuwia, w celu przymiarki i dopasowania, nie było problemu ze zwrotem jednej pary, nastąpił też szybki zwrot należności. Serdecznie polecam.

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Buty świetne, szybka dostawa, zakup bezproblemowy , w paczce czekolada w prezencie, co było bardzo miłe . Dziekuje

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Swietny kontakt ze sprzedajacym, wszystko odbylo sie w super atmosferze, szybka wysylka! Polecam kazdemu! 🥰

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Zamówiłam zły rozmiar yeezy, od razu po napisaniu na insta zostałam poinformowana o opcji wymiany lub zwrotu. Bardzo dobry kontakt. Darmowy zwrot, darmowa kolejna wysyłka właściwego rozmiaru. Wszystko ogarnięte w mniej niż tydzień. Co tu dożo mówić, wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo polecam! 😁

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Wysyłka oraz zwrot przebiegły bardzo sprawnie, pieniądze zwrócone tego samego dnia.
Polecam.

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty
Wszystko super! Buty idealne szybka wysyłka polecam serdecznie