Politie is met je bezig, Thijmen. Je hebt je geweldige oplichters website gauw offline gehaald nu want je bent niet alleen een oplichter maar ook een laffe leugenaar. Je bent bang nu natuurlijk.
Na 4 maand steeds contact te zoeken dat ik me 1000 volgers niet gekregen heb en wel betaald en nog niet eens reactie ontvangen schandalig daar gaat je geld februari 1 reactie gehad of ik geholpen was... Zobacz więcej
Correcte service! Jullie hebben mijn account helpen groeien! Zonder enige twijfel direct vertrouwen in jullie gehad en dat werd dubbel en dik beloond!!! Bedankt!!!
Social Media growth services
Herengracht, 1015 BE, Amsterdam, Holandia
- info@growboost.nl
- growboost.nl
Hele goede service als er een probleem…
Hele goede service als er een probleem is lossen ze het zo snel mogelijk op ze reageren snel via de email zijn heel vriendelijk vertrouwelijk bedrijf om hier je producten te kopen raad het iedereen aan
Altijd een goede service en kwaliteit
Altijd een goede service en kwaliteit, dus kom ik er graag.
Ik hoop dat ik ga winnen
binnen 1 min ontvangen heel tevreden…
binnen 1 min ontvangen heel tevreden maar je ziet dat het fake acc zijn
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring! Alles gekregen zoals beloofd, en super snel ook nog. Zeker een aanrader!
Nu zijn we all know en paar dagen…
Nu zijn we all know en paar dagen verder nog steeds niks vernomen maar ze stuuren me wel een Emial 10% korting
Het werkt super
Super uit eindelijk toch allemaal goed gekomen.
Werkt zoals ze zeggen misschien had ik klein beetje meer geduld moeten hebben.😃
Snel en betrouwbaar!
Perfect
Ik vind het een heel goede site want het is niet zo duur en je krijgt snel je volgers bij dus als je volgers wilt kopen zou ik zeker deze site pakken
Ik heb voor 500 fallowers betaald maar…
Ik heb voor 500 fallowers betaald maar ik heb nog niks gekregen is all een week geleden
Zeer duidelijke en snelle service.
Niks gekregen!!!
Ik heb niks mogen ontvangen al de 3e keer oplichters!!!

Goeie volgers
Snel en goeie volgers geleverd en de prijs is ook aantrekkelijk heel goedkoop

Nog steeds geen oplossing
Nog steeds geen oplossing! Ik krijg geen reactie meer

Odpowiedź od GrowBoost
Ik kreeg mijn volgers direct binnen en…
Ik kreeg mijn volgers direct binnen en het betalen was erg makkelijk.
Ook vind ik de prijzen erg aantrekkelijk vergeleken met andere leveranciers.
GrowBoost heeft deze 5 sterren dik verdiend!

GrowBoost respect
Ik wilde groeien op TikTok en nadat ik daar was opgelicht kwam ik op deze site terecht. Gelukkig voor mij was alles in orde en perfect geregeld. De likes werden snel bijgeschreven. GrowBoost kan je met een gerust hart gebruiken. Succes!

Odpowiedź od GrowBoost
Het werkt erg super snel
Goede service

Slecht
De volgers komen redelijk snel ja, alleen ben ik er nou al ongeveer de helft kwijt…. Toen ik ze mailde geen reactie.