Lurad på flera tusen kronor
Lurad på flera tusen kronor. Klänningarna skiljde sig markant från bilderna, fel sydda och förskräcklig kvalité!
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Varning ‼️
Oseriöst bolag. Bedrägeri. Klänningar i dåliga material och obefintlig passform. Företaget vägrar retur och återbetalning. Erbjuder 15% återbetalning och jag kan behålla varorna. Det duger inte.
Jag får erkänna att jag lät mig luras men vill varna andra för detta företag. Det är samma bedrövliga nivå som på varor från Shein och TEMU mfl.
Varning ‼️
Köpte två linneblusar men fick två blusar i något oidentifierat tyg typ nylon. Får ej pengarn tillbaka men jag får välja något annat istället i detta hemska material . Vill ha mina pengar tillbaka men nej nej. Bluff och bedrägeri på högsta nivå. Akta er för detta företag
Beställde blus och klänning i bomull och linne, fick kläder i nåt nylonmaterial som luktar konstigt och som hade liknande mönster som på de bilder jag beställt efter men med brutala färger. Dessutom dåligt sydda. Tyvärr betalade jag innan kläderna kom, inte från Göteborg utan från långt långt bortifrån där å ä och ö användes felaktigt. Sååå lurad är jag.
Akta er för detta företag. Du blir lurad. Köpte kläder och hade mejlkonversation om varför de aldrig kom något paket. De bedyrade att de skulle vara god kvalitet. Varorna dröjde. De kom efter en månad. Rena skräpet luktade t o m giftigt. Tog kontakt för att returnera och de lät mig inte. De sade att jag kunde få välja nya kläder utan att skicka tillbaka. Jag försökte returnera på hemsidan som sade att de var en för gammal order men det är ju inte mitt fel att de levererar från Kina och lurar kunder. Butiken stänga ner. Meddelandena jag får känns väldigt AI
Finns ingen kontaktperson. På hemsidan stod att man fick returnera inom 30 dagar.
Jag är väldigt ledsen för detta bedrägliga samhälle. En affärsidé att lura kunder.
Varning !!! Red flag !!!
Varorna motsvarar inte bilderna. De lurar kunderna 👎
Kan man ge noll stjärnor? Företaget genomför bedrägerier där man påstår flera saker som inte är sanna, motsäger sig returer och reklamationer trots att vi i Sverige har lagar att följa.
Kläderna är billiga Kinaprodukter i dåligt material och i skamlösa förpackningar (enkla påsar) handla inte och anmäl alla ni som tyvärr gjort det🙏🏻
Beställde två baddräkter var nedsatta väldigt mycket för barnbarnen hade bett mormor att sluta jobba. Fina bilder på affären i Göteborg.
Dom kom från Kina. En bluffaffär av stora mått
Billig nylon tyg stämmer inte med beskrivningen i hemsidan säljs som svensk design och som Linné. När den kom verkade vara från Tamu men 100 ggr dyrare. De säger beställning gjordes under vår pågående utförsäljning, och enligt vår nuvarande kampanjpolicy kan produkter som köpts under utförsäljningen tyvärr inte returneras eller återbetalas.detta står ingenstans när man beställer. Kort sagt bedrägeri