Haardhout.nl Recenzje 168

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mooie keuze uit verschillende soorten ovengedroogd hout, verschillende volumes en grootte. Levering snel en op dagdeel in/op een degelijke verpakking. Mooie hoeveelheid voor een nette marktprijs.

Oceniono na 4 z 5

Ik bestelde bij dit bedrijf ivm vroegere (ongeveer 1,5 jaar geleden ) ervaring. De nieuwe levering vond ik minder in kwaliteit maar dat is na melding door haardhout.nl keurig rechtgetrokken.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Het gekochte hout ( voor onze pizzaoven!) was netjes verpakt en het hout was compact in de pallet gezet. De gemaakte afspraken zijn uitgevoerd zoals gevraagd. De bezorging was vriendelijk, op tijd en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goed en snel contact, betrokken mensen en een goede samenwerking met transportbedrijf Melislogistics. Een bijzondere ervaring in deze tijd vol stress. Ik word daar blij van!

Informacje dotyczące firmy

1. Drewno opałowe

Napisane przez firmę

Haardhout.nl levert topkwaliteit haardhout en alles wat je nodig hebt om je openhaard of kachel te laten branden. In heel Nederland en de Duitse grensstreek zorgen wij voor snelle en betrouwbare service.

Meer dan 30 jaar ervaring

Napisane przez firmę

Met een obsessie voor kwaliteit
Met vuur in ons hart selecteren we het beste haardhout. Onze obsessie voor kwaliteit, gevoed door jarenlange ervaring, garandeert warmte en sfeer in elke haard.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Goed hout

24 marca 2026

Uitstekend hout

Ik heb het hout in goede orde ontvangen, maar de beloofde email met de bezorgtijd niet. De bezorger stond om 9 uur ineens voor mijn neus. De bezorger was trouwens zeer vriendelijk en behulpzaam. Het hout was weer zeer goed

27 marca 2026

Netjes geleverd

Netjes geleverd, mooie extra’s.
Minpuntje van de essen & berken gemixte pallet is dat ie niet gemixt was maar op elkaar gestapeld

24 marca 2026

Klant vriendelijk en accuraat

23 marca 2026

Beste Hub,

Wat vervelend dat de kwaliteit niet zo is zoals je gewent bent van ons, dit is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben je een mailtje gestuurd en zijn inmiddels gezamenlijk tot een gepaste oplossing gekomen.

Team Haardhout

Lossen lastig…

Ten eerste met hethout is niets mis mee. Dat is super. Echter bij de levering kwam het met een enorme trailer die het hofje niet in kon. Dee pallet werd afgezet op zo,30 meter van huis. Dus daar afladen en lopen met 2 zakken naar de garage. We zijn bijna 80,dus datwas erg lastig.Dus gaarneweer in een kleinere vrachtwagen,die gewoon de oprit opkomt. Bij voor baat bedankt.

15 marca 2026

Beste Cornelis,

Wat fijn om te lezen dat het hout naar tevredenheid is, echter toch jammer dat de levering ervoor gezorgd heeft dat je ietwat teleurgesteld bent. We hebben je een mailtje gestuurd om te kijken hoe we dit kunnen wegnemen, zodat je voor de volle tevredenheid kunt gaan stoken.

Oceniono na 3 z 5

Goede service, kwaliteit hout valt tegen,

De levering van het hout was prima, vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van het hout viel wat tegen. Veel stronken wat het hout lastig stapelbaar maakt.

2 marca 2026

Beste Joost,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het hout. We hebben je een mailtje gestuurd om dit met je op te lossen!

Oceniono na 3 z 5

Communicatie over levertijden is onvoldoende

Communicatie over levertijden

11 lutego 2026

Beste Michiel,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de communicatie over de levertijden. We hebben je een mailtje gestuurd om dit met je op te lossen.

Het hout is vochtig !

Wesley van Haardhout heeft snel met mij contact opgenomen en inmiddels is er droog hout onderweg. zo zitten we er weer warm bij.
goed gereageerd.

2 lutego 2026

Beste Andries,

Wat vervelend dat je hout te vochtig is. We hebben elkaar inmiddels gesproken en zijn samen tot een gepaste oplossing gekomen!

Prima

Prima, schoon en droog hout. Bezorging keurig netjes en op tijd. Je weet exact wanneer het bezorgd wordt omdat je op de hoogte gehouden wordt waar de vrachtwagen zich bevindt.

26 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej