Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Gulvbutikk AS eller tidligere Gulvbutikken As er ett ren svindelbutikk og fraråder alle til å bestille gulv hos de. vi bestille gulv i slutten av august 2020 og har fortsatt ikke fått noe. Betalte i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Anbefaler ikke Gulvbutikk.no, eier har ikke kontroll på økonomien, har tidligere gått konkurs og startet opp igjen, skyller masse penger! Du blir bedt om å betale på forhånd, men gulvet blir ofte ikke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Rozrywka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi er her for å forenkle parkett & fiskebensparkett kjøp for deg, gjennom å tilby gratis vareprøver på parkett & fiskebensparkett, god veiledning, og ikke minst gode priser på parkett & fiskebensparkett. Vi har ofte kvalitets - parkett til kampanjepris

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Parkettbutik.se

Parkettbutik.se, .fi etc etc and Gulvbutikk.no are Scam companies based in Norway

On 2021-06-25, parquet was purchased in the middle of covid times. It was guaranteed that delivery would take place within 6-8 weeks. They first sent half the delivery and promised that the remaining delivery would be sent within 3-4 weeks.

After 1.5 years, the floor has still not been delivered, they send me emails most often that I demand them or that due to high order pressure, they cannot deliver the floor.

Still to date have not received a floor.

The new person in Customer Service Pier promises that everything will go smoothly and that they have a new management. +33 9 70 01 92 89 • The office in France
+47 24 07 79 90 • The office in Norway. Same number just different exchange phones. From what I can see it's the same management just a new corporate structure. proff.no

To those of you who ordered, make sure to cancel the purchase immediately.

Contact Sebastien at Alsapan s.grandviennot @ alsaflooring.com directly and you will all hear about how parkettbutik.se, gulvbutikken.nu or whatever they want to call themselves have to this day not paid for all the flooring you actually pay for.

The floors are significantly significantly more expensive in reality in ridel double the price. What the floor shop does is that they show cover prices online and then sell large volumes to us consumers. When 2-3 customers have ordered flooring, they send just over half to the 4th customer and mean that the flooring has been delivered. Customer 1-3 never get their floor. The company has restructurings at 2-3 year intervals when they have received so many complaints that it can no longer work. And you never get compensation for either the floor or the money back.

Absolutely do not TRUST what Parkettbutiken says, it is a pure scam company.

9 stycznia 2023

Svindel

Svindel. Vi bestilte gulv i august og har hverken fått parkett eller refusjon til tross for gjentatte forsøk. Vi får samme, latterlige svar hver gang: «gulvet kommer snart». Nevner vi refusjon svarer de ikke. Anthony Reinhard Nyambura svindler folk og slår seg konkurs, før han starter atter et nytt selskap på samme vis. Måtte han aldri få drive business igjen!

14 marca 2022

Dårlig opplevelse

Vi måtte reklamere gjennom banken for å få refundert, det tok 4 måneder. Kundeservice sender ut standard svar på alle henvendelser og virker som de har spesialisert seg på å trenere alle saker. Styr unna

12 marca 2022

STAY CLEAR

Pre-payment of hardwood floors that never arrives. Many unhappy customers without floors or their refunds repaid. Stay clear! Owners have many bankeuptcies behind them. They usually require a pre-payment of your floor. But they will not deliver it- instead they will feed you excuses. If you require your money back- be prepared for a long prosess in the legal system. They operate as long as they possibly can- before declaring bankrupt.

8 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

These people steal your money

These people steal your money! Half of their customers don't get the hardwood floor they have ordered, and no-one ever gets a refund. They are swindlers, thieves and bad people. STAY CLEAR

19 stycznia 2022

Riktigt dåligt

Det här är alltså samma som parkettbutik.se, Min leverans är 2år försenad. Jag har under två års tid fram och tillbaka blivit lovad leverans men inget händer. "slutet av nästa vecka" säger dom, ok säger jag. Sen händer inget och jag hör av mig och undrar vad som händer, de ska kolla på det säger dom. Men sen händer inget. Sen säger de att slutet av nästa vecka. Och så har vi hållit på i två år. De levererar inte och vägrar lämna tillbaka pengarna och håller mig från att anmäla dem med falska förhoppningar. Är väl jag som är dum som haft sådant tålamod medan de försenat min renovering 2 år och jag därmed förlorat massa tid och pengar.

18 stycznia 2022

Useriøst selskap

Useriøst selskap . Svndler dem fleste kundene som bestiller . Vil anta at dem med god anmeldelser her er fake profiler.
Sjekk anmeldelsene deres på facebook

29 października 2021

bare se på alle disse…

bare se på alle disse svindelanmeldelsesstedene fra NL, LT? Dette nettstedet er et bedrageri, gå tilbake for å sjekke reelle anmeldelser med norske kjøpere.

kjøpte etasje for 4 måneder siden fullpiad fikk 3 ganger falske leveringsløfter. Hvis du vil ta en risiko, er det ditt valg.

26 kwietnia 2021

Bestill ikke herfra!!

Bestill ikke herfra! De driver ikke ærlig handel, vi bestilte i desember 2020, og har enda ikke mottatt noe.
De betaler folk fra utlandet til å gi positive anmeldelser, men dette er rett og slett scam!

13 kwietnia 2021

skam

Vi bestilte etasje fra dem siden desember, og det kommer fremdeles aldri !!!! De fortsetter å si at det er en feil med levering og gulvet er klart til å bli sendt, men dette er sikkert en svindel. den gode anmeldelsen finner ikke engang i Norge. Hold deg unna

9 marca 2021

Purchased floor from Gulvbutikk

Purchased floor from Gulvbutikk, waited three months for the floor, was supposed to take three weeks. Waited three more months to get my money back, and I still haven't gotten it back. Guy who owns it only asnwers once a week and every week it is a new excuse.

27 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Gulvbutikk AS eller tidligere…

vi bestille gulv i slutten av august 2020 og har fortsatt ikke fått noe. Betalte inn 59000kr. De er massevis av tilfeller hvor folk er i samme situasjon, bare sjekk på nett.
Frarådes på det sterkeste om å holde seg unna fra Gulvbutikk.

24 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

IKKE KJØP FRA DETTE STEDET!!!!

Dette er en 100% useriøs bedrift som tidligere har slått seg konkurs og skylder mye penger. Jeg bestilte gulv herfra, måtte avbestille og får ikke pengene mine tilbake. Det har nå gått 2 mnd. Når du ser de andre som har skrevet positive tilbakemeldinger så se på hvor mange tidligere anmeldelser de har skrevet og dato. Det er bare ren juks. STYR UNNA!!!

1 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

De er ekstremt uærlige og lyver til…

De er ekstremt uærlige og lyver til kundene sine. Eieren har hevet store beløp i lønn samtidig som han ikke har betalt for varene som han drop-shipper fra utlandet. De er under etterforskning av politi og skattemyndigheter.

Du gjør best i å styre unna denne kjeltringbutikken.

28 stycznia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej