Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty Recenzje 36

4,4

Po tygodniu okazało się, że nie ma towaru. Zwrot pieniędzy po dość długim czasie.

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Przy zamówieniu dwóch numerów obuwia, w celu przymiarki i dopasowania, nie było problemu ze zwrotem jednej pary, nastąpił też szybki zwrot należności. Serdeczni... Zobacz więcej

1. Sklep z butami

Hajp Szafa już od ponad 3 lat zaopatruje was w oryginalne, cieżko dostępne oraz limitowane modele sneakersów!

4,4

Doskonała

Legit i szybko

Legit i szybko

27 maja 2025

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty

Dzięki za krótką i treściwą opinię! 🙌
Cieszymy się, że wszystko było legit i szybko. Zapraszamy po więcej limitowanych modeli! 👟🔥

Adidas handball spezial

Zakupiłam wymarzone buty, których długo szukałam. Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w Hajpszafa. Słodkości dołączane do zamówień to bardzo miły gest 🤎

17 września 2024

Dziękujemy za piękne słowa! 🤎
Bardzo cieszymy się, że udało się znaleźć wymarzone Adidas Handball Spezial i że cały proces zakupu przebiegł sprawnie. Miło nam, że doceniasz też nasz mały słodki upominek! Zapraszamy serdecznie po kolejne wyjątkowe modele! 👟✨

Najlepszy sklep z butami

Duzy wybor co do rozmiarow butow. Szybka wysylka jak na to ze zamowilam w weekend. Klapki Yeezy slide przyszly super zapakowane i nic z nimi sie nie stalo podczas wysyłki. To moj pierwszy zakup w Hajp Szafie i napewno nie ostatni. Polecam🤍

6 września 2024

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty

Dziękujemy serdecznie za tak wspaniałą opinię! 🤍
Cieszymy się, że pierwszy zakup w Hajp Szafie przebiegł pomyślnie i Yeezy Slide dotarły do Ciebie w idealnym stanie. Zapraszamy po kolejne limitowane modele — zawsze dbamy o jakość i szybki kontakt, nawet w weekendy! 👟🔥

Do zobaczenia przy następnych zakupach!

Super crocsy mi sprzedal!

1 listopada 2023

Dziękujemy za super opinię! 👟🔥
Cieszymy się, że crocsy spełniły oczekiwania. Zapraszamy po więcej limitowanych modeli!

Nyet

Chcę usunąć moją recenzję

17 lipca 2024

Dziękujemy za polecenie! 🙌
Cieszymy się, że realizacja była super szybka. Zapraszamy po więcej limitowanych modeli! 👟🔥

Buty przepiekne❤️sprawna i dopracowana…

Buty przepiekne❤️sprawna i dopracowana przesylka. Polecam❤️

25 czerwca 2024

Dziękujemy, Wiktorio, za piękne słowa! ❤️
Cieszymy się, że buty i przesyłka spełniły Twoje oczekiwania. Zapraszamy po kolejne limitowane modele! 👟✨

Sprawnie i szybko

Sprawna i szybka dostawa. Dobra komunikacja i oczywiście super butki.

19 kwietnia 2024

Dziękujemy, Amelia, za świetną opinię! 😊
Cieszymy się, że dostawa była szybka, komunikacja bezproblemowa, a butki super. Zapraszamy po więcej limitowanych perełek! 👟🔥

Wszystko w jak najlepszym porządku

Wszystko w jak najlepszym porządku. Buciki nowe i oryginalne. Polecam 🩷🫶

12 marca 2024

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty

Dziękujemy za tak miłe słowa! 🩷🫶
Cieszymy się, że buciki spełniły oczekiwania i doceniasz ich oryginalność. Zapraszamy po więcej wyjątkowych modeli! 👟✨

Great

Szybka wysyłka, polecanko!

6 marca 2024

Thanks a lot! 🚀
Cieszymy się, że wysyłka była szybka i że polecasz nas dalej. Zapraszamy po więcej limitowanych modeli! 👟🔥

Dobry kontakt, wszystko OK

25 grudnia 2023

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty

Dziękujemy za polecenie i miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że kontakt i zakupy u nas były bezproblemowe. Zapraszamy po więcej limitowanych modeli! 👟🔥

Szybka i sprawna realizacja zamówienia

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Przy zamówieniu dwóch numerów obuwia, w celu przymiarki i dopasowania, nie było problemu ze zwrotem jednej pary, nastąpił też szybki zwrot należności. Serdecznie polecam.

7 listopada 2023

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty

Dziękujemy serdecznie za tak miłą i szczegółową opinię! 🙌
Cieszymy się, że proces realizacji i zwrotu przebiegł sprawnie i bez problemów. Zależy nam, aby każdy klient był w pełni zadowolony z zakupów. Zapraszamy ponownie po kolejne limitowane modele! 👟🔥

Bezproblemowy zakup

Buty świetne, szybka dostawa, zakup bezproblemowy , w paczce czekolada w prezencie, co było bardzo miłe . Dziekuje

12 listopada 2023

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że zakup i dostawa przebiegły bezproblemowo, a mały prezent w paczce sprawił radość. Zapraszamy ponownie po więcej limitowanych modeli! 👟🍫🔥

Polecam bardzo serdecznie! 🤩

Swietny kontakt ze sprzedajacym, wszystko odbylo sie w super atmosferze, szybka wysylka! Polecam kazdemu! 🥰

27 czerwca 2023

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty

Dziękujemy za tak serdeczne polecenie! 🥰
Cieszymy się, że kontakt i wysyłka spełniły Twoje oczekiwania, a atmosfera była super. Zapraszamy po więcej wyjątkowych modeli! 👟🔥

Yeezy slide

Zamówiłam zły rozmiar yeezy, od razu po napisaniu na insta zostałam poinformowana o opcji wymiany lub zwrotu. Bardzo dobry kontakt. Darmowy zwrot, darmowa kolejna wysyłka właściwego rozmiaru. Wszystko ogarnięte w mniej niż tydzień. Co tu dożo mówić, wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo polecam! 😁

3 lipca 2023

Odpowiedź od Hajp Szafa | Limitowane i autentyczne Sneakersy, Buty

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną recenzję! 😁
Cieszymy się, że mogliśmy szybko pomóc z wymianą i że cały proces był dla Ciebie wygodny. Staramy się, by obsługa była na najwyższym poziomie! Zapraszamy po kolejne limitowane perełki! 👟🔥

Wysyłka oraz zwrot przebiegły bardzo…

Wysyłka oraz zwrot przebiegły bardzo sprawnie, pieniądze zwrócone tego samego dnia.

Polecam.

4 kwietnia 2023

Dziękujemy za opinię! 🙌
Cieszymy się, że wysyłka i zwrot przebiegły szybko i bez problemów. Zawsze zależy nam na satysfakcji naszych klientów. Zapraszamy ponownie! 👟✨

Polecam !!

Wszystko super! Buty idealne szybka wysyłka polecam serdecznie

15 listopada 2022

Bardzo dziękujemy za polecenie! 🙌
Cieszymy się, że buty idealne i szybka wysyłka spełniły Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie po kolejne limitowane modele! 👟🔥

super

Wszystko super, szybka dostawa. Polecam

26 maja 2022

Dziękujemy za super opinię! 😊
Cieszymy się, że dostawa była szybka, a zakupy u nas udane. Zapraszamy po więcej limitowanych modeli! 👟🔥