Oceniono na 1 z 5

Det er simpelthen ikke okay at man ikke kan tilgå maskinerne nedenunder på grund af at man ikke må være der når der er holdtræning. Som et menneske med en normal hverdag der skal køre rundt, kan jeg i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Wellness abonnement i Fredericia centeret, er det mest værdiløse abonnement nogensinde. I de 2.5 måned jeg har været abonnent, har saunaen enden været helt slukket eller kold hver eneste gang. Inge... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Et rigtigt fedt center de har fået på Grønløkkevej i Odense. Gode maskiner, flinkt personale, gode priser. Alt spiller. 2 ting gør at vi ikke ryger op på 5 stjerner. 1) løbebåndenes elektronik funge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Odense, Thriges Pl.: maskinerne er lækre og generelt spritnye udstyr, og det er mange racks at vælge imellem. Prisen er lav ift. andre centre. Dejligt personale og ledelse, altid smilende og overs... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Klub fitness

Napisane przez firmę

Når du træder ind i Ground, vil du møde et utraditionelt fitnesscenter, hvor der er tænkt over detaljerne. De hvide vægge og det uinspireret look er udskiftet med lækre detaljer, New Yorker-stil og varme farver der straks får dig til at føle dig hjemme.

3,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 70% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 2 z 5

Omklædningsrummet er ikke særlig…

Omklædningsrummet er ikke særlig lækkert. Og man risikere at stå i kø i mere end 10min for at tage en hurtig skyller da folk endda barberer ben. Derudover for man bøde hvis man er på venteliste og ikke dukker op, hvilket jeg og flere andre ikke er blevet gjort opmærksom på. Dvs. At selv hvis jeg er på venteliste skal jeg bruge tid på at dukke op til holdbart for at kunne tage hjem igen.... det har jeg ikke oplevet nogle andre træning centre, så det føles som om de bare prøver at trække penge ud af folk hvor de kan.

Personalet er ellers søde, og der er nogle søde instruktører.

13 września 2023
Oceniono na 4 z 5

Fantastisk center i Odense, men ikke handicap venligt

Fantastisk center i Odense. Dejlige lokaler med alt hvad der skal bruges til træningen. Der kunne godt være flere bike hold, men det er bare min personlige holdning.

Der er dog 2 store minusser det første er at der er en lang trappe til kælderen hvor omklædningen er, dette er ikke handicap/gangbesværede venlig. Det andet er at der ikke er et toilet i omklædningsrummet. Men kun på gangen. Disse to minusser er årsag til at centret bliver valgt fra hvilket er meget ærgerligt.

27 lipca 2023

Føler mig snydt.

Træningscenteret er ret fint, gode maskiner.
Det er simpelthen for stort til mig, føler mig ikke til rette.
Meldte mig ind via en kampagne, hvor den udløber til september.. Kan først melde mig ud derefter, løbende måned + 1. Så træning for langt over 1000,- for max 10 gange. Og jeg kommer ikke til at bruge det, da jeg som sagt ikke føler mig til rette.
Den unge pige gjorde hvad hun kunne for at hjælpe mig ud af kniben, men hun kunne intet gøre.. Lidt øv.

11 lipca 2023

Hej Michael,

Øv - jeg er ked af at centret ikke er noget for dig - jeg håber du kan nå at få det brugt under din opsigelsesperiode og måske blive glad for at være hos os. Vi er et stort center, men jeg synes vi har plads til alle, har mange forskellige aldergrupper osv.

Fang mig evt. i centret til en snak!
God aften!

Centeret er for alle

Centeret er for alle, personalet er altid venlige og hjælpsomme. God ventilation og plads. Det er en virkelig god stemning... I gør det nemmere at “komme afsted til træning.”
Tak for et godt sted.

3 lipca 2023

Hej Katrine :-)

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Vi er glade for, at vi kan være med til gøre det nemmere at komme afsted til træning :-D

/Simone

Holdtræning - anbefales

Benytter primært holdtræning. Skiftede fra et andet center til Ground fordi Ground tilbyder holdtræning med baby. Er rigtig glad for centeret generelt og særligt babyfitness - kan anbefales.

19 maja 2023

Hej Signe :)

Tusind tak for din anmeldelse - og tak for dine mange besøg på Babyfit med din søde datter :D

Vi ses til endnu mere træninger :)

Dejligt fitnesscenter

Dejlig stort center med masser af træningsmuligheder, hold og padelbane. Imødekommende og venligt personale og meget kompetente holdinstruktører med masser af fed dans, stryrketræning, yoga, bike og selv baby-fit.

16 maja 2023

Hej Malou :)

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi virkelig taknemmelig for - dejligt at læse, at du er glad for centret!

Rigtig god dag til dig!

Oceniono na 5 z 5

Bedste atmosfære og et venlig…

Bedste atmosfære og et venlig personale.

Det her fitness center kan rent faktisk anbefales, da der altid er rent, lugter aldrig, og man passer på tingene derinde. Har træner der i 6 måneder og aldrig en negativ episode derfra. 5/5 stjerner herfra. Dog skal de lige være opmærksom på at deres holdtræner fylder for meget og har for højt musik, der nogle gange kan være for overvældende, når man træner derinde.

7 października 2022

Godt center!

Godt træningscenter, med rigtig venlige personaler. Går mest på hold, og her er instruktøren og faciliteterne meget gode! På babyfit kan man have sin baby med, hvilket gør det muligt at få trænet selvom man er alene hjemme med sin baby! Mega fedt. Min oplevelse er at der er plads til alle og en god (og svedig) stemning i hele centeret :-)

Hej Gry!

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du kan lide centret - det betyder rigtig meget for os!

11/10 center

Bedste og mest imødekommende personale. Gode hold muligheder og et center der rummer alt fra babyer til pensionister. Fedt at måtte tage barnevogn med rundt i hele centeret imodsætning til fitnessworld.

12 maja 2023

Hej Frederikke :)

Åh, tusind tak! Det er simpelthen så dejligt at læse - tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fedt center med “højt” til…

Rigtig fedt center med “højt” til loftet og masser af muligheder!
Ground har formået at ramme den helt rette atmosfære i centeret med rustikt look, venligt personale og rigtig mange fede maskiner! Udover det er I utroligt lydhøre for ønsker og forbedringer er jeres center. Elsker at træne i jeres center, gå på hold og spille padel.

2 lutego 2023

Hej PT :)

Tusind tak for din fine anmeldelse - virkelig dejligt at læse, at du er glad for at komme i Ground.

Vi ser frem til mange flere træninger :)

God dag!

Fantastiske Ground Odense

Sad her til aften og kigge lidt på nettet, og gik på trustpilot for at se status på træningscentret jeg benytter GROUND. Hold da op, der er nogle få personer, som kaster galle op, hvilket jeg slet ikke kan kende. Jeg har trænet i mange år, og i GROUND ODENSE siden de åbnede, det er et fantastisk dejligt center, stort og velholdt, og med et fantastisk team af medarbejder, som mange andre centre vil misunde os for, i er for seje💪🏻
Selvfølgelig er der ting,man syntes kan være bedre, men alt er jo ikke som jeg vil have det, nogle ting er som en anden kan lide det😀 der er nemlig noget for os alle, ellers henvend jer til ledelsen, de er lydhør, men selvfølgelig ændres alt ikke fordi en enkel ønsker det, hvis alle andre ønsker det som det er😀
ALT I ALT et Fantastisk fitness center💪🏻

Hej Lasse :)

Mange mange tak for de flotte ord - dejligt at siden her også bruges til positive oplevelser!

Tak for dit gode humør og mange træninger i centret!

God dag :)

Rigtigt fedt center

Rigtigt fedt center, der har det hele. Altid en fornøjelse at træne der! 🤗

Odpowiedź od Ground

Mange tak fr din anmeldelse, det er SÅ dejligt at læse!

Vi glæder os til endnu flere træninger :)

God dag!

Oceniono na 5 z 5

Dejligt fitness center hvor der er…

Dejligt fitness center hvor der er plads til alle. Derudover et meget højt service niveau

Hej med dig :)

Mange mange tak for din søde anmeldelse!
Den er vi rigtig glade for!

Virkelig lækkert center!

Efter 20 år med træning flere steder i Odense, meldte jeg mig for et år siden ind i Ground, og det er det bedste sted, jeg har trænet af alle. Der er gode fysiske rammer med store, højloftede lokaler. Der gøres rent løbende, så det er lækkert at komme til. Personalet er smilende og imødekommende, der er masser af hold at vælge imellem, og instruktionen på holdene er god. Jeg kommer fem gange ugentligt, og har endnu ikke oplevet at jeg ikke kunne få plads på et hold.

Hej Charlotte :)

Ih hvor dejligt at læse - mange tak for din anmeldelse. Det betyder mere for os, end du tror!

Fantastisk center

Fantastisk center. Dejlige lokaler med alt hvad der skal bruges til træningen. Altid smilende medarbejdere der hilser og generelt bare et center med mega god stemning og det føles rart at komme der. Helt klart det eneste rigtige sted at træne i Odense.

Hej Louise :)

Tusind tak for din anmeldelse herinde, den er vi virkelig glade for!

Tak for dine mange træninger i centret!

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig service og…

Virkelig dårlig service og kommunikation. Kan på ingen måde anbefales, virkelig dårlig oplevelse.
Burde have tjekket trustpilot inden indmeldelse.

7 maja 2023

Hej Birgitte.

Vi har talt sammen i telefonen i ca. 1 time i alt i går, hvor du har snakket om dårlig kommunikation fra vores side af omkring en samtale mellem MedlemX og os, hvor du ikke selv var til stede.

Vi går meget op i service hos os - men service betyder ikke, at vi ser igennem fingrene med ting, der ser ud til at være imod vores retningslinjer i centret. Når vi ser noget/hører om noget, så reagerer vi naturligvis - ligesom vi i dette tilfælde har snakket med MedlemX og spurgt ind til situationen.

Vi er super kede af, at du synes, at det er dårlig service og kommunikation.
Hvis MedlemX fortsat er utilfreds over, at vi har henvendt os pænt til ham i centret, så vil vi meget gerne snakke videre om sagen med ham.

Rigtig god dag til dig!

Håbløs service hos Ground Fitness: Håber min anmeldelse kan advare andre

Jeg er desværre nødt til at give Ground Fitness en meget dårlig anmeldelse.
Jeg betalte 500 kr. for at være i centret i kun 5 minutter efter lukketid, og blev trukket for dette beløb uden varsel. Jeg fik ikke engang mulighed for at forklare mig selv.

Jeg modtog en besked fra Ground Fitness, hvor de bad mig om at respektere deres åbningstider og nattesøvn. Jeg forstår selvfølgelig, at der er regler og begrænsninger i et fitnesscenter, men dette er fuldstændig uacceptabelt. Jeg havde selv lukket mig ud af centret, men alligevel blev jeg trukket for en så stor sum penge.

Jeg er meget skuffet over den manglende service og respekt, jeg oplevede hos Ground Fitness. Det er virkelig ærgerligt, da god service kan gøre en kæmpe forskel. Jeg håber, at min anmeldelse vil hjælpe andre i deres beslutning om, hvor de vil træne i fremtiden.

_______________________________________________

Da jeg ikke kan kommentere på svaret fra Ground ifbm. min anmeldelse, vælger jeg at skrive det her:

Kære Rikke fra Ground Fitness,

Som jeg også nævnte i min anmeldelse, var det ikke min hensigt at forlade centret så sent. Jeg var ikke klar over, at I manuelt skulle lukke mig ud efter klokken, var slået 00.

Jeg forstår, at det kan være frustrerende for jer at skulle lukke en kunde ud manuelt, men jeg mener stadig, at beløbet er urimeligt højt og bør tages op til revision. Som en ansvarlig virksomhed bør I kommunikere klart og tydeligt om jeres regler og sanktioner, så kunderne ikke er i tvivl om, hvad deres ansvar og forpligtelser er.

Juridisk set er der også nogle principper om god forretningsskik og rimelighed i spil. Det er vigtigt, at virksomheder ikke tager urimelige gebyrer eller bøder, da det kan skade kundetilfredsheden og skabe et dårligt ry for virksomheden. I dette tilfælde mener jeg, at det er urimeligt at blive opkrævet 500 kr. for at være 10-15 minutter over tid.

Jeg vil på samme tid også tillade mig at påpege, at en sådan urimelig afgift kan skabe negative følelser og mistillid hos kunderne. Det kan have en negativ indvirkning på deres oplevelse og loyalitet til virksomheden. Det er vigtigt at huske, at god service og retfærdighed er vigtige faktorer, der kan påvirke kundeoplevelsen og fastholdelsen af kunderne på lang sigt.

Jeg håber, at I vil overveje at tage min feedback og min situation i betragtning og tage skridt til at forbedre jeres kommunikation og praksis.

Venlig hilsen,
Recayi/Rico

4 marca 2023

Hej Recayi/Rico

Vi er kede af at læse din anmeldelse, men synes lige at vi skal holde os til fakta.

Du skriver at du går ud af centret 5 min. efter lukketid og selv kommer ud. Du forlader centret over 15 min. efter lukketid og sætter alarmen igen, så vi manuelt skal op og lukke dig ud fra vores computer. Vi har åbent fra 4.30-00.00 hver dag, så vi finder det ikke acceptabelt at være der så lang tid udover vores åbningstider. Dette står både på døren, i Husets Regler, som er placeret i indgangen og i vores medlemsbetingelser.
Lyset slukkes og alarmen advarer i centret inden den går i gang, så her få man sidste chance for at forlade centret og komme ud inden døren låses.

Vi er kede af, at du føler det er uretfærdigt, men det ændrer ikke på vores regler og åbningstider.

God dag til dig :)
/Rikke - Ground

Hej igen :)

Jeg ved ikke, hvorfor man ikke kan svare hinanden herinde.

Lad os fortsat holde os til fakta. Vores alarm går først, hvis ikke man er ude af centret inden 00.15, derfor har du forladt centret lidt senere end kvart over, hvilket også kan ses på både din træningshistorik + tidspunkt for alarmen.
Man har som medlem altså op til 15 minutter til at forlade centret efter lukketid, også efter lyset slukkes og alarmen advarer med små hyl. Det synes jeg faktisk ikke er urimeligt.
Dette står som tidligere nævnt i medlemsbetingelser, samt i Husets Regler som du finder 2 steder lige i indgangen. + Vores åbningstider står på døren, hjemmesiden, Facebook osv.

Vi går meget op i god service og synes ikke, at det er dårlig service at give et gebyr for at blive i centret over 15 minutter efter lukketid. Det er meget almindeligt at der er et "vagtgebyr". Jeg kan fortælle dig, at det koster 2000,- at få dem til at åbne porten til den parkeringskælder min bil holder i, hvis ikke jeg er ude til tiden. :)

Jeg håber, at du godt kan se situationen fra vores side af!
Rigtig god weekend:)

Oceniono na 1 z 5

Synes det specielt der ikke er ansatte…

Synes det specielt der ikke er ansatte i weekenderne hvis man står og har brug for hjælp. Man har ligeså meget brug for hjælp i weekenderne som i hverdagen

14 stycznia 2023

Hej Lærke :)

Vi er der fra 8-12 hver weekend, hvor der er mulighed for at få hjælp i receptionen?

God dag :)
/Rikke - Ground

Service på laveste niveau

Ville have en ven med i centret, men det er simpelthen kun muligt i bemandingstiden, som er til kl 12, selvom vi skulle betale. Amatør service

10 grudnia 2022

Hej Simon :)

Vi er kede af, at I er gået forgæves - men vores bemandingstider står på hjemmesiden og i centret og vi kan ikke rigtig sælge prøvetimer uden for disse.

God weekend til dig :)
/Rikke

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej