habicom  Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben onlangs onze woning verkocht via Habicom. Zeer professionele aanpak door ervaren verkopers Kurt en Myra. Zij hebben ons fantastisch bijgestaan wat heeft geleid tot een zeer mooi resultaat.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De tussenkomst van Lars was uiterst efficiënt. Super. Het appartement was op een no time terug verhuurd en hij begeleidde ook de rest van de noodzakelijke tussenkomsten. Een dikke merci Lars.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn zeer tevreden over de professionele, vriendelijke en zeer betrokken begeleiding door Pieter-Jan Van Pelt voor de verhuur van ons appartement Midden Boechout. Al het papierwerk werd ons ui... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wegens vertrek naar een WZC verkocht mijn schoonvader zijn appartement. Hiervoor hebben we Habicom ingeschakeld, wegens gebrek aan kennis en tijd. Veel dank aan Kurt voor zijn onvoorwaardelijke en bij... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Konsultant ds. nieruchomości
  2. Rzeczoznawca ds. wyceny nieruchomości
  3. Pośrednik w obrocie nieruchomościami
  4. Nieruchomości – wyceny
  5. Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości
  6. Agencja pośrednictwa w wynajmie krótkoterminowym

Napisane przez firmę

Habicom Vastgoed & Advies is een vastgoedkantoor met zeven vestigingen in de zuidrand van Antwerpen, waaronder Mortsel, Boechout, Kontich, Wilrijk, Antwerpen, Edegem en Hoboken. Het team bestaat uit gepassioneerde vastgoedexperts met meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring. Ze bieden diensten aan zoals verkoop, verhuur en renovatieadvies. Daarnaast beschikken ze over een eigen klusjesdienst om woningen optimaal te presenteren voor verkoop of verhuur. Ze wonnen de 'Real Estate Award - Vastgoedbelofte van het jaar'. Meer info? 03-449.42.41 of hallo@habicom.be

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Topservice van makelaars Kurt en Diyar!

Topservice van makelaars Kurt en Diyar!
Eerlijke en zeer snelle communicatie.
Professionele én menselijke aanpak.
Prijszetting correct en geen loze beloftes, in tegendeel.
Ons huis was verkocht na het perfect organiseren van een kijkdag en dit binnen de 10 dagen!!
Bedankt voor de super service Habicom, Kurt en Diyar!

9 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

We zijn echt heel tevreden

We zijn echt heel tevreden! De uitleg is duidelijk, en hij kent het onroerend goed als zijn broekzak. Wanneer we vragen stellen tijdens een bezichtiging, gaat de verkoper soms naar brochures kijken voor antwoorden. Maar bij Diyar is dit nooit het geval. Hij weet alle informatie uit zijn hoofd en is zeer professioneel. Elke vraag wordt direct beantwoord en als we extra documenten nodig hebben, weten we dat Diyar ze zeker die avond zal bezorgen. Hij heeft ook zeer goed onderhandeld, zowel voor ons als voor de verkopers. We hebben al enige ervaring met makelaars gehad, en Diyar steekt er echt bovenuit. Dank je wel!!

24 kwietnia 2024

Prima service

Prima service! Diyar heeft ons met raad en daad op een professionele vriendelijke manier bijgestaan voor de verkoop van onze opbrengsteigendom.
Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking met Habicom en vooral met Diyar! Een hele dikke merci voor alles! Wij kunnen jullie alleen maar aan iedereen aanbevelen!

25 kwietnia 2024

Aanrader!

Mijn partner en ik hebben habicom zeer positief ervaren. We werden tijdens onze zoektocht naar een appartement super goed geholpen door onze contactpersoon, Diyar. Gedurende het huurproces werden we goed geïnformeerd en was hij steeds vlot bereikbaar voor al onze vragen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en kunnen habicom alleen maar aanraden. Een bijzondere dank aan Diyar!

7 marca 2024

Professionele ondersteuning

Bedankt Habicom en in het bijzonder Kurt voor de fijne samenwerking, professionele begeleiding én voor het vinden van de perfecte match voor ons huis! Dit alles op een zeer korte tijdspanne. Steeds bereikbaar en met de glimlach. Wij zijn tevreden klanten!

3 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

a de aankoop van ons apartement…

Na de aankoop van ons appartement hebben jullie onze woning verkocht. Het was een aangename, professionele samenwerking . Vooral dank aan Emmanuelle voor haar steeds vriendelijke en transparante benadering van elke vraag.

22 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

We found our dreamhome thanks to…

We found our dreamhome thanks to Habicom. They also sold our house to buy the new one. It was sold within 2 days after the pre-sale and viewings on 1 day. Beautifull, professional pictures and transparency through the whole proces. Emmanuelle, you are the best! Thanks to you and your team!

27 stycznia 2024

Top service

Wij hebben tijdens ons zoektocht naar een huis verschillende woningen gezien. Tot dat we bij Diyar aankwamen. We hebben een fijne rondleiding gehad van een zeer aangename woning. Wij voelden ons als gezin meteen thuis. We gaven dit aan en Diyar die voor ons een gesprek regelde met de huisbaas. Diyar is heel goed telefonisch bereikbaar en heeft al onze vragen beantwoord. Gisteren het contract getekend. Topper een aanwinst voor Habicom!

Groeten familie Chatar

19 stycznia 2024

Verhuis en opvolging

Tijdens mijn zoektocht naar een appartement in Mortsel werd ik heel professioneel en snel geholpen. Diyar, mijn contactpersoon bij Habicom, was dag en nacht bereikbaar via whatsapp en stond meteen klaar om te helpen bij nood! Nu ben ik samen met mijn vriendin gaan wonen in Gent maar ook mijn vertrek uit het huurappartement verliep vlot. Ik ben al vaak verhuisd maar dit was mijn beste ervaring ooit, hoedje af.

23 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Verkoop Theofiel Reynlaan en aankoop Wolschaerderveldenstraat met hulp van Kurt Van Camp

Tijdens een scheiding je huis dat je zelf gebouwd hebt verkopen… emotioneel heel moeilijk… Gelukkig deden we beroep op Kurt Van Camp van Habicom. We werden ontlast van de zorgen die een verkoop met zich meebrengt. Het klusteam deed nog een paar afwerkingen zoals boven plinten plaatsen en op de kijkdag deed Kurt zijn best om de geïnteresseerden zo goed en eerlijk mogelijk te informeren. Het mooie filmpje en foto’s van ons huis hadden waren massaal bekeken en 1 van die kijkers, een heel sympathiek koppeltje deed het hoogste bod. Ook na de verkoop kon ik Kurt steeds bereiken. Zelfs op vakantie stond hij me graag even te woord of regelde hij nog een paar zaken. Ik moest op zoek naar een kleiner huisje om met m’n 2 zonen en hond te gaan wonen. En ja, het was Kurt die zei: zeg Luc, ik heb nog iets in de portefeuille… is dat niets voor jou? En hij had gelijk! Ik was meteen verkocht en binnenkort wordt de akte van de verkoop samen verleden met de akte van de aankoop. Ook daar niets dan lof! Nu was ik koper en zag zijn eerlijkheid en professionaliteit van de andere kant! Topkerel! Doe zo voort Kurt!

31 grudnia 2023
Oceniono na 4 z 5

HABICOM

We hebben een zeer goed gevoel gekregen met de makelaar die zeer goed naar onze noden luisterde, raad gaf maar ook zich flexibel wilde opstellen als wij een ander idee hadden. Ook de klusjesdienst is een pluspunt. Ze hebben dan ook een snelle verkoop gerealiseerd. Hier en daar iets meer communicatie tijdens het verkoopproces en het ontvangen van bezoekers was het enige kleine minpuntje,

10 listopada 2023

Goede ondersteuning

We zijn zeer tevreden met de behandeling van ons verkoopsdossier. Diyar was zeer communicatief en we konden hem eender wanneer contacteren. Ook konden we online volgen wie en wanneer interesse had. Hartelijk dank.

15 grudnia 2023

Supervlotte verkoop dankzij Habicom

Vanaf het eerste contact hadden wij met Kurt en Olivier een vlotte en open communicatie omtrent de verkoop van onze woning. Dankzij hun expertise en duidelijk uitgekiende strategie was onze woning in geen tijd verkocht, en moesten wij ons in een drukke periode van ons leven geen zorgen maken over alle administratie. Bedankt Kurt, Olivier en Habicom voor de mooie samenwerking!

14 grudnia 2023

Habicom-Myra!

Ik kwam als potentieel koper van een appartement via ImmoWeb in contact met Habicom. De dossierbeheerder, Myra, zorgde ervoor dat er snel een bezichtiging kon plaatsvinden. Ik was vrijwel meteen overtuigd van de mogelijkheden van het te renoveren appartement. Myra hanteert eerder de zachte en niet opdringerige aanpak in tegenstelling tot andere makelaars. We kwamen snel tot een akkoord. Na het akkoord verliep de communicatie zéér vlot. Myra formuleerde steeds een duidelijke uitleg op de verschillende vragen die ik in het verdere proces nog had. De afhandeling verliep heel vlot. Dank u Myra en bij uitbreiding habicom voor de vlotte afhandeling.

6 grudnia 2023

Finally

Na 5 jaar INTENS zoeken naar een huurwoning ben ik terechtgekomen bij Habicom. In contact gekomen met golden boy Diyar die mij alles heeft uigelegd en op zoek is gegaan naar een geschikte plek. Binnen de 5 dagen was alles geregeld en getekend. Habicom heeft ook alles geregeld op vlak van overdrachten energie etc. Kortom, ben daar behandeld als een koning en zou deze groep dan ook zeer zeker aanraden. Bedankt Diyar!

1 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de samenwerking met…

Zeer tevreden over de samenwerking met Heidi van Habicom: professioneel, vriendelijk en behulpzaam! Het pand werd mooi in beeld gebracht en de klusjesdienst zorgde zelfs voor de opfrissing van de tuin. Hoewel het een verouderde, te renoveren woning betrof, werd deze toch al na anderhalve maand verkocht. Een absolute aanrader dus!

4 sierpnia 2023

Goed geholpen en snel

Goed geholpen en snel, luister naar jou noden en super vriendelijk. Aleen gamma aan keuze. Echt een aanrader, als je iets zoekt kan je altijd bij habicom terecht.

21 października 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej