Wij hebben onlangs onze woning verkocht via Habicom. Zeer professionele aanpak door ervaren verkopers Kurt en Myra. Zij hebben ons fantastisch bijgestaan wat heeft geleid tot een zeer mooi resultaat.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij zijn zeer tevreden over de professionele, vriendelijke en zeer betrokken begeleiding door Pieter-Jan Van Pelt voor de verhuur van ons appartement Midden Boechout. Al het papierwerk werd ons ui... Zobacz więcej
Wegens vertrek naar een WZC verkocht mijn schoonvader zijn appartement. Hiervoor hebben we Habicom ingeschakeld, wegens gebrek aan kennis en tijd. Veel dank aan Kurt voor zijn onvoorwaardelijke en bij... Zobacz więcej
De tussenkomst van Lars was uiterst efficiënt. Super. Het appartement was op een no time terug verhuurd en hij begeleidde ook de rest van de noodzakelijke tussenkomsten. Een dikke merci Lars.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Konsultant ds. nieruchomości
- Rzeczoznawca ds. wyceny nieruchomości
- Pośrednik w obrocie nieruchomościami
- Nieruchomości – wyceny
- Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości
- Agencja pośrednictwa w wynajmie krótkoterminowym
Napisane przez firmę
Habicom Vastgoed & Advies is een vastgoedkantoor met zeven vestigingen in de zuidrand van Antwerpen, waaronder Mortsel, Boechout, Kontich, Wilrijk, Antwerpen, Edegem en Hoboken. Het team bestaat uit gepassioneerde vastgoedexperts met meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring. Ze bieden diensten aan zoals verkoop, verhuur en renovatieadvies. Daarnaast beschikken ze over een eigen klusjesdienst om woningen optimaal te presenteren voor verkoop of verhuur. Ze wonnen de 'Real Estate Award - Vastgoedbelofte van het jaar'. Meer info? 03-449.42.41 of hallo@habicom.be
Dane kontaktowe
Antwerpsestraat 292, 2640, Mortsel, Belgia
- 03-449.42.41
- hallo@habicom.be
- habicom.be
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Totale ontzorging
Enkele maanden na het overlijden van ons mamaatje,neem je de beslissing om het ouderlijk huis te verkopen. La maison ou j'ai grandi... vele herinneringen. Mijn zus en ik hebben enkele immo kantoren gecontacteerd. HABICOM stak er met kopen schouders boven. Kurt, de rust zelve, heeft ons op heldere, duidelijke en vooral klantgerichte wijze ontzorgd. Top en dank u wel.
Sterke en vlotte communicatie
Sterke en vlotte communicatie, met snelle reacties. Altijd meteen bereikbaar en alle documenten waren onmiddellijk in orde.
Emmanuelle heeft ons goed geholpen bij…
Emmanuelle heeft ons goed geholpen bij de verkoop van een appartement. Zij zorgde voor duidelijke communicatie en advies waar nodig.
Zeer professionele aanpak zonder…
Zeer professionele aanpak zonder commerciële praatjes. Altijd "to the point" en snelle reactie op vragen. Zeer goede administratieve ondersteuning alsook actieve opvolging met de notaris.
Bijstand met raad en daad
Vanaf de eerste contactname tot en met de uiteindelijk aankoop van een appartement in nieuwbouwproject Bénédicte te Mortsel, heeft Olivier Pirenne ons prima begeleid en bijgestaan met raad en daad.
Alles snel en correct afgehandeld
Alles snel en correct afgehandeld, heel tevreden, aanrader
Vlotte verkoop
Het appartement (dat nog gebouwd moet worden) werd goed voorgesteld. De opvolging tot aan de notaris ging vrij vlot.
Heel tevreden over onze samenwerking…
Heel tevreden over onze samenwerking ,er werd tijdens de verkoopperiode gewisseld van makelaar en dat verliep met ups en downs
Zeer goed en professioneel advies
Zeer goed en professioneel advies. Perfecte opvolging van het verkoopproces. Mooie fotos gemaakt. Een grote pluim op de hoed van Heidi.
Vlotte en duidelijke communicatie
Wij hadden een goede communicatie met de makelaar voor de aankoop van een nieuw appartement.
Vragen waren steed duidelijk beantwoord.
Flexible service aan huis om compromis te tekenen.
Top service!
We zijn 200 % tevreden over de…
We zijn 200 % tevreden over de samenwerking met Kurt Van Camp en Olivier Pirenne. Ook het extra advies en uitvoering van dakisolatie door de klusdienst heeft ervoor gezorgd dat we een fantastisch resultaat hebben bekomen. wij zijn fan!
Vlotte samenwerking
Onze ouderlijke woning werd verkocht via Emmanuelle Piller van Habicom Kontich. Ze was altijd bereikbaar, gaf degelijk advies en luisterde steeds naar onze bedenkingen.
Verkoop
Mijn appartement is dankzij Emmanuelle snel en professioneel verkocht. De communicatie was helder, vriendelijk en altijd vlot. Ik voelde me gedurende het hele proces goed begeleid en had veel vertrouwen in hun expertise. Absoluut een aanrader!
Aanrader!
Wij kochten ons huis via Diyar van Habicom en raden hem graag aan als makelaar. Het contact met Diyar verliep steeds professioneel, vriendelijk en vlot. We waardeerden ook zijn flexibiliteit, om ons later op de avond een bezoek toe te staan. Hij was ook steeds beschikbaar via mail en whatsapp, waar we quasi instant feedback kregen.
fijne en professionele samenwerking met Kurt Van Camp
Via Kurt Van Camp verkochten we onze ouderlijke woning. Heel fijne samenwerking, correct , prima communicatie en opvolging!
Het systeem met de koopdag(en) werd professioneel uitgevoerd met de nodige feedback
Dankjewel Kurt!
Wat een service
Vandaag heb ik een leuk huurappartement bezocht en werd meteen hartelijk ontvangen door Shanthi. Vanaf het eerste moment voelde ik alsof ik haar al jaren kende; warm, authentiek en met pit. Ze liet me mij meteen welkom voelen. Geen afstandelijk verkooppraatje maar met een oprechte glimlach en een fijne openheid.
Het appartement staat momenteel leeg, maar Shanthi wist met haar creativiteit perfect te schetsen hoe de ruimte en de tuin eruit zouden zien als ze gezellig aangekleed zijn. Je zag het gewoon voor je. Dat maakt zo’n bezoek ineens veel leuker en tastbaarder.
Wat een fijne ervaring en warme service!
Sophie
Ik ben ontzettend tevreden over de…
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met mijn makelaar Heidi Bruyninckx. Vanaf het eerste contact was de communicatie super vlot en altijd snel. Ik kon haar op elk moment bereiken en kreeg meteen een duidelijk antwoord. Alles werd enorm snel geregeld, waardoor ik verrassend snel in mijn nieuwe appartement kon intrekken. Zelfs bij vragen of dingen die ik niet wist, kreeg ik direct hulp en duidelijke uitleg. Echt een topservice en een gerust gevoel tijdens het hele proces!
Topservice!
Dit is de tweede keer dat ik via Habicom een appartement heb gehuurd. Diyar heeft mij hierbij telkens geholpen op een manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt. De rondleidingen werden op een heel vriendelijke manier gegeven, de uitleg was compleet en we voelden ons meteen op ons gemak. Zelfs na de rondleiding konden we nog steeds met onze vragen terecht. Ik kan de dienstverlening van Habicom alleen maar aanraden! Nogmaals een dikke merci aan Diyar en Habicom!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.