Politie is met je bezig, Thijmen. Je hebt je geweldige oplichters website gauw offline gehaald nu want je bent niet alleen een oplichter maar ook een laffe leugenaar. Je bent bang nu natuurlijk.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik wilde groeien op TikTok en nadat ik daar was opgelicht kwam ik op deze site terecht. Gelukkig voor mij was alles in orde en perfect geregeld. De likes werden snel bijgeschreven. GrowBoost kan je me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na 4 maand steeds contact te zoeken dat ik me 1000 volgers niet gekregen heb en wel betaald en nog niet eens reactie ontvangen schandalig daar gaat je geld februari 1 reactie gehad of ik geholpen was... Zobacz więcej
Correcte service! Jullie hebben mijn account helpen groeien! Zonder enige twijfel direct vertrouwen in jullie gehad en dat werd dubbel en dik beloond!!! Bedankt!!!
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Social Media growth services
Dane kontaktowe
Herengracht, 1015 BE, Amsterdam, Holandia
- info@growboost.nl
- growboost.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima
Prima, betrouwbaar bedrijf ... levert snel en goede klantenservice!

Odpowiedź od GrowBoost
Top service en n super snel
Had er wel eens van gehoord dat het kon maar nu maar eens geprobeerd. Aankoop gedaan van 1000 volgers en na de betaling stond me tel roodgloeiend met melding. Binnen een dag stonden ze er al bij. Nu weer bezig met nieuwe aankoop.

Geweldig
Echt fijn hoe GrowBoost vertrouwbaar is! Ben zo blij met mijn volgers en likes!

Het werkt echt
Het werkt echt, de volgers zijn blijvend. Alleen toen ik later weer wou kopen en m'n bestelling wou aanpassen in de winkelwagen lukte dat niet. Verder is het voordelig, een aanrader voor als je sneller wilt groeien.

Odpowiedź od GrowBoost
Beste site voor likes en volgers
Perfect geleverd en alles binnen een dag beste site voor likes en volgers

Mwah .... :)
Mwah! Wat kan je hierover zeggen? Ze komen hun afspraken wel na, maar je moet geduld hebben... In mijn geval werden de likes pas na 4 dagen, en mail contact geleverd, maar ze hebben zich wel netjes aan hun woord gehouden. Wat mij betreft dus prima en betrouwbaar... Zolang je maar geduld hebt ;)
Pure oplichting
In de reviews schrijven ze dat ze mailcontact willen en geen oplichters zijn. Waarom reageert er dan niemand op alle mails die ik gestuurd hebt?
Juist, omdat ik opgelicht ben en m’n geld kwijt.
Waardeloze instantie
Waardeloze instantie, ze leveren niet ook niet na 4x contact.
Heb net aangifte gedaan van diefstal en oplichting.
Superfijn leveren wat ze beloven en als…
Echt super 🔝leveren wat ze beloven en als de Levering niet compleet is niet wordt het acuut gecorrigeerd. Altijd via mail bereikbaar reageren snel kortom ik blijf vaste klant 🥂
Bad experience
Bad experience. They just take your money and have the rest of your details. It’s a German bank, start asking yourself why a Dutch website had a German bank….
Don’t buy anything here it’s a scam. They send a email with confirmation for your payment and will give you followers but 2 days now and nothing happened, and they don’t answer the email. So all the reviews are fake
OPLICHTERS
Heb volgers bestelt en tot op de dag van vandaag nog steeds niks binnen heb contact met ze opgezocht een geen reactie gekregen op mijn mailtjes.
Geen oplichting maar werkt niet 100%
Het is geen oplichter maar je krijgt niet alles wat er op de site staat. Ik heb betaald voor 1000 en heb er ongeveer 600 gekregen.
Aanrader!
Meerdere keren een bestelling geplaatst. Altijd alles netjes optijd geleverd! Kortom goede service en zeker een aanrader

Odpowiedź od GrowBoost
Erg tevreden met mijn bestelling
Erg tevreden met mijn bestelling, optijd geleverd en goede service. Aanrader!!
Oplichters
Oplichters! Leveren niet waar je voor betaald en inmiddels al 3 keer mail contact opgenomen maar kunnen ook niet reageren. Hier niks kopen dus.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.