Haaning Collection Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi startede med at spise frokost. Smørrebrød og drikkevarer. Meget hyggeligt, godt besøgt. Biludstillingen var meget interessant, med elbil fra 1904 (ca.). Flotte vedligeholdte biler. Knallerter og mo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Haaning Collection er en spændende oplevelse. Jeg ældre kvinde er ikke særlig bil interesseret, men her fik jeg en meget god oplevelse. Vi sad i biografen i dejlige bløde sæder. Oplyningsfilmen v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onsdag afholdt vi, Senioridræt onsdag gymnastik, den årlige julefrokost. Det var 4. år i træk, vi afholdt den i Orangeriet hos Haaning Collection. Vi blev venligt modtaget og bedt om at registrere... Zobacz więcej

1. Muzeum historii
  2. Muzeum
  3. Muzeum techniki

Napisane przez firmę

En unik bilsamling i smukke rammer, hvor historie, æstetik og mennesker forenes i en verden af oplevelser. Oplev knap 90 fantastiske biler, næsten lige så mange motorcykler og knallerter, 11000 modelbiler, café, biograf, legeplads, esport m.m.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

42 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Fantastisk oplevelse

Helt gennemført museum med masser af
Biler, motorcykler og knallerter fra mange
forskellige årtier. Var heldig at komme hvor der var særudstilling af knallerter.
Fantastisk oplevelse, kommer helt klart igen.

11 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Tusinde tak til Haaning Collection for…

Tusinde tak til Haaning Collection for et fantastisk arrangement. Vi fejrede fødselsdag for knap 50 gæster, som sad midt i udstillingen mellem alle de smukke, gamle biler. Vi fik den lækreste buffet menu fra Fasaneriet. Et helt fantastisk sted at holde fest, som vi varmt kan anbefale, hvis man vil holde fest i helt specielle omgivelser. De mindre børn, der deltog, havde en skøn aften med alle de legemuligheder, der. Også tusind tak til personalet, som gav os en upåklagelig service. Alt i alt en fantastisk oplevelse.

12 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Det fineste og børnevenlige museum

Det fineste børnevenlige museum.

Man bliver helt glad ned i maven af at være der. Stedet emmer af kærlighed til biler (og børn). Vores lille 2-årige pige kørte rundt på en legetøjsbil og var lykkelig. Legepladsen var skøn og stemningen hos personalet herlig. Kaffen godkendt af manden - også bliver det vist ikke meget bedre. Havde jeg kunne give 6-stjerner, havde jeg gjort det.
Vi kommer bestemt igen og glæder os allerede.

28 lipca 2024

Kæmpe anbefaling- familievenligt

Vi giver vores største anbefaling til Haaning Collection der bare var imponerende fra start til slut.
Først og fremmest er det en imponerende privat samling som bliver vist frem på en helt igennem gennemført og flot måde.
Og vi blev taget godt imod fra det øjeblik vi trådte ind af døren af personalet på stedet og vi fik bare en fantastisk service under hele vores tur. Det er tydeligt at personalet på stedet er interesseret i at give den bedste oplevelse til de besøgende.
Og så er det et utroligt børnevenligt sted. Vi havde vores to biltossede drenge på henholdvis 3 og 7 år med og stedet var et hit for dem. Museet har stillet små løbebiler til rådighed som de små kan køre rundt på rundt i udstillingen, der er en Jeep i udstillingen de må sidde i og så er der udenfor en genial legeplads. Og det bare lidt af de børnevenlige faciliteter der er til rådighed.
Vi kom lidt sent på dagen og havde planlagt at spise på Shelbys cafe men da vi nåede rundt var køkkenet desværre lukket for mad servering. Det var vi selvfølgelig ærgerlige over men da vi skulle til at gå videre sagde det søde cafe personale, at de gerne ville tænde grillen op igen så vi alligevel kunne få mad. Sikke en fantastisk service og burgerne vi fik var virkelig lækre.
Så alt i alt var det en fantastisk oplevelse fra start til slut og det eneste vi er kede af er at vi ikke har besøgt stedet noget før.
Tusind tak alle på Haaning Collection for den fantastiske service i leverede.

5 store stjerner fra

Oskar på 7
Anton på 3
Paw og Isabella

18 lipca 2024
Oceniono na 4 z 5

Fin udstilling

Fin udstilling, de har gjort meget ud af det, men hold jer fra kaffen, medmindre I kan lide at man ikke kommer ret mange kaffebønner i.

14 lipca 2024
Logo Haaning Collection

Odpowiedź od Haaning Collection

Hej Flemming, tak fordi du har taget dig tid til at vurdere os.
Jeg beklager, at kaffen ikke var god - kom forbi og få en ny, god kop kaffe. Kaffen skal selvfølgelig være velsmagende :-)

Benzin og HK

Min søn og jeg var på besøg en søndag, og oplevelsen ryger helt i vores top af oplevelser. Ordnede forhold, og bredt udvalg af skønne biler løftede smilebåndende til det brede. Vi brugte hele dagen fra kl 10-15,20 og nåede kun lige rundt een gang. Nuvel vi nørder også. Men det er svært at gøre noget hurtigt når nu man render ind i kustoden Bjarne, han spotter hurtigt at vi er mere end almindeligt interesseret i biler. Han fanger os flere gange i løbet af dagen og inviterer os på ekstra oplevelser, han åbner motorhjelme, døre, bagagerum samt viser os hemmeligheder bag gardin. De kustoder er nogle gæve gutter af den gamle skole der kender bilerne, og har mekanisk indsigt. Vi blev så godt taget i mod og behandlet godt igennem dagen. Der var tid til anekdoter og meget mere - TAK Bjarne fordi du fangede os og gik til os, TAK til de to sønner der gør det muligt at fremvise så spændende udvalg og til farmand for at starte det. Tak til Shelby Cafe for et lækkert måltid der gav os energi til at fortsætte dagen. En stor og hjertelig oplevelse for os to der var kørt fra vest Lolland. Vi ses igen snart ;-)

mvh.

