Hair by mbs Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bliver klippet af Laura i Næstved afd. Laura er en super sød og dygtig frisør, har endelig fundet en frisør der forstår hvad jeg mener når jeg skal have ændret lidt på frisuren. Vil bestemt ikke skift... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev gift 23. Maj - i april var jeg til prøve opsætning og prøve make up i april - alt spillede - Michele fra afd i Sorø - lyttede til mine ønsker - på min bryllupsdag kom hun hjem til mig -hun h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har siddet model til striber hos MBS Vestergade, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Victoria var utrolig dygtig, professionel og meget omhyggelig gennem hele behandlingen. Hun lyttede til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jonas er uden tvivl den bedste frisør, jeg nogensinde har været hos. Det er altid en fornøjelse at sætte sig i stolen hos ham – man føler sig tryg fra første øjeblik. Han er utrolig dygtig og kommer a... Zobacz więcej

1. Fryzjer dla obu płci
  2. Fryzjer

Napisane przez firmę

Vores professionelle frisører & colorister står altid klar til at give dig og dit hår den bedste behandling.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

273 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 62

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Min faste frisør er gået på barsel…

Min faste frisør er gået på barsel (Roskilde) lidt før ventet, hvilket er okay, sagde naturligvis ja til en anden frisør. Nøj hvor var jeg skuffet og ked af det da jeg forlod frisøren, fra jeg kom ind ad døren til jeg var færdig gik der præcis 25 min, jo incl vask, frisøren hentede spejlet så jeg kunne se nakken, kommenterede at det så fint ud, i min naivitet tænkte jeg nu nu går hun videre med siderne :( men nej var færdig, så frygtelig ud, halvvådt slasket page, ja nuvel, jeg kunne jo have lukket munden op, havde lavet en aftale med 10 % hvilket heller ikke fungerede, samme problem sidst (havde booket 3 aftaler med 10%) farvel og tak for denne gang,

31 marca 2025
Logo Hair by mbs

Odpowiedź od Hair by mbs

OPDATERET:
Kære Annie,

Vi håber du blev glad for løsningen.
Ellers er du meget velkommen til at ringe/skrive til igen!

Bedste hilsner
Hair by MBS
———

Kære Annie.

Tak for din anmeldelse. Hvor er vi kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse, det vil vi selvfølgelig gerne lave om på hurtigst muligt, så du bliver glad for dit hår :-) Vi kontakter dig telefonisk hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning!

Hair by MBS

Oceniono na 5 z 5

Altid den bedste oplevelse hos Heidi…

Altid den bedste oplevelse hos Heidi fra Næstved afdelingen!❤️
Hun er utrolig sød, behagelig og virkelig dygtig. Jeg er fast kunde hos Heidi, og hun leverer altid fantastisk service, som gør mig tilfreds hver gang. Jeg kan varmt anbefale hende – en ægte stjerne! 🌟⭐️🥰🤩

1 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Altid en fantastisk oplevelse!

Jeg har været fast kunde hos Hair by MBS i Sorø i flere år, og det er altid en fornøjelse at komme der. Uanset hvilken frisør jeg har været hos, har jeg altid fået en fantastisk behandling og et resultat, der lever op til mine forventninger – og mere til!

De sidste par gange er jeg blevet klippet og farvet af Caroline, og hun er simpelthen fantastisk. Hun lytter, rådgiver og udfører sit arbejde med stor dygtighed. Mit hår har aldrig set bedre ud!

Stemningen i salonen er altid hyggelig, og man føler sig virkelig velkommen. Jeg kan varmt anbefale Hair by MBS til alle, der ønsker professionel behandling og et flot resultat hver gang.

28 marca 2025

Fantastiske omgivelser

Fantastiske omgivelser.
Fantastisk personale. Meget imødekommende og professionelle.
Og mit hår efterfølgende....
WAOUUUU. I kan bare noget med farver og hårpleje, samt styling.

25 marca 2025

Super behagelig behandling hos Jonas

Super behagelig oplevelse hos Jonas, ordentlig, grundig & rådgivende igennem min behandling. Blev vejledt til en anden frisure end hvad jeg ville & fik et virkelig godt resultat.

HAIR BY MBS får en klar anbefaling herfra.

19 lutego 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej