Gruslevering.dkRecenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Prisen & kvaliteten passede. Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak. Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aldeles fremragende service. Jeg havde en del spørgsmål ift. min ordre, og jeg oplevede virkelig, at personalet var imødekommende og optagede af, at få alt til at klappe ift. at få leveret på rette må... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton topdressing. Fik den fejlagtigt leveret til vores bagindgang ca.60 m nede af en grusvej. Med et fald på 2,5 m betød det at jeg skulle køre ca.15 læs 60 m op ad gr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mathias Nørgaard fra kontor og salg har virkelig ydet en førsteklasses kundeservice. Og gjort meget mere end man kan forvente. Vi har været yderst tilfredse med alt hele vejen igennem fra køb til lev... Zobacz więcej

1. Sklep ogrodniczy

Napisane przez firmę

Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik, hvilket vil sige, at alt på www.gruslevering.dk er til direkte levering i bigbags med fragtmand. Kærvang Materialer ApS har 12 års erfaring med handel med sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter osv. Vores store erfaring betyder, at vi kan vejlede dig til det rigtige produkt eller mængde, og derfor er du som kunde altid velkommen til at kontakte os på telefon alle hverdage 7.00-16.00 – eller på mail: Info@kaervangmaterialer.dk. For at gøre det så overskueligt som muligt er alle priser på bigbags på www.gruslevering.dk inkl. gratis levering, så du slipper for uønskede tillæg, når du kommer til betaling.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

210 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

Varmeste anbefalinger

Jeg har nu handlet med Kærvang to gange. De er skarpe på priserne og kvaliteten af deres produkter. Kommunikationen med kundeservice er fantastisk🙏

4 maja 2023

Meget god hjemmeside men

Meget god hjemmeside. Men fantastisk kundeservice. Måtte ringe for lidt hjælp, og meget sød og dygtig person hjælp med rådgivning 👍🏻👍🏻👍🏻
De får også min næste ordre.

3 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Ikke helt rent (sten)mel i posen…

Nu er vi endelig kommet gennem 4 bigbags med håndsorterede piksten, som vi købte sidste år. I de øverste lag er alt godt og velsorteret, men i den nederste halvdel var der iblandet store sten - ligesom for at få det til at fylde og veje mere. Mit skøn er at netto blev der 2 1/2 bigbag med anvendelige pigsten og lidt fodsten, der passede fint til en 60 cm. bred belægning. 1 1/2 bigbag røg på genbrugspladsen, da stenene ikke havde noget at gøre med pigsten. Den største sten var på størrelse med en fodbold. Stenene blev leveret på Præstegårdsstræde, 4892.

11 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Gruslevering.dk har en dejlig simpel og…

Gruslevering.dk har en dejlig simpel og overskuelig hjemmeside så man hurtigt kan finde det man søger. gode priser og leveringstider. En specifik årsag til 5 stjerner er til transporten hvor chaufføren som bare viste god service og lige leverede det lidt ekstra med et smil.

6 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

2 bigbags med stabilgrus…

Bestilte 2 bigbags med stabilgrus (store tunge poser) og havde valgt levering til kantsten, hvilket iøvrigt var med i prisen

Men da jeg bor ved et ejendomskompleks var jeg nervøs for om de ville levere til kantstenen ved vejen (som næsten er 600meter væk) eller om de ville levere på den nærmeste parkeringsplads (som er 100meter væk)

Men til min store overraskelse, blev jeg mødt af to flinke fragtmænd som leverede dem lige til havelågen

Det betød at jeg havde nemmere ved at arbejde og at de havde måtte tage en både hård og bøvlet rute

Virkelig god service og meget overaskende

Trustpilot giver 1-5 stjerner

Men var der en 6. havde de fået den

24 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Hurtig leverance og kompetent personale

Svigermor skulle have en fliseterrasse. Det var noget med morgensolen og kaffe. Sådan er det! Og vi havde tid lørdag. Hvor får man lige 1,5 ton grus og sand leveret på Sjælland på 3 dage? Alle de store spillere i grus-gamet grinede bare i telefonen. 1-2 ugers levering. Så jeg ringede til gruslevering.dk i, wait for it, Jylland! Ingen problemer. Sendte en sms til ejeren, og på ren og skær mellemmenneskelig tillid og respekt for svigermødre stod pallen med grus i Nykøbing Sjælland på under 2 døgn og betydeligt billigere end københavnersnudernes butikker og med track-and-trace hele vejen. Skal svigermor have en terrasse at drikke kaffe på - så gå ind på Gruslevering punktum DK.

21 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Har fået leveret kløvet svensk bøgtræ

Har fået leveret kløvet svensk bøgtræ. Jo perjebrænde er blevet dyrt, men fair pris hos Kærvang materialer.
Og det er det bedst kløvede træ jeg nogensinde har fået. Ensartet størrelse.
God kundeservive tilmed.
Fuld plade med 5 stjerner.

30 lipca 2022

Super god service.

Super god service.Vi fik først leveret helt som aftalt. Men der var lidt sand og lidt større sten imellem de mindre sten vi havde bestilt. Og da vi skulle bruge mere fik vi god rabat på den ekstra bestilling. Super hurtig respons - selv sent om aftenen.

25 lipca 2022

Sublim kundeservice!

Jeg var blevet brændt af, af det første firma vi havde bestilt støbemix af. Febrilsk skriver jeg til Kærvang Materialer mandag aften, da jeg skal bruge det lørdag, og der går ikke to minutter, så får jeg svar fra en medarbejder. Jeg bliver bedt om at ringe kl.7 dagen efter, hvor jeg får at vide, at jeg kan få mit støbemix onsdag eller fredag (torsdag var Kr. Himmelfart). Normalt er der længere leveringstid, når det skal leveres med mobiltruck, men jeg blev presset ind. Onsdag kl.13 stod der 1.600 kg. støbemix, præcis hvor jeg ønskede det :)
Tusind tak!

27 maja 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej