Utopia Guideskola | Guideschool.se Recenzje 30

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mina absolut bästa 5 veckor i livet!! Man kommer aldrig någonsin kunna förklara hur fantastiskt det var utan man måste uppleva det själv! Skulle rekommendera Utopia till alla!!

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastiska 5 veckor nere i Thailand. Undervisningen är oerhört förberedande för ett vidare kliv i guidebranschen, men oavsett vad man vill efter guideskolan så är det inga tvivel om att det är l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det är instruktörernas professionalitet och kreativitet som gör de mesta av upplevelsen. Alla instruktörer är så drivna och hjälpsamma och det ger verkligen en bekvämlighet för oss elever att det allt... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Om ni ser denna recensionen så brukar ni säkert kolla på recensioner precis som mig. För att checka om detta är något vettigt företag och de är bara positiva feedbacks och jag hade en liten oro om att... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła turystyki
  2. Agencja turystyczna
  3. Organizator turystyki

Napisane przez firmę

🇸🇪 Utopia Guideschool – Guideskola med jobbgaranti! 🌍 Drömmer du om att jobba som guide och uppleva världen samtidigt som du får lön? ✈️ Då är Utopia Guideschool rätt plats för dig! Vår guideutbildning utomlands är för dig som vill kombinera resor, utbildning och personlig utveckling – oavsett om du tar ett sabbatsår utomlands eller planerar en ny karriärväg inom resebranschen. Få yrken kan jämföras med det spännande och sociala livet som reseledare. Du får möta människor från hela världen, skapa oförglömliga upplevelser och växa som person varje dag. Det finns en anledning till att så många väljer att bli guide år efter år – känslan av frihet, gemenskap och äventyr går inte att beskriva med ord. Vi på Utopia Guideschool är Skandinaviens största guideskola och genomför varje år flera internationella guideutbildningar på några av världens mest inspirerande destinationer: Januari / februari: Costa del Sol, Spanien ☀️ Mars / april samt september / oktober: Mallorca 🌴 Maj / juni samt november / december: Thailand 🇹🇭 Oavsett var du väljer att gå din utbildning får du professionell undervisning, personlig handledning och en komplett utbildning som gör dig redo för ett jobb som guide direkt efter examen – tack vare vår unika jobbgaranti. Att gå en guideutbildning utomlands med Utopia är mer än bara en kurs – det är en livsförändrande upplevelse. Du utvecklar ledarskap, kommunikation, service och teamwork, samtidigt som du skapar vänner för livet och minnen du aldrig glömmer. Våra tidigare elever jobbar idag för stora resebolag som TUI, Apollo, Ving och Sunweb – och många har fortsatt sin karriär internationellt. Ta chansen att förverkliga din dröm om att jobba som reseledare. Utopia Guideschool – vägen till ditt drömjobb som guide!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Utopia kommer jag minnas hela livet.

Att vara på utopia ger dig inte bara en utbildning som guide, utan utvecklar dig personligt. När man åker från Utopia har man även fått en stor personutveckling.

Utopia öppnade en helt ny värld för mig. Nya vänner för livet, fantastiska instruktörer, nya arbetsmöjligheter. På Utopia får man verkligen känna hur det känns att vara en stor familj. Där man får fantastisk vänner och instruktörer som stöttar en.

24 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Den absolut bästa upplevelsen!

Utopia Guideskola är det absolut bästa upplevelsen jag varit med om. Man träffar många nya människor och de härliga och motiverande instruktörerna. Upplevelsen är oförglömlig och man lär sig mycket som kommer till nyttja i livet och såklart i resebranschen. Rekommenderas starkt 🫶🏼

4 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

De 5 bästa veckorna i mitt liv!

De är det bästa valet jag tagit att gå på guideskolan. Du växer så mycket som människa medans du utvecklas till att bli den bästa möjliga guide du kan! Du kommer träffa vänner för livet och ha dom 5 bästa veckorna i ditt liv!!😍 Jag ångrar inte en sekund att jag valde just utopia Guideschool🥹

20 grudnia 2023

Jag var på Utopias guideschool sep/okt 2023 Palmanova

Jag var på Utopias guideschool utbildning i september/oktober 2023, och kan säga att det definitivt är något av det bästa jag gjort.

Med fantastiska människor runt sig, både instruktörer och elever, samt ett roligt upplägg med lektionerna var det fantastiska veckor. Det kunde givetvis stundtals vara intensivt men absolut givande, roligt och framförallt utvecklande.

Kommer aldrig glömma denna resa och uppmanar alla att testa på det!🌟

26 września 2023
Oceniono na 5 z 5

jag var där i Palmnova sep/okt det var…

jag var där i Palmnova sep/okt det var en resa jag aldrig kommer att glömma. instruktören man såg att dom brann för sitt yrke och ville ge oss elever samma upplevde och tog han om oss elever. det var långa dagar men det var värt det och fick träffa många olika personer och har fått fina nya vänner. Jag skulle varmt rekommendera utopia gudie school och längtar redan tillbaka

28 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Jag va på utbildning i Palma nova

Jag va på utbildning i september/oktober 2023 i Palma Nova. Alla instruktörer var otroligt bra och man märkte verkligen att dom brann för det dom gjorde och att dom tycker att det är ett otroligt bra jobb. Det var långa dagar med många roliga lektioner å så fick man lära sig massa danser. Jag rekommenderar verkligen att gå utopia guide School:)

25 września 2023

Ett äventyr för livet

Utopia Guideskola var för mig något av det roligaste jag gjort. Men samtidigt ett av de mer utmanande sakerna jag gjort, jag valde dels skolan eftersom jag ville veta mer om livet som guide men även eftersom jag håller på en hel del med personlig utveckling.

Under din tid på skolan kommer du att få mycket bra information som förbereder dig för guidelivet. Var dock beredd på att det blir på danska, med viss svenska & svensk PowerPoint. Du kommer att få njuta i en hel månad av att vara utomlands och ha lektioner på stranden såväl som inomhus.

En månad kan verka långt men tro mig att tiden går fort väl där nere, du får en trygg punkt i form av en mentor där som har uppföljnings samtal med dig under resans gång. Något jag uppskattade otroligt mycket!

Som guide ska man vara redo att hantera situationer i kris, klagomål & massa annat. Det sammanfattande ordet skulle jag säga är att du lär dig hantera stress under din tid på Utopia. Något som du har med dig sedan hela livet oavsett om guide blir din väg eller ej.

För mig som var redo för en ”bootcamp” upplevelse fick jag precis vad jag ville ha. Jag ville se hur jag klarar press, bli en bättre talare men samtidigt utveckla mina sociala förmågor när det kommer till att möta nya människor.
För dig som är redo att gå all in & testa dig själv. Gör det. Erfarenheterna är värdefulla & minnena blir något du bär med dig.

23 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

Upplevelse för livet - Men läs det här!

Utopia är bland det bästa jag har gjort i mitt liv! Utan tvekan. Upplevelsen var verkligen guld värd, men jag vill skriva lite längre här för att kanske hjälpa någon annan svensk som funderar och förhoppningsvis förbereda er lite, för det ÄR väldigt utmanande på plats. Jag hade önskat mig det också, för jag förstår att det kan kännas osäkert när man inte har så mycket information i förväg. Personligen åkte jag sista minuten utan att veta i princip någonting, så jag tror absolut andra som var mer förberedda visste mer än mig. Men här får ni lite information som jag hoppas ni får användning för! :)

Vi fick lektioner från 9 till 22 ungefär på dagarna och en dag ledigt med utflykt på, men det var inte så jobbigt som det låter, vi hade ändå relativt många timmar ledigt under dagen, och tro mig när jag säger att du får tid till att få till brännan (you make time). Det som var mest tidskrävande var alla prov som kommer väldigt snabbt på (nästan alla muntliga), och du får många roliga fysiska uppgifter som att hålla i charterevent till exempel. Men sista minuten-människa kan du inte vara här, för tro mig att dom har bokat in någonting annat den sista minuten.

Sen det roligaste och mest utmanande var den sociala biten. Det är så många människor som du träffar och snackar med varje dag, du behöver vara "på" 24/7, vilket verkligen har utvecklat min sociala kompetens, och jag kände ändå att jag var extremt social när jag kom dit. Och danskarna älskar alkohol. Det ville jag nämna också. Extremt roliga att festa med, t.o.m. under restriktioner.

Sen om du är nervös när du ska presentera, var beredd på att dom KASTAR dig ut ur din bekvämlighetszon. Det var en av mina favoritdelar av Utopia, men såklart kan det kännas jobbigt i stunden, men det är meningen! Nu känner jag mig hur bekväm som helst framför en grupp.

Sen till den mest intressanta delen - danskan. Vi var 7 svenskar av runt 70 st totalt när jag var där, och ingen svensk instruktör. Så kommer ni inte få det av vad jag hört, men var beredda på att det är mer danska än svenska och att danskarna verkligen inte förstår vad du säger. Meningen är att du inte ska prata engelska med danskarna, och tro mig när jag säger att det är svårt i början, men när du långsamt börjar förstå vad som kommer ut ur deras munnar så känns det ganska ballt. Jag var "tvungen" att prata "dansk-svensk" (så mycket danska jag kunde) just eftersom det inte var tillräckligt många svenskar för danskarna att "behöva" lära sig svenska. Att skapa relationer med danskarna kan kännas svårt med en språkvägg, men att kasta sig in i det, ha det svårt i början alltså, är så så så givande i slutet. Nu förstår jag danska nästan helt vilket är ganska grymt. Men kära nån lär dig lite danska innan du åker dit så har du lite extra plats i hjärnan för annat medans du är där.

En sak som gjorde att jag lärde mig mycket danska var att lektionerna också var 99 procent på danska, vilket också var svårt, men det fanns nästan alltid svensk powerpoint i bakgrunden så vi kunde förstå principen. Jag tror nästa resa skulle erbjuda svenska privatlektioner (ish) så kolla det med din kontaktperson!

Avslutningsvis - LÅNG text. :D Det är meningen att det ska vara lite bootcamp-aktigt och utmanande (speciellt när pandemin lugnar ner sig, vi fick det tydligen lite enklare för oss), men bara du är beredd på det och vill utmana dig själv så är det ju HUR fantastiskt som helst. Sen är det inte perfekt, såklart. Det ska man aldrig förvänta sig. Anledningen till att nästan alla ger 5 stjärnor, tror jag, är för att det är en så oförglömlig upplevelse.

Åk! Vänner för livet (+ danska vänner för livet, se där), och sen så är du utbildad till reseledare när du kommer därifrån som ett extra plus. Du kommer inte ångra dig.

19 czerwca 2021

Utopia Guideschool

Utopia Guideschool är det bästa jag gjort någonsin, nya erfarenheter. Så många nya vänner och instruktörerna som lär ut så mycket intressant och gör lektionerna så roliga!!
Om ni någonsin funderat på att åka så gör det! Det är det bästa du kan göra!

15 czerwca 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej