Det er simpelthen ikke okay at man ikke kan tilgå maskinerne nedenunder på grund af at man ikke må være der når der er holdtræning. Som et menneske med en normal hverdag der skal køre rundt, kan jeg i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wellness abonnement i Fredericia centeret, er det mest værdiløse abonnement nogensinde. I de 2.5 måned jeg har været abonnent, har saunaen enden været helt slukket eller kold hver eneste gang. Inge... Zobacz więcej
Et rigtigt fedt center de har fået på Grønløkkevej i Odense. Gode maskiner, flinkt personale, gode priser. Alt spiller. 2 ting gør at vi ikke ryger op på 5 stjerner. 1) løbebåndenes elektronik funge... Zobacz więcej
Odense, Thriges Pl.: maskinerne er lækre og generelt spritnye udstyr, og det er mange racks at vælge imellem. Prisen er lav ift. andre centre. Dejligt personale og ledelse, altid smilende og overs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Når du træder ind i Ground, vil du møde et utraditionelt fitnesscenter, hvor der er tænkt over detaljerne. De hvide vægge og det uinspireret look er udskiftet med lækre detaljer, New Yorker-stil og varme farver der straks får dig til at føle dig hjemme.
Thriges Plads 3, 5000, Odense C, Stany Zjednoczone
Odpowiada na 70% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Dejligt center. Søde personaler. Fede træningsfaciliteter. Varmt vand i bruseren - og det BEDSTE er, at de har brugt tid på at uddanne deres personaler i førstehjælp ♥️♥️♥️♥️♥️

Odpowiedź od Ground
Mega lækkert og nyt fitnesscenter. Der er tænkt over de midste ting og lige det man mangler samlet i et fitnesscenter.

Odpowiedź od Ground
Dejligt fitness center, som er blevet ekstra populært efter at det overgik fra Fit og Sund til Ground. Vi er stadig mange seniorer og der er rift om holdtræningen og garderobeskabene, især om formiddagen. Dygtige instruktører på holdene og derfor den store efterspørgsel. Der er siden overtagelsen kommet mange nye medlemmer, også yngre, hvilket er dejligt. Der er dog lidt knebent med plads, når vi er 20 som laver cirkeltræning i funktionelt område.

Odpowiedź od Ground
Min mand og jeg har været med fra start, og vi har aldrig været skuffet! De forbedrer hele tiden maskinerne og lytter til brugerne i centeret, når de skal have nyt udstyr eller hvis der er anden kritik.
Jeg møder altid smil og de er så søde, intet negativt at sige.
Derudover har jeg kunne træne under hele min barsel fordi de har mor/barn hold og de har et super fint lege område, hvor ungerne kan være under træning, centeret er overskueligt, så børnene hele tiden kan finde os og vi kan se dem.
Kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od Ground
Super glad for Ground! Har været med lige siden starten, og har været tilfreds hele vejen igennem! Gode maskiner og super fed holdundervisning og søde medarbejdere!

Odpowiedź od Ground
Afgjort yndlings træningscenter. Huset en masse gode maskiner, har vildt mange hold, med dygtige og engageret trænere, og et flot center med gode forhold, og imødekommende og sødt personale.

Odpowiedź od Ground
Thriges Plads: Jeg har været i Ground siden de åbnede - og har ikke endnu overvejet at melde mig ud. Jeg bruger det primært til holdtræning, og er super glad for alle de instruktører, som de har. Jeg synes, der er et godt stort udvalg, og det er generelt muligt at komme på holdene. Nogle gange kan de føles lidt proppede, men instruktørerne er gode til at tilpasse timen, så man ikke føler, der er pladsmangel alligevel. Stor ros!

Odpowiedź od Ground
Grønløkkevej: Har været medlem siden åbning, og er simpelthen så glad for det! Personalet siger altid både venligt hej og farvel, maskinerne var helt nye og god kvalitet. Loungeområdet er så dejligt til lige at få en møg billig kaffe/kakao efter træning. Mange forskellige hold at vælge imellem, og synes det er mega fedt at se, hvordan centeret udvikler og forbedrer sig med tiden!