Cornelius 17 år
Bjarne 51 år

16 czerwca 2024
Logo Haaning Collection

Odpowiedź od Haaning Collection

Hej Bjarne, tak for de fine ord og vi glæder os til at se jer en anden gang.
Mange hilsner
Birgitte

Oceniono na 1 z 5

Maveforgiftning af cafémaden :-(

Maveforgiftning efter spisning i caféen. Vi spiste på deres Shelby café, hvor os der fik burger også fik alvorlig maveonde.
Vi kontaktede caféen, som beklagede oplevelsen og tilbød at returnere betalingen for maden.
Trods flere henvendelser, har vi her en måned senere, stadigt ikke fået pengene retur. Det er bare for dårligt og fortjener derfor ikke andet end én stjerne

11 stycznia 2024

Haaning Collection - en perle til privatarrangementer

Vi fejrede vores sølvbryllup hos Haaning Collection, og det var en skøn oplevelse fra start til slut!
Smukke lokaler, fin rundvisning af den fantastiske bilsamling, skøn mad og vin, rigtig god akustik og først og fremmest en fantastisk venlig og imødekommende service.
Vi kunne ikke have ønsket os mere :)

2 września 2023

Wauw for et sted

Meget flot sted med en godt hundrede års udstilling i biler,samt modelbiler og ikke mindst mc. Flot stillet op og rene pæne lokaler. Skønt der var travlt havde Bjarne tid til at komme og demonstrere El bil fra først i 1900 tallet. Absolut et besøg værd. Vi kommer igen

29 kwietnia 2023

Hvilken service :-)

Hvilken service :-)
Vi var inde og se den meget fine udstilling af biler m.m. afsluttende med en god stor burger.
Og fantastisk var det, da vi skulle hjem. Vi fik et lift til togstationen af en meget sød medarbejder, fordi at det var regnvejr. Det er bestemt ikke sidste gang, vi kigger forbi.
Tusind tak for en dejlig dag hos jer og en super god service.

25 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Stor entusiasme og nærværende service

Haaning Collection.
Stjerner kan der ikke gives nok af her. Så meget nostalgi og så tidsfortalt historie i kronologisk rækkefølge. Sikke et gæstfrihed og en vagtsom service. Jeg bliver nød til at sige tusind tak. Fantastik sted at besøge, hvor der er brugt tid på design.

7 stycznia 2023

Haaning Collection er helt fantastisk

Haaning Collection er helt fantastisk, med alle de kendte udstillede biler, hvor man kan opleve gensyn med de biler man selv har haft. Alle udstillet i perfekt tilstand og i enestående belysning. Det bliver ikke sidste gang vi kommer der. Lasse Asp

14 października 2022

Det flotteste bil sted

Det flotteste sted - smukke biler - smagfuld indretning - design, farver og form. Waw og waw og waw!!! Tak den supersøde hr. Erik Haaning som tog sig tid til at fortælle om stedet👍🏎🏍🛵🚗👍✨⭐️

5 października 2022
Oceniono na 3 z 5

En smule skuffet

Haaning Collection er et meget, meget flot bilmuseum, men det er lige før, "indpakningen" er lidt for storslået til de relativt få biler i udstillingen.
Bilerne er fine, og alle oplystes at være køreklare, hvilket er en kvalitet i sig selv, men det var synd for den røde Opel varevogn, at det halve kølergrill mangler.
En meget væsentlig anke er imidlertid, at de udstillede biler står oppe på podier, hvilket reelt gør det umuligt at se bilernes indre. Mine 178 cm. rakte til, at jeg i langt de fleste biler kun kunne se det øverste af sæderne og overkanten på instrumentbrættet, medens min søster på 155 cm. intet som helst kunne se af interiøret.
Det ser smart ud, at bilerne står på hver sit podium, men hvis man som jeg glædes ved at se et klassisk smukt instrumentbræt og et skønt, originalt og lækkert interiør, er det ærgerligt, at langt de fleste biler er anbragt så højt, at disse detaljer kun kan nydes fuldtud af folk på 2 meter eller mere.

14 sierpnia 2022
Oceniono na 4 z 5

Fantastisk sted for fan af veterankøretøjer og modelkøretøjer

Blev ved indgangen mødt af entusiastiske folk. God forklaring om "museet". Selv museet oser af en stor kærlighed for køretøjer med mange flotte og utroligt sjældne bilmærker, knallerter, motorcykler og modelkøretøjer. En samling af modelkøretøjer, som jeg aldrig har set større.
God beskrivelse og historik af bilmærker. Biograf og hensyn til de alleryngste i top. God ide at kunne købe en evt. "manglende" modelbil med hjem. Indgangs prisen ok og absolut det værd.
Dog lige nogle enkelte meget små minusser.
Modellerne. Ved godt det har været rigtigt svært, at få plads til dem alle. Derfor væggene (super ide) og højden. Men - synd man ikke kunne nyde dem som var øverst. Brugte timer her. Fandt ikke mange Cadillac her (griner), men de kommer vel.
Pladser, hvor der manglede biler - kunne man godt have sat et skilt - Bil model XX er til service el.lign. Men en detalje. Shelbys (cafeteria). Ok, man ikke kunne få frikadelle sandwich - men så streg den. Go' fiskefilet. Sød betjening. Kommer helt klart igen.

6 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej