Haarlem Elektricien is dé betrouwbare specialist voor alle elektrotechnische werkzaamheden in Haarlem en omgeving. Vanuit onze centrale locatie aan de Gonnetstraat 26, 2011 KC Haarlem, Noord Holland staan wij dagelijks klaar om zowel particulieren als bedrijven te helpen met veilige, duurzame en vakkundige oplossingen. Als lokale elektricien begrijpen wij hoe belangrijk snelle service, duidelijke communicatie en kwaliteit zijn. Onze ervaren elektriciens zijn gespecialiseerd in uiteenlopende diensten, zoals het oplossen van stroomstoringen, het aanleggen en vervangen van elektra, meterkastvernieuwingen, verlichting, laadpalen en spoedreparaties. Dankzij onze lokale aanwezigheid kunnen wij snel ter plaatse zijn en efficiënt werken, zonder in te leveren op vakmanschap of veiligheid. Bij haarlemelektricien.com staat klanttevredenheid centraal. Wij werken transparant, hanteren eerlijke tarieven en denken altijd mee met de wensen van de klant. Of het nu gaat om een kleine klus of een complete elektrische installatie, wij zorgen voor een oplossing die voldoet aan de hoogste normen. Heeft u een betrouwbare lokale elektricien nodig in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op via +31 23 369 9095. Wij helpen u graag verder met deskundig advies en professionele service waarop u kunt vertrouwen.
Gonnetstraat 26, 2011 KC, Haarlem, Holandia
- +31233699095
- klantenservice@haarlemelektricien.com
- haarlemelektricien.com
Na werkzaamheden werd alles uitgebreid…
Na werkzaamheden werd alles uitgebreid gecontroleerd op veiligheid.
Voelt veilig
Hij liet het officiele inspectierapport zien zodat we zeker waren van de veiligheid.