Odpowiedź od Ground
Ground Grønløkkevej: super dejligt smilende personale der altid står klar til at hjælpe når man har brug for det 😊

Stor anbefaling🤗
Har været medlem siden det startede. Der er en god stemning i centeret, man føler sig velkommen.😊 Uanset hvilken niveau man træner på.
Der er Altid god service, og personale er altid behjælpelig.
Gode holdinstruktør og
et stort udvalg af hold.
Og hygiejne i omklædningsrummet er i top. 👌

Odpowiedź od Ground
Altid søde, hjælpsomme og smilende personaler man mødes af i Ground.
Pænt og rent og med mulighed for at træne hvad man ønsker.
Kan varmt anbefale Ground.

Odpowiedź od Ground
Dejligt med 2 centre i Odense man kan skifte imellem. Et stort og et lille center, alt efter hvad man er til og hvad der lige passer ind.
Presset i de “gode” timer, men ellers god plads til alle.
Gode maskiner, imødekommende personale som hilser 9/10 gange og altid har set en med et smil på læben.

Odpowiedź od Ground
Er vild med Ground - for mig er fedt sted at træne. Godt trænings miljø med en masse fed undervisning. Føler mig altid velkommen.
Tak til Rikke, Grith og Simone ….. og alle de andre ansatte

Odpowiedź od Ground
Gode og søde instruktører, fede maskiner og hold muligheder, god stemning i centeret.
Derudover føler jeg at hygiejnen er bedre end hos f.eks. puregym, fordi du kan tage sprit og klud med dig rundt, i stedet for at skulle hente det ved en station i centeret efter hver eneste brug af udstyr. Det giver bedre incitament til at sprite af efter sig.

Odpowiedź od Ground
Ground er simpelthen det bedste træningscenter jeg har været i. Folk er super flinke, man føler sig ikke begloet og der er rent og pænt - kæmpe anbefaling herfra 👏🏻

Odpowiedź od Ground
Odense, Thriges Pl.: maskinerne er lækre og generelt spritnye udstyr, og det er mange racks at vælge imellem. Prisen er lav ift. andre centre. Dejligt personale og ledelse, altid smilende og overskudsagtige.
To ting kunne forbedres:
1) Bolde fra padelbane ender tit inde i rummet med racks. Det er monster farligt, fordi en person som arbejder med tunge vægte kan få en tennisbold i hovedet.
2) Det ville være fedt, hvis man kunne indstille krogen på bænkene til en manuel/individuel højde. De fleste laver deres egen bænk i et rack af bl.a. den årsag.

Odpowiedź od Ground
Desværre var jeg så dum, at jeg ikke meldte mig ind helt fra starten af, men jeg var egentlig godt tilfreds med mit gamle fitness center, det var egentlig også godt nok, men da det så lukkede og jeg skulle finde et nyt så valgte jeg Ground i Odense
Det er LANGT fra den dummeste beslutning jeg har truffet
Ground Fitness er helt igennem et dejligt sted at komme, man bliver ALTID mødt af en smilende medarbejder i receptionen
Til trods for at det absolut ikke er blandt de dyreste centre man kan melde sig ind i, så er der et overflod af maskiner, og der kommer hele tiden nye til
Holdtræning vælter man nærmest i, der er snart flere forskellige hold end der er ungdomsuddannelser
Fik jeg fortalt om den nærmest OCD lignende tilgang de har til rengøring, man skal lede længe efter et lille område hvor man kan finde lidt snavs på gulvet og stadig være heldig hvis man finder det.
Tak for jer
Og tak for jeres altid gode service❤️

Odpowiedź od Ground
Er glad for at træne på Grønløkkevej i Odense, hvor jeg er med på senior holdtræning. Jeg blev inviteret at en nabo, der har trænet i det gamle Fit og Sund, som blev overtaget af Ground. Personale er søde og hjælpsomme og det er et dejligt lille center - centralt beliggende ved letbanen. 😍

Odpowiedź od Ground
Fantastisk center med den bedste fitness-ledelse i Odense (Grith, Rikke, Simone).
De dårlige anmeldelser på Trustpilot er kun fra medlemmer som ikke følger reglerne eller ikke ved noget om fitnesscentre generelt (har læst dem).
Udstyret er det bedste man kan finde i Odense og har trænet i samtlige centre.
Rengøringen er altid i top og efter at have arbejdet i fitnessbranchen, så ved jeg hvad det kræver.
Jeg kører personligt 11 km hver gang jeg skal træne, så det siger da lidt ;)
Bedste anbefalinger herfra :)

Odpowiedź od Ground
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.