Oceniono na 5 z 5

Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kva... Zobacz więcej

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fantastisk service

Virkelig god oplevelse og højt serviceniveau. Blev tilbudt at få pakket varerne ind til gave. Hurtigt levering og altid god service. Fem stjerner herfra

7 marca 2026

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK for du tog dig tid til at anmelde min butik Ulrik 🙏 og 1000 TAK for at vælge min butik !!!
Håber A blev glad for gaven 🎁🤞🏻Hils hende mange gange

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig. Dejligt med en sød hilsen sammen med pakken - så hyggeligt!

23 lutego 2026

1000 TAK for din anmeldelse Annie 🙏 og TAK for du valgte at støtte min butik ❤️

Oceniono na 5 z 5

Helt bestemt en dejlig oplevelse

Helt bestemt en dejlig oplevelse.
Med lille håndskrevet note, og ikke mindst en lakridspibe.

9 lutego 2026

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse 🙏 og TAK for at vælge min butik ❤️ håber lakridspiben smagte 😊

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk butik med det lækreste…

En fantastisk butik med det lækreste tøj ❤️ ærlig reel bliver altid mødt med et smil 😍😀🤩❤️

4 lutego 2026

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Daisy 🙏 og TAK for du vælger at støtte min lille butik ❤️ Altid hyggeligt når du kigger forbi

Rigtig dejlig service

Rigtig dejlig service, altid skønt med en personlig hilsen i pakken😊

16 stycznia 2026

1000 TAK for din anmeldelse Mette 🙏 og TAK for at vælge min butik 🙏❤️

Oceniono na 5 z 5

Handler ofte hos Gunnva både i…

Handler ofte hos Gunnva både i butikken, online og på deres Facebook live via kundeklubben (som virkelig godt kan anbefales). Gunnva kan noget særligt i forhold til sine kunder. Jeg går altid derfra med gode køb og en fantastisk oplevelse af god kundeservice.

9 stycznia 2026

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Natalie 🙏 og TAK for du vælger at støtte min butik ❤️🙏

Oceniono na 5 z 5

Gunnva er bare altid en fornøjelse at…

Gunnva er bare altid en fornøjelse at handle med . Hun giver en personlig kundeservice , så du føler at det faktisk betyder noget at jeg handler hos Gunnva .
Gunnva giver lige det ekstra de færreste andre gør ❤️

11 grudnia 2025

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK Anne Dorte 🙏 og du betyder alverden for en lille butik som min og jeg værdsætter hver kunde der vælger mig - så TAK for at vælge mig ❤️

Super hurtig levering

Et opkald fra Gunnva, dagen efter en besked og så var varen på vej, der bliver virkelig gjort alt for at man kan få den vare man gerne vil have.

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Janne 😊 Bare glad for det lykkedes at hjælpe 👏🏻 og TAK for du valgte at handle her ❤️

Oceniono na 5 z 5

Meget god service i butikken og hurtig…

Meget god service i butikken og hurtig levering i webshoppen.
Gunnva er altid opmærksom på hendes kunder og klar til at yde en mega god service, og klar til at vejlede. Hun ved hvad der klæder en, og hvilken str. der passer. Hun er ærlig hvis noget ikke fremhæver det bedste hos os kunder.
Smart lækkert tøj, fed stil og god kvalitet.
God stemning i butikken.

25 listopada 2025

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK Lisbeth 🙏 og tak for du kommer den lange vej til min lille butik, for at shoppe her det sætter jeg stor pris på ❤️

Oceniono na 5 z 5

Super service, skønne varer og gode priser ⭐️⭐️⭐️⭐️🌟

4 listopada 2025

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK for anmeldelsen C 🙏 TAK for du også handler her og også bakker op om div arrangementer ❤️

Altid forrygende service

Altid forrygende service og vejledning lidt ud over det sædvanlige.

10 listopada 2025

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Pernille 🙏 og det er altid så hyggeligt med en sludder når du kigger forbi ❤️

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, med stor hjælp fra Gunnva. Det er ikke første gang jeg har købt tøj der, og det var bestemt heller ikke sidste 🤩

13 listopada 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Trine 🙏 og TAK for du støtter min lille butik - altid en fornøjelse at få dig på besøg ❤️

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej