We had the pleasure of working with Red Dot Media during Polo in the Park 2026 in Copenhagen, as part of an event promoting Argentine beef. From start to finish, their team was highly professio... Zobacz więcej
Super stærk og alsidig videograf med meget mere. Tænker selvstændigt og har både erfaring, grej og kompetencer til at få ting til at ske. Tænker kreativt og ud af boksen og får altid det bedste ud af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har brugt Red Dot Media til en reklamefilm for min vagtvirksomhed De fangede den helt rette stemning og vi havde en super godt dialog omkring opgaven undervejs Den færdige klipning / result... Zobacz więcej
- Producent filmowy
- również w kategorii:
- Wideofilmowanie
Napisane przez firmę
I'm a passionate and driven videographer and editor with extensive experience within all aspects of video production from idea to final product. I have 8+ years experience working with gaming, sports and esports.
Gymnasievej 11, 3640, stenløse, Dania
- daniel@reddotmedia.dk
- grundtvigproductions.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Embassy of Argentina in Denmark
From start to finish, their team was highly professional, attentive, and creative. Their strong visual sense and attention to detail elevated the entire presentation of the event, capturing the quality, character, and premium image we wanted to convey around Argentine beef.
A great team to work with professional, creative, and with an excellent aesthetic eye. We would be very happy to work with Red Dot Media again.
Embassy of Argentina in Denmark
Nogle mennesker er bare sat i verden…
Nogle mennesker er bare sat i verden for at finde deres hylde. Daniel har fundet sin og han er bare dygtig til det. Han er professionel, visionær og rutineret. Præcis det man ønsker af nogen som udfører det man ikke selv kan. Han og hans folk formår at fange det i billeder som man selv kun kan sætte ord på.
KLART 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ til Daniel og RED DOT MEDIA.🎬
KLART 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ til Daniel og RED DOT MEDIA.🎬
Jeg har arbejdet sammen med dem om flere film- og videoproduktioner nu, og har været rigtigt godt tilfreds.
Daniel har et fantastisk blik for detaljen – uanset om det gælder de helt skarpe droneoptagelser eller den efterfølgende klipning. Han er ekstremt passioneret, dygtig og leverer en kvalitet, man simpelthen ikke kan sætte en finger på.🤝
Alt har været helt i top, processen er super professionel, og det færdige resultat sidder altid lige i skabet.
Som sagt giver jeg Daniel og RED DOT MEDIA mine varmeste anbefalinger og vil klart bruge dem til mine næste videoprojekter.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med RED DOT MEDIA.
Professionel kommunikation, hurtig levering og et flot resultat. Kan klart anbefales.
En top professionel samarbejdspartner
De er top professionelle at arbejde sammen med. En tryg oplevelse.
God oplevelse
Imødekommende ved booking. Præcise optagelser, især droneskud i vanskelige omgivelser. Hurtig levering af resultatet efter optagelse.
Dynamik og kreativitet og levering til tiden
Super cool at arbejde med og meget pålidelig
Forberedelse meget grundig
Alle aftaler overholdt.
Forberedelse meget grundig, og afviklingen og Livestreamingen var perfekt.
Diskret i lokalet ingen lagde mærke til kameravinkler m.m. - Lyden perfekt
Tak for god afvikling
FED video!
Red Dot har lavet min kampagnevideo til min kampagne som borgmesterkandidat og den blev fantastisk! Super sparring fra Daniel undervejs
Jeg har brugt Red Dot Media til reklamevideo
Jeg har brugt Red Dot Media til en reklamefilm for min vagtvirksomhed
Den færdige klipning / resultat var intet mindre end et mesterværk i min bog
Jeg kan varmt anbefale dem til alle andre der vil have en professionel video og samarbejde
Hilsen First Security
Nemt og sjovt
Daniel og jeg er enige om, at det gerne må være nemt og sjovt. Det er den indstilling de hos Red Dot Media kommer med. De tænker i kreative løsninger, nye ideer og skaber en ramme af tryghed, der gør det nemt for os som kunde at performe det vi skal.
Og så har de lækkert udstyr som for mig har været en ekstra bonus, da det bare gør det hele nemmere..
Super dygtig og kreativ videoproducent
Daniel er meget dygtig og producerer super gode videoer. Han forstår kundens behov og får det mest optimale ud af den situation som skal filmes. Jeg vil til enhver tid anbefale Red Dot Media.
Fantastisk samarbejde
Engageret, dygtig og gennemarbejdende. Stor anbefaling til en klasse samarbejdspartner.
Red Dot Media leverer topkvalitet video…
Red Dot Media leverer topkvalitet video content, der virkelig fanger stemningen og energien i mine optrædener. De forstår, hvad der virker visuelt som artist og DJ, og deres arbejde har løftet min branding markant. Professionelle, kreative og altid leveringsdygtige – kan varmt anbefales!
Professionel, engageret og hjertevarm.
Altid en fornøjelse, at arbejde sammen med Daniel Grundtvig. Senest filmede han min koncert på Spillestedet Stengade. Både backstage, under forberedelser, og på scenen og blandt publikum, under selve koncerten. Han løste opgaven til perfektion og leverede videomateriale, både jeg og spillestedet vil kunne bruge i mange år frem. Men foruden slutresultatet, vil jeg også lige fremhæve hans måde at omgås mig og mit team på. Selv under al pre-show stressen, nervøsiteten og koncentrationen gled Daniel elegant mellem rollerne som fluen på væggen og et veletableret (trods ganske nyt) medlem af holdet. Kort sagt: Magen til professionelt, engageret og hjertevarmt menneske, skal man lede længe efter. Lærke Emilie out <3

Odpowiedź od RED DOT MEDIA
Jeg har arbejdet med mange dygtige…
Jeg har arbejdet med mange dygtige kamerafolk gennem tiden, men Daniel er i en klasse for sig. Han er dedikeret til selv de mindste detaljer og brænder virkelig for at fortælle historier gennem film og billeder på allerhøjeste niveau.
Han får min varmeste anbefaling!

Kæmpe oplevelse at arbejde med Grundtvig Productions
Jeg havde en rigtig god oplevelse med GrundtvigProductions!
Daniel er ekstremt professionel, dygtig og passioneret bag kameraet. Han fanger øjeblikke perfekt og leverer høj kvalitet hver gang.
Også det også altid noget værd at arbejde sammen med en, der bringer det gode humør frem:)
Kan varmt anbefales til enhver, der har brug for en pålidelig og talentfuld kameramand!

Mega Professionel!!
Det har været en absolut fornøjelse, at arbejde sammen med Daniel. Han har været rigtig god, at sparre med og har hjulpet os med at udvikle nogle rigtige fede videoer til vores smykkevirksomhed, MERANNI Jewellery.
Daniel er meget hurtig til at give svar, og er rigtig god til at lytte til kundens ideer og løbe med det.
Er så glad for vores samarbejde, og ved at vi kommer til at arbejde sammen igen.