Onlangs zijn bij ons nieuwe airco’s geplaatst en we zijn meer dan tevreden over het hele traject! Vanaf het eerste contact werd er een keurige offerte afgegeven, duidelijk en professioneel advies geg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op donderdag kwam Remco langs, op maandag zou de offerte klaar zijn. We zijn inmiddels 2 weken verder, er wordt niet gereageerd op mijn mail. Geen professionele ervaring. Naar aanleiding van deze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heel fijn bedrijf. Duidelijke uitleg en offerte vooraf. Monteurs vriendelijk en technisch zeer bekwaam. Plaatsing airco kon niet op de vooraf bedachte plek, maar in goed overleg een alternatief gevond... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na aanvraag voor een offerte kreeg ik binnen een week een reactie van Remco om even langs te komen voor een persoonlijk gesprek over wat mijn wensen voor een airco zijn. Dit was een prettig gespre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij helpen jou met het duurzaam maken van je huis en/of bedrijf. Voor zowel zonnepanelen, airco's als isolatie ben je bij Groendrecht aan het juiste adres!
Charloisse Lagedijk 536, 3084LG, Rotterdam, Holandia
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Remco was behulpzaam en legde de maatregel goed uit. De 2 werkjongens werkte goed door,ook toen er wat tegenzat( kleine lekkage ontdekt)Zonder morren kwamen ze een dag later terug en maakte de klus netjes af.

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Goede ervaring met dit bedrijf!
Goede communicatie en alles is verlopen volgens afspraak.

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
We hebben op een heel prettige en vlotte manier met Groendrecht samengewerkt. We zijn goed geïnformeerd over de isolatie en de subsidie. De aanvraag voor subsidie is inmiddels met goede ondersteuning ingestuurd. De werkzaamheden zijn goed en tijdig uitgevoerd.

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Afspraak nagekomen. Netjes gewerkt.

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Groendrecht denkt goed mee met de klant.
Het personeel dat de werkzaamheden heeft uitgevoerd was vriendelijk en beschaafd

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Na bezoek van Remco Prins hebben we goede informatie gehad over diverse vormen van isoleren en besloten om de klus te laten doen

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Snel contact, duidelijke afspraken en oplossingsgericht. Nog geen maand geleden afspraak gemaakt en vandaag geïnstalleerd naar volle tevredenheid met pif isolatie 60. En dat in een kruipruimte van iets meer dan 30cm. Top.

Duidelijke voorlichting
Vriendelijke communicatie
Vlotte levering

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Groendrecht was snel met reageren kwamen snel om te kijken en deden een nette offerte. Ook was het mogelijk om op korte termijn de vloer te isoleren met parels alls was binnen 1 maand afgerond.
Keurig

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Maken waar wat ze zeggen, goede snelle communicatie goed advies

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Voor de aanschaf van zonnepanelen komt er een verkoper langs om de situatie en de wensen te bespreken. Ook uitleg over de systemen en gelijk antwoord op de vragen.
Na accoord offerte kwam er een vakkundige technische schouw. De plaatsing werd netjes uitgevoerd op de afgesproken dag.
Zeer tevreden met de zonnepanelen en de goede contact met de heer Buitenhuis.
Nogmaals bedankt voor alles !

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Vandaag mooie zonnepanelen geplaatst en twee airco's, super vriendelijk en alles mooi gemonteerd!! Thanks!

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Vandaag zonnepanelen geplaatst, super tevreden!

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
12 zonnepanelen geplaatst op mijn huis.
Ik ben er blij mee Thanks Groendrecht!!

Odpowiedź od Groendrecht B.V.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.