Grundig Bike Recenzje 4

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 2 z 5

Geen service bij problemen

Na een aanrijding heb ik verzocht om een nieuwe voorvork te leveren, dit is inmiddels enkele weken geleden, via de mail reageert met zeer traag. Via het servicenummer word ik afgescheept dat het niet hun ding is om op te lossen.
Het ging al mis bij de levering van de fiets: een krom stuur. Die is gelukkig redelijk snel geleverd. Maar kosten voor reparatie mocht ik zelf dragen, de rekening is nooit voldaan door Grundig.

18 grudnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

onproffesioneel, onbehulpzaam onbeschoft helemaal bij "problemen" en opspreken over hun aandeel in

In eerste instantie dacht ik mooie fietsen maar na bestelling merkte ik al snel dat er toen toch best wat addertjes onder het gras zaten zoals onduidelijkheid en tegenstrijdige berichten over levertijden.na bestelling bleek de levertijd niet 3-7 dagen maar ruim 5 weken te zijn. Kort nadat dat ik besteld had heb ik namelijk direct gevraagd maar de exacte leverdatum maar kreeg pas twee weken later te horen dat de levering pas in maart zou plaatsvinden. hierna heb ik nog best vaak red-flags tijdens de korte (soms zelfs bijna onbeschofte antwoorden gehad. toch liet ik me intimideren/manipuleren om te wachten tot levering. In de eerste week maar vroeg ik wederom om een update en de wens (voor de derde keer) om te ontbinden. weer werd ik geschoffeerd, genegeerd in mijn onbindingsvraag maar met een leveringsdatum belofte aan het lijntje gehouden. . het begon een patroon te worden maar ik had nou al eenmaal betaald en wachtte al te lang vond ik,. Na onverwachte levering ergens eind maart duurde het weer weken voor ik de fiets kon prepareren (geen handleiding, geen technische instructies, geen rechterhanden dus eindelijk weer met de nodige communiciatie kreeg ik eindelijk een download met een Nederlandse instructie maar een technische kennis hielp me echter de fiets prepareren. hierna kwamen we er achter dat de voorste tandwiel krom was en kennelijk een fabrieksfout bij de uitstulping/kromming was er ook nooit een schroef ingedraaid. toe ik er melding van maakte moest ik meerdere keren uitgebreid foto's en video's van maken en weer een week later toen ik vroeg om de fiets op te halen/om te ruilen werd ik overgehaald om voor 80 euro extra de fiets te laten repareren waarbij ik ook de reparatiekosten vergoed zou krijgen. Natuurlijk heb ik liever een nieuwe werkende fiets maar ik ben maar schoorvoetend eens geworden. helaas ging het toen opnieuw mis met de levering van het tandwiel. deze werd (terwijl ik nog duidelijk vroeg om vooraf te communiceren en bevestigen) toch ongevraagd naar een "side-adres" van de fietsshop gestuurd. Het onderdeel is toen weer een tijdje "zoek" geweest . toen het uiteindelijk gevonden was toe had ik er genoeg van. er gebeurde te vaak iets met deze figuren waardoor ik geen vertrouwen meer had dat ze de 2 komende garantie jaren ook betrouwbaar zouden zijn. Ik heb toen de koop ontbonden maar dit zorgde er voor dat Grundig-bike nu pas echt hun ware aard lieten zien in de vorm van tegenstand/intimidatie en manipulatie. Ze hadden maar 1 "officieel" verhaaltje: ze hebben Alles goed gedaan (maar vooral praten over de periode van mijn defect-melding tot opsturen onderdeel) terwijl mijn onvrede vooral lag in de vele F-ups met alles (communicatie, handelen, ondoordachte interactie, onbegrip, onbehulpzaam, onbeschoft etc.) wat ze doen naar klanten. Dit opsommen met feitelijke voorbeelden zorgde zelfs voor nog meer vijandigheid, agressie, intimidatie en zelfs leugens. Hier heb ik pas echt gemerkt hoe grundig-bike personeel zich ineens collectief als gekrenkte narcistjes kunnen gedragen. "Zij zijn nooit fout" en bij kritiek slaan ze heel druk om zich heen en vooral naar anderen &klanten (want "hun zienswijze is de enige waarheid", de rest praat onzin).
Hoe gefrustreerder de worden hoe gevaarlijker ze lijken te worden. Bijna iedereen die ik de interactie heb laten lezen zegt dat ik heel snel van ze af moet "omdat het duidelijk scammers/criminelen zijn die kennelijk een legale naam hebben bemachtigd".
Mijn vertrouwen in dit amateurbedrijf is volledig verdwenen en de fiets krijgen ze wat mij betreft, voor een refund min 30% van de nieuwprijs, zeker niet meer terug. Ik heb besloten de LOGO te veranderen naar GrunDIEF-bike. zodat ik in ieder geval geen andere meer ga inspireren om ook hun rotzooi te kopen

11 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej