4,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

I särklass de bästa badbyxorna

I särklass de bästa badbyxorna jag någonsin haft och jag har köpt MÅNGA genom åren!! Suverän passform, lagom lösa runt låren. Och såå sköna med innertyget. Gillar man modell med lite kortare ben så KÖP! Du kommer inte bli besviken

23 lipca 2026

Looks ok but takes forever to dry…

Looks ok but takes forever to dry (hours) - quite to opposite of the commercials. I do not recommend them.

29 czerwca 2026
Logo Haget

Odpowiedź od Haget

Sorry to hear you’re disappointed with the drying time.

It’s true that the inner liner does affect how quickly the shorts dry, but it’s made from a quick-drying material specifically chosen to minimize that. That said, what matters most to us is that you’re happy with your purchase.

Please feel free to contact us at info@haget.co, and we’ll be happy to find a solution for you.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans! Var orolig att jag inte skulle hinna få hem shortsen innan en semester då jag beställde lite sent… men snabbt fick jag hem dem i brevlådan och dem räddade semestern! 😃

7 kwietnia 2025

Riktigt sköna badbyxor

Riktigt sköna badbyxor, dessutom riktigt bra service med snabba och trevliga svar från kundtjänst. Jag beställde fel storlek och fick snabb hjälp att fixa till. Min son som alltid haft problem med skav av badbyxor älskar dem, precis som jag.

24 lipca 2025

Otroligt sköna och bra passform!

Otroligt sköna och bra passform även för mig som har lite mer kött på benen och rumpa än vanligt.
Jag har XL i det mesta (185cm/110kg) och XL i shortsen var perfekta. Dessutom inte lågt skurna så brevlådan görs sig påmind hela tiden.

Skön stretch, och en insida som inte är det jobbiga nätet som börjar klia som f-n efter en stund på beachen. Det var en av anledningarna till att jag valde Haget. Torkar snabbt och har bra resistens mot vätan.

Priset då ? Ja, en aning högt kanske, men jag valde ändå att prioritera de egenskaperna jag värdesatte över priset (även om det alltid är en chansning att köpa något du aldrig testat)
Rätt pris kanske skulle ligga runt 500kr IMHO.

Snygga färger, jag valde Yankee. Kommer nog införskaffa ett par till i annan färg så är setupen klar.

Bra jobbat Haget med en produkt som som tillför värde för oss badande.

25 lipca 2025