Tjen penge ved at tage imod godt tilbud , og vær med i diverse konkurrencer som du modtager penge for at deltage i . Deltag i skrabe spil og vind kolde kontanter . Direkte udbetaling hver fredag på pa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Sjov side hvor man kan tjene en skilling, men også spare på prima produkter. Det kikser dog med betalingerne der skulle tilføjes konto straks efter gennemførelse. Men ellers sjovt
som bruger er der altid nogle undersøgelser,deals og man kan spare mange penge på udvalgte butikker og cafear, hvor man optjener bonus, som man bruge på hjemmesiden...
Fin side at bruge lidt fritid på og samtidig tjene lidt lommepenge. Første dag jeg var inde på siden tjente jeg godt 53 kr. Kan kun anbefale den.
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Tjen ekstra penge hver dag. Du får penge for at deltage og vi udbetaler hver uge . Deltag i konkurrencer, benyt tilbud, anvend rabatkoder og få gratis skrabelodder - Du får penge for at deltage og vi udbetaler hver fredag via Paypal eller Mobilepay.
Dane kontaktowe
Tømmerup Stationsvej 10, 2770, Kastrup, Dania
- gysser.dk/support
- gysser.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bedrag
Bedrag
Hold jer væk. Det er fup og fiduser. Man får ikke sine penge. Jeg lavede en anmeldelse her for en uge siden. For den skulle jeg have penge, men fik intet og sådan er med næsten alle opgaver. Selv i de quiz der er får man under det halve af hvad man har tjent.
Det er en meget god og sjov side
Det er en meget god og sjov side, men man skal lære den at kende.
Nemt og enkelt
Nemt og enkelt
De fleste ting man gør giver penge
De fleste ting man gør giver penge, dog er der enkelte steder, hvor man ikke får noget, Selvom de skriver man gør..
Fremragende side
Dejligt med de quizzer
god oplevelse
Det virker fint og der hele tiden noget…
Det virker fint og der hele tiden noget man kan tjene lidt penge på. Man bliver ikke millionær men tjener en lille skilling.
Fin side at bruge lidt fritid på og…
Kan kun anbefale den.
Ok side
Ok side
Dog trækker det en del ned, at man skal tjene mindst 100kr for at få dem udbetalt :-(
Nem måde og tjene lidt mere om ugen
Nem måde og tjene lidt mere om ugen!
Super god ide med at man kan få det man har tjent hver fredag hvis man blot har tjent min 100 kr
Er først lige startet op.
Ok oplevelse
Ok oplevelse, selvom der er nogle sider, jeg ikke kan komme ind på.
Synes faktisk ikke at gysser.dk lever…
Synes faktisk ikke at gysser.dk lever særlig godt op til hvad de lover, jeg kan blandt andet ikke se hvordan det skulle være muligt at tjene op til 1500kr på en dag, som der ellers har været skrevet. Der udover er jeg flere gange stødt på sider jeg slet ikke kan komme helt ind på og har også flere gange oplevet ikke at få mine cashback's som lovet.
Og så synes jeg lidt det er svineri at man skal optage et lån for at få de fleste cashback's, så kan man lige så godt bare tage et lån uden at benytte sig af gysser.dk. håber inderligt der blicer ændret nogle ting for hvis jeg er heldig kan jeg MÅSKE tjene 1krone om dagen og så ka jeg sgu lige så godt lade være med at bruge gysser.dk
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.