Gyldendal Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Der er intet som friskbagte, sprøde vafler. Opskriften på denne vaffeldej indeholder mælk eller kærnemælk, citronskal og vanilje og giver dig sprøde, klassiske vafler. Du kan ser... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Der blev sendt en Gorilla efter mig fra gyldendal så kom den hen til mig i klassen og kidnappede efter jeg blev kidnappet stak den sin dilar daler dildo af en art og stak den op i mig jeg blev overras... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårligt værkrtøj Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i. Hæ... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Seriøst hvad er det for noget! vi skulle lave øveopgaver på Gyldendal webprøver, og jeg sidder bare og laver opgaverne, og så ville jeg gå tilbage til opgaven før dne jeg var igang med OG SÅ SIGER DE... Zobacz więcej

1. Księgarnia

Napisane przez firmę

Bøger åbner verdener. Derfor har Gyldendal Forlag i over 250 år været dedikeret til at levere kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat, kunst og underholdning til danske boglæsere.

Musisz wiedzieć

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 51

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Lad være med at købe bøger igennem dem.

Lad være med at købe bøger igennem dem.
Har nu i snart 1 mdr. bøvlet med at få penge tilbage for nogle bøger jeg købte igennem dem. De har ikke styr på om en ordre er afsendt, du modtaget aldrig noget T&T, og hvis noget går galt kan du godt vente MEGET længe på at problemet bliver løst - samt at der skal utallige mails til

11 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Har for flere år siden købt Fugleguiden…

Har for flere år siden købt Fugleguiden som app til vores IPad den bliver nu ved med at sige vi skal opdatere den ,men det kan vi ikke ,det virker ikke.
Skrev om dette til Gyldendal for et stykke tid siden, har dog har jeg ikke hørt fra dem ,utrolig dårlig service, håber andre vil holde sig fra deres produkter. Ole

4 sierpnia 2021

Kære Ole,

Jeg har forgæves ledt efter din henvendelse i vores indbakke. Hvis du vil sende den igen til ks@gyldendal.dk vil jeg meget gerne vende tilbage til dig hurtigst muligt så vi kan løse det.

Med Venlig Hilsen,
Zainab

Bondefangeri!

Ja, jeg behøver vel ikke skrive det samme som 80% af anmeldelserne går på. Total bondefangeri af værste skuffe, at man automatisk binder sig til et abonnement ved oprettelse af en bruger!
Og den sang med at i har gjort alt for at for at synliggøre dette holder ikke en meter! i så fald bør det stå tydeligt, og ikke som en "krypteret" tekst under handelsbetingelser, som ingen normale mennesker forstår!
Jeg gad godt vide om f.eks. forbrugerrådet at enige med jer omkring denne "synlighed"?

Desværre kan der ikke gives nul stjerner, så i får et gratis point!

30 lipca 2021

Mangler svar på henvendelse

Jeg købte for nogle år siden en app til iPhone/iPad hos Gyldendal. Den hedder Fugleguiden. Den har fungeret udmærket, godt nok med forældet kortindhold, men når jeg åbner den får jeg meddelelse om. At app-en ikke er opdateret til nyeste IOS. Det skrev jeg til forlaget om i en mail medio juni. Jeg har ikke fået svar endnu her den 7. Juli, og fejlen er der stadig. Tilgengæld kan den købes for 99 kr. i app-store, så tager Gyldendal penge 2 gange for det samme produkt?

7 lipca 2021

Odpowiedź od Gyldendal

Kære Lennie, tak for din anmeldelse. Ja, jeg kan se at vi har været lidt lang tid om at svare på din mail i forbindelse med en App forespørgsel, det beklager jeg.

Tina

Oceniono na 2 z 5

De får så lav bedømmelse grundet…

De får så lav bedømmelse grundet levering. De har kun dao med hjemmelevering. Jeg bestilte inden kl 9 fredag morgen, her torsdag har jeg stadig ikke modtaget pakken, selvom der er lovet 2-3 dages levering. Jeg bor i lejlighed og tager væk i 3 dage, så kommer pakken til at stå med risiko for at blive taget!!!! Der er ingen trackandtrace nr eller andet nyttige oplysninger.

29 kwietnia 2021

Hej Camilla,

Tak for din feedback.

Jeg beklager at du endnu ikke har modtaget din pakke.
Blot til info, tilbyder vi at levere pakker med både DAO og PostNord, så kunderne kan få en leverance der bedst muligt passer dem.

Hvis du kontakter vores kundeservice pr. mail eller tlf.: 70 11 00 33å kan vi sammen finde ud af, hvor din pakke befinder sig.

Håber på at høre fra dig. God weekend.

Peter

Bondefangeri ved gratis medlemsskab

Bondefangeri ved gratis medlemsskab. Det er tydeligvis en retorisk finde at kalde det gratis, da man åbenbart ved 'gratis medlemsskab' hos Gyldendal forstår, at det er OK, uopfordret at tilsende kunden en bog og kræve penge herfor. Det er så fint, at i skriver det i velkomstmailen eller handelsbetingelserne, som ingen normale mennesker læser.
I har garanteret juraen på plads, men magen til nigeriansk prinse-scam skal man lede længe efter i 2021. Trist, trist og trist.

3 kwietnia 2021

Hej Christian,

Tak for din feedback - jeg beklager naturligvis meget, hvis ikke vilkårene har været tydelige nok.

De er ganske rigtigt at man, når man melder sig ind i bogklubben, automatisk bliver tilmeldt det medlemskab der hedder 'Det dedikerede'. Det skal dertil siges, at vi netop har oprettet et nyt medlemskab, 'Det frie', som navnet antyder, er helt frit. Man betaler ikke for medlemskabet eller får tilsendt disse månedsbøger.
Endnu en gang beklager jeg dog, hvis ikke det har været tydeligt.

Hvis du har spørgsmål eller lignende skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 11 00 33

Peter

Fejl i opgaver

Jeg syntes at Gyldendal matematik er dårligt. Jeg lavede en opgave hvor jeg svarede 10, der står at det er forkert, og jeg kigger så på facit. Svaret er 10. Når jeg så er færdig bliver jeg nødt til at genstarte siden, for at komme ind på der hvor man vælger opgaver + designet er grimt.

26 lutego 2021

Kære Vitus,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at der er en af Gyldendals produkter, du oplever problemer med.

Jeg er ikke helt klar over præcis hvilken side eller hvilket program, du oplever problemer med, men vi vil naturligvis gerne hjælpe dig videre. Du må meget gerne skrive til os på gyldendal@gyldendal.dk med lidt flere oplysninger, så skal vi se hvordan vi bedst hjælper dig videre.

God weekend.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra tilbudet om "gratis medlemsskab"

Jeg benyttede muligheden for at blive gratis medlem hos Gyldendals i december for at købe en julegave til 10-20 kroner mindre end hos Bog & Idé, og tænkte at det drejede sig om at jeg blev spammet med lidt nyhedsbreve, men det som Gyldendals så meget snedigt har gemt i deres betingelser er, at man så får smidt en bog afsted hver måned som man ikke har bestilt og vedlagt et girokort som man værsgo har at betale.

Hvis man så gerne vil returnere bogen igen, så skal man så betale et latterligt "håndteringsgebyr" på 49kr

Tarveligt tarveligt!

17 lutego 2021

Kære Frederik

Mange tak for din feedback af vores bogklub.

Vi har gjort vores bedste for at tydeliggøre i vores betingelser, at man vil blive tilsendt månedsbogen automatisk, såfremt man ikke framelder den inden vores månedlige frist. Derfor er det utrolig ærgerligt at læse, at det alligevel har resulteret i, at du ikke har følt dig oplyst. Det er overhovedet ikke vores hensigt at være snedige, og derfor bliver meget kede af at læse, det er denne oplevelse du er efterladt med. Og derfor beklager jeg mange gange denne oplevelse, du har haft.

Har du noget uafsluttet, eller noget du gerne vil vide mere om, så vil vi meget gerne høre fra dig på tlf. 70 11 00 33.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Bedste hilsner
Olivia

Brug aldrig nogensinde Gyldendals

Brug aldrig nogensinde Gyldendals.
Man kan ikke købe noget for dem uden at melde sig ind i deres bogklub som er umulig at komme ud. At De er ikke er blevet hængt op i medierne på den scam virksomhed er et mysterie. Er flere net sider blevet lukket på. Hvorfor ikke her?

13 lutego 2021

Kære Miki,

Mange tak fordi du har givet dig tid til at skrive til os.

Jeg beklager meget, at du har fået dette indtryk af bogklubberne og Gyldendal, og har haft svært ved udmelding.
Når man køber i Gyldendals Bogklubber oprettes man som medlem for at få glæde af de gode medlemspriser. Her kan man vælge forskellige medlemskaber og modtager efterfølende tilbud tilpasset det gældende medlemskab.
Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af bogklubben eller ændre dit medlemskab, kan du dette via dit medlemsnummer på vores hjemmeside; https://gyldendals-bogklub.dk/ eller ved at ringe ind til kundeservice.

Gyldendal.dk er hjemmesiden for forlagets udgivelser. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at bestille bøger, da siden er under ombygning. Vi oplyser dog, hvor bøgerne ellers kan købes.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70110033, hvis du har yderlige spørgsmål eller henvendelser.

Du ønskes en forsat god dag.

Clara

Oceniono na 1 z 5

de har ikke styr på deres oplæsning

2 lutego 2021

Kære Rasmus

Vi sætter pris på din feedback.

Hvis du evt. kunne konkretisere din anmeldelse, enten her eller til vores mailadresse, så vil jeg meget gerne sørge for, at det ender hos rette vedkommende. Vi skal vide lidt mere om hvilket produkt hos Gyldendal og evt. hvilken afdeling, du oplever problemer med.

Gratis medlemsskab MEN...

Jeg købte i december 2 bøger fra Gyldendal i gave til min kone. Det gik også fint, og da jeg havde prøvet før at der blev tegnet et abonnement på mig hos andet firma, tjekkede jeg lige at medlemskabet rent faktisk "var" gratis.

Det Gyldendal så gør i stedet for, er at skrive i deres handelsbetingelser at hvis ikke man opsiger medlemskabet igen, så sender de dig bare en bog med dertilhørende girokort, så har du værsgo at betale for noget du ikke har bedt om!

Endnu en måde at få folk i fælden på, og det er usmageligt og uetisk forretningsmetode!
Jeg ringer selvfølgelig til dem, og får fat i en medarbejder som tydeligvis ikke gider yde en god service.

Får dog at vide at jeg kan returnere bogen i 14 dage efter modtagelse. og dermed slippe for at betale!
Det hun så liiige glemmer at fortælle er at NÅR man så returnerer månedens bog, vil der blive pålagt et returgebyr på 49,- grundet administration og omkostninger! Medmindre man bytter den til en ANDEN bog, som man så kan få lov at betale for istedet for! Føj for den. Jeg vil råde alle der læser dette, til at holde jer langt væk fra Gyldendal.

I tilfælde af at Gyldendal læser med så er/var mit medlemsnr: 600352918

Hvad med i lod tvivlen komme kunden til gode? Denne form for bondefangeri er dybt kritisabelt!

26 stycznia 2021

Kære Rolf,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at anmeldelsen drejer sig om Gyldendals Bogklub.

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af du har fået det indtryk af bogklubberne. Jeg må understrege, at vi på ingen måde lægger skjul på vilkårene for medlemskab og køb hos bogklubben. For at kunne blive indmeldt i bogklubben, skal du altid acceptere 'Medlemsvilkår og handelsbetingelser'. De står på samme side som du angiver dit navn og adresse, inden du går videre til betaling.

Uden de er accepteret, vil det ikke være muligt at gå videre til betaling for den valgte vare.

Jeg kan se, at min kollega undtagelsesvis har sørget for, at du ikke bliver opkrævet bogklubbens returgebyr ved returnering af den fremsendte månedsbog.

Jeg er naturligvis ked af, at du ikke føler at være oplyst tilstrækkeligt, og du er altid meget velkommen til at ringe til os på 70110033, hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller overvejelser.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Servererene er rigtig langsomme

Servererene er rigtig langsomme
Det er slet ikke muligt at lave sine opgaver den står og tænker i 30 minutter få nogle bedre servers ellers er det normalt meget godt system men de her servers er altså for langsomme og dårlige

13 stycznia 2021

Kære AK Gaming

!!!!!!!!

Langsom hjemmeside, og der er nermest alt tid problemer. Bare luk den ned.

14 grudnia 2020

Kære W2M

Oceniono na 1 z 5

hjemmesiden er langsom og der er næsten…

hjemmesiden er langsom og der er næsten altid problemer. FÅ DET FIKSET!

14 grudnia 2020

Kære SEBZ YT

Oceniono na 1 z 5

Gyldendal sender bøger man ikke har…

Gyldendal sender bøger man ikke har bestilt med et girokort. Hold jer væk.

7 grudnia 2020

Kære J
Jeg har brug for lidt flere oplysninger, for at kunne hjælpe dig bedst muligt.
Vil du ringe til os på 70110033, så er vi klar med en hjælpende hånd.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Jane

nej bare nej

Gyldendal's server er virkelig dårligt. vi brugte 10 min på at komme ind på hjemme siden.
men vis hjemmesiden havde sjove opgaver ville det være ok. men det er uinteressant, og kedelige opgaver.

19 listopada 2020

Kære Frede

Dårlig oplevelse.

Hej jeg går i 6. klasse.
Næsten hver gang vores klasse går der ind er der tit meget dårligt internet. Der sker også nogen gange at vi ikke kan skrive ordene og sætningerne færdige og er nød til at lave noget andet end det læren har forberedt.

12 listopada 2020

Kære Silje,

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på du har skrevet til os.

Vi har netop lanceret den nye hjemmeside www.gyldendal.dk, så hvis du tidligere har oplevet problemer på siden, vil de være kommet til livs.

Er det en anden hjemmeside du opleveret problemer på, må du meget gerne kontakte os med yderligere oplysninger.

Oceniono na 1 z 5

Stop med at bruge gyldendal

Gyldendal er så dårligt at min farmors 20 år gamle bærbar computer kan trække fortnite bedre end gyldendal

12 listopada 2020

Kære Frederik

Henriette

Gyldendal er I0rt

Hjemmesiden går hele tiden ned mindst 1 gang om måneden. Det er bare forfærdeligt

11 listopada 2020

Kære Magne

Jane

Dårligt servis

Godt så det noget rigtigt mit barn kan ikke komme ind på denne website i denne koronjatime. Og jeg synes godt man kan gøre så mange elver kan komme indmin søn sad i kø i over 3 timer det simpelhent dårlig servis.

11 listopada 2020

Kære Brian

Henriette
Gyldendal

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej