Bestilingen kom allerede 2 dage efter jeg havde foretaget den. Alle bestilte varer blevet modtaget. Det ville dog have været dejligt, hvis der havde været mulighed for at se varen/stigen i et prøvelo... Zobacz więcej
Det fungerede fint. Ville dog gerne have blevet spurgt om vi ville bestille spec. Fødder til hhv. græs og træparket underlag inden endelig bestilling så jeg ikke behøvede at bestille ad to gange og de... Zobacz więcej
Korrekte og stabile stiger til have arbejde for 65+ årige er afgørende for at undgå skader som let kan få varig effekt på mobilieteten. Det har været er stor fornøjelse at komme frem til det rette pro... Zobacz więcej
Levering til døren - sikrede sig leveret på rette sted og et sikkert sted. God stige med god trinbredde - hvis man er blevet lidt usikker på at komme op i højden. En kvalitetsstige.
- Sklep żelazny
- również w kategorii:
- Zarządzanie odpadami
Dania
- hailo.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, og produktet levede i den grad op til beskrivelsen.
God kvalitet og levering
En fin affaldssortering spand. Lynhurtig levering, mindre end et døgn. Kvalitet helt i orden. Alt perfekt
Anvendelig og praktisk
Anvendelig og praktisk. Fylder ikke meget. Står stabilt ved brug.
Udmærket produkt til den rigtige pris
Udmærket produkt til den rigtige pris, tak for det!
Leveret dagen efter bestilling
Hurtig levering og en meget lækker…
Hurtig levering og en meget lækker stige. Stabil med brede trin.
Super kundeservice i forbindelse med transportskade
Jeg havde bestilt en trappestige, den nåede desværre frem med en transportskade.
Og det er vel ofte på håndteringen af reklamationer, at man kan bedømme et firmas kundeservice. Og jeg kan sige problemet blev løst hurtigt, effektivt og til min fulde tilfredshed, tak for det.
meget hurtig ekspedition samt levering
meget hurtig ekspedition samt levering.
meget gode priser
Kryds fingre for, at de ikke sender dig en defekt vare.
Til fremtidige købere: De fleste giver gode anmeldelser til HAILO fordi den danske hjemmeside sælger gode tyske produkter.
De dårlige anmeldelser er ret enslydende - når der er problemer, afviser sælger krav med nogenlunde enslydende mail, og stopper derefter med at svare.
Det er værd at bemærke, at hailo.dk er samme virksomhed som robi.dk (samme cvr nummer) og anmeldelserne på trustpilot viser samme blakkede moral for de to domæner ved reklamationer.
Jeg modtog en affaldsspand med en bule i den ene side og skrev straks efter modtagelsen til sælger med billeddokumentation. Sælger (direktøren Klaus) siger jeg lyver (og selv har lavet bulen), fordi de tjekker alle varer inden afsendelse. Han mener åbenbart derfor, at det er umuligt, at der kan være afsendt defekte varer fra firmaet. Siden har han ikke responderet på mine mails.
Når det er ord mod ord, angiver købeloven entydigt, at _sælger_ skal bevise, at fejlen ikke er deres ansvar. Det er ikke et bevis i købelovens forstand, at anføre, at man tjekker alle varer inden afsendelse. Naturligvis kan firmaets interne kontrol overse en bule i overfladen.
Ifølge Hailos salgsbetingelser kan man indgive en klage til konkurrence- og forbrugerstyrelsen ved uenighed med virksomheden. Hailo kan så leve højt på, at der kun kan klages, hvis varer koster over kr. 1220. Som køber af de fleste varer på hjemmesiden, vil et søgsmål via domstolene derfor reelt være den eneste mulighed, hvis man er så uheldig, at Hailo sender en vare, der er defekt.
——————
Opfølgning efter svar.
Sælger bekræfter nu skriftligt, at han ikke har i sinde at overholde købeloven og udnytter, at jeg ikke har mulighed for at klage. Det er da lidt trist…

Intet svar fra jer
Intet svar fra jer. Sendte en mail til jer omkring mandag den 6. oktober omkring det affaldssystem jeg modtog , ikke passede ind i vores køkkenskab da det var to centimeter for langt. Jeg ville høre om I evt. havde et andet der kunne passe ind. Sendte derefter systemet retur onsdag den 8. oktober, men har endnu intet hørt. Er I gået under jorden eller findes I endnu? Vil da også meget gerne have mine penge retur på et tidspunkt.

Odpowiedź od Hailo
super kvalitet stige med dybe trin og…
super kvalitet stige med dybe trin og lille platform til ting og sager