Ik zal niet meer bij gym babes bestellen. Retour aanvraag ging heel moeizaam ik moest tot 3 keer mailen om vervolgens een retour adres in China te krijgen waarvoor de retourkosten van €22 euro voor m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Echt goede kwaliteit! Een soort van zachte boterige stof. Ik heb een setje besteld en het sluit echt mooi aan! De meeste topjes hebben ook een ingebouwde sport bh dat vind ik echt handig. Vind de desi... Zobacz więcej
Heel tevreden over mijn ervaring met Gymbabes. De bestelling werd goed geleverd en de kleding zit super comfortabel tijdens het sporten. De maten vallen goed uit en de kwaliteit voelt stevig aan. Ook... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had een verkeerd artikel gekregen! Ze hebben dit meteen opgelost door mij alsnog de juiste te sturen en de rest te houden! Ik ben heel tevreden over de klantenservice en de snelle oplossing die zi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Active wear for babes only 💗 - GymBabes is sinds 2026 onder nieuwe eigendom en volledig opnieuw opgebouwd met één duidelijke missie: vrouwen laten stralen in hun eigen lichaam. We begrijpen dat er in het verleden andere ervaringen zijn geweest. Daarom hebben we alles aangepakt van productkwaliteit tot klantenservice om een merk neer te zetten waar jij écht op kan vertrouwen. Onze focus ligt op comfortabele, flatterende activewear die jouw zelfvertrouwen een boost geeft, zowel in de gym als daarbuiten. Heb je vragen of feedback? Ons team staat altijd klaar om je persoonlijk verder te helpen.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik heb een bestelling gedaan van € 159,00
Wel een bestelbevestiging maar verder niets meer. Betaald via Klarna.
Ik ben al een maand emails aan het sturen maar krijg geen enkele reactie. Telefonisch kun je hen niet bereiken.

Odpowiedź od GymBabes
Helaas nooit iets gehad, dacht dat ik bij gymshark had besteld maar helaas verkeerde site

Odpowiedź od GymBabes
BEDRIEGERS OPLICHTERS GELD DIEVEN!!! Had een sameless set besteld en alleen het shirt is binnengekomen maar heel erg klein!! Broek nooit ontvangen!! Hier niet bestellen Het zijn oplichters Baal hier enorm van!!! Geld weg!!!!!!

Odpowiedź od GymBabes
NIET bestellen! Het zijn oplichters!
Levering tussen 2-3 werkdagen, na 2 weken steeds niets ontvangen, is zelfs nog niet verzonden! Al 2x contact opgenomen met de klantendienst die zogezegd binnen de 24u antwoord maar ze reageren gewoon niet.

Odpowiedź od GymBabes
Ik kreeg twee gescheurde artikelen toegestuurd in december. Tot op heden na meerdere mails nog steeds geen reactie en mijn geld nog niet terug. Je betaalt dan 70 euro voor een legging….

Odpowiedź od GymBabes
Dat Nederlandse meiden zich hier voor lenen om via instagram reclame te maken voor gymbabes daar begrijp ik helemaal niets van.
Verkeerde levering besteld 180,00 weg
Ik schrijf nooit recensies maar wat een k.. site is dit!

Odpowiedź od GymBabes
2 leggings besteld voor veel te veel, gewoon AliExpress kwaliteit.. wilden retourneren, maar ze reageren helemaal nergens op. Echt mega slecht! Nooit meer bestellen!

Odpowiedź od GymBabes
Ik heb twee maanden geleden een pakketje retour gestuurd en na meerdere mails gestuurd te hebben hierover nog steeds mail terug en geen geld terug .
Echt schandalig hoe dit bedrijf met hun klanten omgaat .

Odpowiedź od GymBabes
NIETS ontvangen + GEEN ANTWOORD op mijn mails !
Dieven !
120€ kwijt !

Odpowiedź od GymBabes
Julie verdienen deze ster niet maar bon anders kan ik ook niets melden bij deze heb ik al een paar x gemaild nr support@gymbabes .nl en nog steeds geen refund ontvangen heb sinds 23 januari mijn pakje geretourneerd en nog steeds geen reactie! 89€ heeft me dit gekost en niets terug gehad bij deze ook een klacht ingediend dus dat .., -Bedriegers!!! LATIFA J

Odpowiedź od GymBabes
Ze zijn niet eens 1 ster waardig. Oplichters zijn het. Bestel ook niet via klarna want ook hun kunnen niets voor je betekenen. Helaas gaan ook hun met Gymbabes in zee.
Zodra je iets terug wilt sturen reageren ze nergens meer op. Dus niets bestellen bij "Gymbabes". Maar ook deze recensie zal ws over een paar dagen verwijderd zijn.

Odpowiedź od GymBabes
Nooit iets ontvangen!!! Reageren niet op mailtjes!! Heb gelukkig via Klarma besteld

DIKKE BEDRIEGERS!!!!
Ik probeer al maanden een retour te krijgen. Ze reageren gewoon niet! Het zijn bedriegers eerste klasse. De broeken zijn ook veel te spannend en totaaaaaaal niet juist qua maat!

Odpowiedź od GymBabes
Ik probeer al 3 weken een retourlabel aan te vragen via de mail (zoals op site beschreven staat) Maar gewoon geen reacties op mijn!! Retourtermjjn inmiddels verstreken. Ben ik mooi klaar mee.
Deze online shop gelijk skippen als je 'm tegenkomt

Odpowiedź od GymBabes
Ik heb mijn bestelling teruggestuurd en heb kunnen fluiten naar mijn geld… €60,- kwijt! Nooit bestellen!

Odpowiedź od GymBabes
Ik wil een te kleine broek retourneren en geen reactie! Echt niet bestellen bij gymbabes!

Odpowiedź od GymBabes
Niet bestellen bij deze website! Ik wil graag twee leggings retourneren, echter geen respons op mijn mails.... kansloos dit bedrijf! Megaaaaaa slechte klantenservice 😑😑😑😑😑

Odpowiedź od GymBabes
Wanneer ik vragen heb over een nieuwe bestelling krijg ik meteen een mail terug. Wanneer ik een bestelling retour gestuurd heb, krijg ik helemaal geen reactie meer op wanneer ik het geld terug ontvang! Niet bestellen hier!!!