Håndenslinjer.dkRecenzje

3. Centrum doradztwa zawodowego
  4. Coach personalny
  5. Psychoterapeuta

Napisane przez firmę

VELKOMMEN TIL HÅNDENSLINJER Håndlæsning eller Blindtegning er en metode til at lære dig selv endnu bedre at kende...

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

9 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Samlende og spændende indslag til en fest

Jeg havde booket Lars til at komme og lave blindtegning til min fødselsdag hvor vi var 11 gæster. Det var både interessant og underholdende at høre hvad han tolkede udfra hver gæsts blindtegning. Alle fik interessante vinkler til et øjebliksbillede af deres ståsted i livet. Kæmpe anbefaling af Lars.

24 maja 2025

Kære Jeanet

Tusind tak for den flotte anbefaling. Det er virkelig dejligt at læse, at alle dine gæster havde en super god oplevelse. Jeg synes stadig, at alle var enormt modige og turde reflektere åbent – når jeg delte mine tolkninger.

Oceniono na 5 z 5

Jeg var til håndlæsning hos Lars

Jeg var til håndlæsning hos Lars, en rigtig rar og rolig man.
Jeg ved ikk rigtig hvad jeg forventede med det da jeg kom ind til ham men oplevelsen var over alle forventninger.
Det var super fedt at få nogle svar på nogle spørgsmål man havde og ikk havde.
Så Lars 1000 tak for en god oplevelse og forståelse på mit liv hvis man kan sige det 😁

11 maja 2025

Kære Maya

Tak for din flotte anmeldelse.
Dejligt at høre at det gav mening for dig at få læst dine hænder og hvordan du oplevede mig som håndlæser, tusinde tak.

Dygtig, empatisk og nysgerrig

Jeg kan på det varmeste anbefale Lars. Både som håndlæser og kropsterapeut. Lars har et helt specielt nærvær og formår at skabe en tryg og tillidsfuld atmosfære. Efter en session hos Lars fik jeg nye perspektiver på min livssituation og en masse stof til eftertanke. Tak Lars.

4 marca 2025

Kære Rikke

Tak for dine flotte ord, om hvordan du oplever mig som håndlæser og kropsterapeut. Det er dejligt at læse hvad min håndlæsning/blindtegning har givet dig af nye refleksioner.

Dygtig og meget rammende

Lars virker meget dygtig og fremstår meget behagelig. Lars ramte meget præcist i min nuværende situation, gennem hans håndlæsning/blindtegning.
Jeg vil klart besøge Lars til en mere dybdegående håndlæsning og vil klart anbefale ham.

2 marca 2025

Kære Jeanette

Tak for din rosende ord. Det er så dejligt at redskabet kan bruges, af hjertet tak fordi du deler din oplevelse herinde 🙏

Mine bedste anbefalinger

Jeg kan på det varmeste anbefale Lars som både håndlæser, coach og kropsterapeut. Lars er nærværende og tillidsvækkende og formår altid at løsne op de rigtige steder. Jeg startede med en kropsbehandling men fik lyst til at dykke mere ned i mine udfordringer i min udviklingsproces lige nu. Lars kom med nogle konkrete tolkninger via håndlæsningen som kunne bruges videre i både firmacoaching og kropsterapi. Lars er en inspirerende sparringspartner.

26 lutego 2025

Kære Teit

Tak for din fine anmeldelse af håndenslinjer.dk. Det betyder rigtig meget at læse hvad min kropsterapi og min håndlæsning mv. har kunne bruges til.

Af hjertet tak fordi du deler din oplevelse herinde 🙏

Oceniono na 5 z 5

Hvis man er nysgerrig på at lære sig selv at kende

Hvis man er nysgerrig og har brug for en større og bedre forståelse af sig selv, vil jeg anbefale en håndlæsning hos Lars!
Lars tager dig i hænderne (i bogstavelig forstand også) og kan ud fra hændernes linjer og former, fortælle dig ting og oplevelser, som ingen andre end dig ved. Lars tager sig god tid og er meget omhyggelig.
En oplevelse som er svær at beskrive med ord.!
Jeg fik læst mine hænder af Lars i en svær tid. Det har hjulpet mig videre med forståelse af mig selv og håndtering af min konkrete hårde tid jeg står i nu.

10 stycznia 2025

Kære Christina

Tak for dine flotte hjertelige ord. Det betyder rigtig meget at læse hvad min håndlæsning har givet dig. Af hjertet tak fordi du deler din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give Lars mine varmeste…

Jeg vil gerne give Lars mine varmeste anbefalinger. Han formåede at få mig til at føle mig tryg i en uvant situation og hjalp mig med at få klarhed over ting i mit liv, som har fyldt meget gennem årene.

3 lipca 2024

Kære Sibel

Tak for dine flotte ord, det betyder meget du følte dig tryg og at det gav mening og skabte klarhed for dig.

Oceniono na 5 z 5

Man føler sig tryg fra øjeblikket man…

Man føler sig tryg fra øjeblikket man træder ind i at ligge sine hænder hos Lars ☺️☀️ Jeg fik bekræftet lige det jeg skulle have bekræftet og Lars har mine varmeste anbefalinger 🙌

4 lipca 2024

Kære Valeria

Tak for dine flotte ord, det betyder meget med din anbefaling.

Håndlæsning

Har fået håndlæsning af Lars to gange, første gang på en messe, hvilket ikke var nok. Begge gange har været rigtig store oplevelser. Har fået en meget fin, tydelig og brugbar viden. Lars har en ro, varme, skaber en tryg atmosfære.
Jeg vil helt klart bruge Lars en anden gang.

23 kwietnia 2024

Kære Vinnie

Tak for dine flotte ord, og om hvordan du både har oplevet mig som håndlæser og mig som person, tusinde tak.

Lars J. Kristoffersen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej