Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super positieve ervaring bij Hairtec! Al jarenlang zorgde mijn haarverlies voor een deuk in het zelfvertrouwen. Hairtec heeft met een perfecte DHI ingreep mijn zelfvertrouwen doen terugwinnen. Achte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Donderdag heb ik bij Hairtec dhi haartransplantatie gehad. Ik ben heel tevreden. alles was perfect (communicatie en de uitvoering). Ik wil het team Yagmur van Hairtec bedanken. Alle dames waren h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb hele goede ervaringen gehad sinds ik bij Hair Tec in Delft mijn PRP doe. Bij Deria wordt ik altijd vrolijk ontvangen en ze werkt heel efficiënt en zorgvuldig. Ik kan altijd een praatje maken me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb augustus ‘25 mijn haartransplantatie gehad. Ik was de eerste 6 maanden best sceptisch want het leek niet veel te veranderen. Maar rond maand 7 gebeurde ineens magie. Het leek wel letterli... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Klinika transplantacji włosów

Napisane przez firmę

Hierdoor onderscheiden wij ons als Haarkliniek: Wij gaan uit van uw persoonlijke wens en geven u een realistisch advies voor het best haalbare resultaat. Als uw wens niet realiseerbaar is, dan hoort u dat ook eerlijk van ons. Wij streven als team altijd naar betrouwbaarheid en transparantie, want wij vinden een tevreden cliënt het beste eindresultaat! Uw haarwens staat centraal bij Haarkliniek Hairtec en wij verzekeren u de beste kwaliteit met onze 3 Hairtec Haarkliniek garanties: 1. De beste kwaliteit met onze tevredenheidsgarantie: Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Een natuurlijk ogend kapsel, waarbij uw gezicht zijn esthetische uitstraling behoudt, is voor ons de graadmeter van kwaliteit. Daarbij schenken wij aandacht aan de haargroeirichting en de maximaal mogelijk haalbare haardichtheid die voor u van toepassing zijn. Omdat wij alleen met ons eigen team werken kunnen we deze kwaliteit altijd garanderen. Wij nemen tijdens de behandeling ruim de tijd voor u, want een basis van begrip en vertrouwen is essentieel om een goed gevoel te hebben. En stel, u bent alsnog niet volledig tevreden over het eindresultaat na het herstelproces? Dan bekijken we samen met u hoe we alsnog het positieve gevoel kunnen bereiken. Die garantie krijgt u ook van ons! 2. Levenslange groeigarantie: Een haartransplantatie is een bewezen methode om het gebied waar uw haren zijn uitgevallen blijvend te herstellen. Wij geloven in onze kwaliteit en geven u daarom een levenslange groeigarantie op de geplaatste haren. Dus bij eventuele tekortkomingen herstellen wij (indien dit medisch mogelijk en verantwoord is) volledig gratis de betreffende zone(s) en krijgt u hetzelfde nazorgtraject nogmaals door ons aangeboden. 3. Transparantie en één totaalprijs: Een haartransplantatie is een kostbare en blijvende ingreep. Wij beseffen goed dat het daarom best ingewikkeld is om de juiste keuze te maken; welke behandeling past het beste bij u en bij welke kliniek heeft u het fijnste gevoel? Om u daarbij te helpen garanderen wij u een transparant advies. Wij leggen u stapsgewijs uit hoe het behandeltraject verloopt en na het adviesgesprek kunt u thuis rustig nadenken of u akkoord bent met ons aanbod. U krijgt daarbij van ons altijd één totaalprijs voor het gehele traject dus u heeft achteraf geen verrassingen over bijkomende kosten.

Dane kontaktowe

Jak firma korzysta z Trustpilot

Prijs kwaliteit perfect

17 maja 2023

Odpowiedź od Hairtec Haarkliniek

Beste Dennis, dank voor je beoordeling en het vertrouwen dat je in ons had om voor onze dienstverlening te kiezen. Groetjes, Team Hairtec.

De juiste keuze

Ik heb afgelopen december mijn haartransplantatie gehad. Ook heb ik een PRP kuur genomen om mijn haar sterker te maken. Ik had heel dun haar van nature. Ik ben nu 5 maanden verder en zie echt een heel groot verschil met hiervoor. Daarom erg blij met mijn keuze en compliment voor Hairtec. Ze zijn professioneel en heel vriendelijk geweest voor me. Ik raad ze daarom zeker aan om te overwegen als je op zoek bent naar een kliniek.

10 kwietnia 2023

Odpowiedź od Hairtec Haarkliniek

Top dat je tevreden bent over onze dienstverlening en al blij bent met het tussenresultaat. Nog 6 maanden te gaan en dan is het helemaal zoals het moet zijn. Groetjes van Team Hairtec.

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over mijn haartransplantatie

Heldere informatie op hun website en tijdens het adviesgesprek geen verkooppraatje zoals eerder gekregen, maar een concreet advies. Dat heeft me over de streep getrokken voor hen te kiezen.

Ik kon ook redelijk snel ingepland worden voor de behandeling dus dat was prettig.

Een professioneel team dat plezier heeft in hun job, dat merk je aan alles.
Ze hebben goed contact gehad met mij als patiënt en ik werd door de dag heen gepraat constant. Dat vond ik prettig.

Ik zit nu op vier maanden en ik kan echt al spreken van een heel geslaagde behandeling. Ik heb weer een vol hoofd met haar. Nu nog stekeltjes maar uiteindelijk ga ik voor een lange coupe die ik al jaren niet meer gehad heb.

Daarom uitermate tevreden met het resultaat en Hairtec!

20 października 2022

Odpowiedź od Hairtec Haarkliniek

Beste Albert, hartelijk dank voor dit mooie compliment. We hebben je graag geholpen. Groeten van Team Hairtec.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej