Ik bestel mijn haarverf hier al jaren en het wordt altijd heel snel geleverd, meestal de dag er na en soms na 2 dagen. De prijzen zijn ook goed. Kan het zeker adviseren!
Zobacz, co mówią recenzenci
Geweldig, was bang dat ik niet alles en in goede orde binnen zou krijgen omdat de prijs vh product eigenlijk to good to be true was. Toch de gok genomen en voilla, alles keurig netjes in de juiste aan... Zobacz więcej
Iivraison rapide et excellent servuvele seul probleme estl leur site internet pour commander et payer. Meme si vous ne proceder paz au paiement memailbde confirlztion laisse penser ue la commande est... Zobacz więcej
Ik heb al veel producten gekocht bij Haar boetiek. Zowel in de winkel als online. Het gamma is zeer uitgebreid en bevat kwaliteitsvolle producten. Zelf heb ik zeer droog en stug haar en sinds ik deze... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Haarboetiek is dé plek om professionele haarproducten te kopen. Met meer dan 140 merken en een kleine 9.000 producten, mag Haarboetiek zich een specialist op het gebied van haar en schoonheid noemen. Wij verkopen zowel professionele haarverzorgingsproducten, haarstylingsproducten als ook professionele tools, zoals bijvoorbeeld een krultang, tondeuse of trimmer. Haarboetiek is er voor iedereen die zijn of haar haren graag lekker verwend. Een heerlijk haarmasker met Argan Olie, een gel voor een stevige fixatie, een natuurlijke haarkleur, die ene professionele föhn of toch die spray voor de perfecte finish, Haarboetiek heeft het allemaal. Haarboetiek verkoopt haar producten zowel in België al Nederland. Neem snel eens een kijkje in ons unieke aanbod en shop eenvoudig, makkelijk en snel jouw favoriete haarproduct. Alle producten worden door ons GRATIS verzonden! Bovendien kunnen producten en of bestellingen ook GRATIS worden geretourneerd. Uiteraard geldt dat zowel binnen België als Nederland! Kortom: Haarboetiek is met recht de ideale webshop op het gebied van (professionele) haarproducten, Haarboetiek heeft niet alleen de producten, maar ook de kennis! Dus twijfel niet en shop jou haarproducten bij Haarboetiek.
Dane kontaktowe
Dorpsplein 32, 8570, Anzegem, Belgia
- +32 499 73 44 98
- klantenservice.hbt@gmail.com
- haarboetiek.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Surf naar Haarboetiek en join de Fancy Kliek
Snelle levering en een faire prijs.Doe zo verder!!!
Supersnelle levering
Supersnelle levering, goedkoopste aanbieder, echt super!
SUPER SNELLE LEVERING
SUPER SNELLE LEVERING, echt 10 op 10!
Heel mooi verpakt, niks kapot of zo. Ook ben heel tevreden van qualiteit, zeker aanrader!
Heb meermaals besteld en altijd zeer…
Heb meermaals besteld en altijd zeer snelle levering. Voor vragen zijn ze altijd telefonisch ook bereikbaar en zeer vriendelijk. Dit blijft mijn vaste webshop voor mijn haar.
Zeer ruim assortiment
Zeer ruim assortiment, keurige service, vandaag besteld morgen in huis.
Ja ik heb een slechte review
Ja ik heb een slechte review , ik bestel een uitdunmesje en ik krijg er 1 thuis gestuurd die zeker weten al is gebruikt . Bruine vlekken er op en er zal ook geen mesje in. Dat moeten ze er wel bij zetten vind ik als er geen mes in zit. Dus ik bestel niks meer daar .
Indien ik de reviews op voorhand had…
Indien ik de reviews op voorhand had gelezen had ik uiteraard nooit bij haarboetiek besteld. Mij is hetzelfde overkomen. Een tondeuse aangekregen die duidelijk al gebruikt was. Na mail, krijg ik te horen dat producten enkel 'sealed' verkocht worden. De doos van de tondeuse was gewoon open te schuiven. Niets sealed.. Owv de slechte recensies en duidelijk slechte dienst na verkoop liet ik het maar zo. Toen ik de tondeuse wilde gebruiken, werkte deze niet. Ik heb al meerdere mails gestuurd ( telefonisch zijn ze niet bereikbaar...) maar tot op heden geen reactie gekregen. 1 raad , koop hier niet! Het zijn bedriegers.
Communicatief sterk,betrouwbaar en…
Communicatief sterk,betrouwbaar en snelle service!
Eindelijk weer eens een fijne webshop getroffen met een klantenservice
Scheer app besteld bij Haarboetiek.be. Deze is kwijt geraakt bij de post. Nadat dit kenbaar was bij Haarboetiek hebben zij meteen een nieuwe verzonden die binnen 1 dag in huis was. Een week later komt toch die andere ook binnen.
+ Proberen je echt van dienst te zijn
+ Reageren binnen 10 min over de mail
+ Een klantenservice die werkt (erg zeldzaam geloof ik)
aucune nouvelle
J’ai commandé le 16 février. Nous sommes le 29 février et toujours aucune nouvelle!!! Ça fait 2 semaines maintenant. Arnaque!
I ordered on 16th February. Today is the 29th and I still didn’t get news from them!!! Scam!!!

Odpowiedź od Haarboetiek.be
Kativa keratine behandeling werkt echt!
Kativa keratine behandeling werkt super!
Al voor de tweede maal gekocht. Ben zeer tevreden over dit product. Mijn haar is veel zachter, minder pluizig. Wel een tintje lichter geworden.
Très bon site
Très bon site, très commerçant. Après une erreur (acheté un pot de 250ml, reçu un tube de 100ml), j'ai reçu ce pot de 250ml le surlendemain et ai pu gardé le tube. Pour moi un des meilleurs site dans ce domaine.
İk heb nog steeds mijn pakje niet…
İk heb nog steeds mijn pakje niet ontvangen!!
Ondertussen 2 weken gepasseerd sinds betaling.
Snelle en correcte levering!!
Omdat ik een haarstuk draag had ik een…
Omdat ik een haarstuk draag had ik een hoofd met statief nodig om mijn haarstuk gemakkelijk te kunnen kammen en te bruchen.
Bestelling via de website, betaling, administratie en levering zeer vlot verlopen. Groeten.
goede en supersnelle levering!
Zeer goed product om 'dikke' haren in…
Zeer goed product om 'dikke' haren in model te brengen en te houden. Het houdt de haren thans toch luchtig, ze gaan niet klitten.
Tevreden over bestelling en zeer snelle levering.
Doświadczenie Trustpilot