Grønagergård Savværk A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig service og levering. Ringede til Grønagergård, og fik klar besked om, hvad der var lagervarer, så jeg ikke fik bestilt noget med længere leveringstid. Det fungerede super godt. Tak for d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Turen ud gennem 'lille America' til savværket starter altid med at sætte stemningen, og når så savværket ligger der i morgendisen med røg i skorstenen - og masser af friskskåret træ dufter så snart... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi skulle have lavet en hylde på 3,65 meter i eg med en dybde på mellem 15-20 cm som kunne bæres på 2 endeklodser. Jakob Vind Ebbesen svarede hurtigt tilbage med en skitse der matchede fuldstændigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det kan kun være en god dag når en palle med lange tykke og brede friskskårne lærke-planker bliver afleveret i indkørslen og endnu dufter af træ. Endelig kan man komme igang med højbedene. Tilsvarende... Zobacz więcej

1. Tartak
  2. Market budowlany
  3. Sklep z drewnem

Napisane przez firmę

Et rigtigt savværk - og meget mere. Her kan du købe alt hvad du drømmer om af lærk, douglas, gran, egetræ og robinie. Vi sælger både FSC- og PEFC-certificeret træ og har CE-mærkning. På savværket kan du købe et væld af terrassebrædder, borde og bænke, sheltere, jagttårne, foderhække, kompostbeholdere og plankeborde i vores eget design. Her er en høkerbutik, hvor du kan købe søm, skruer, olie, malinger og meget mere. Du kan endda finde solsejl, gynger, og hvad du ellers ønsker I din have. Vi kan lave længder op til 16,50 meter og oparbejder ca. 30.000 m³ råtræ om året! På Grønagergård Savværk ved Gjern kan du opleve et rigtigt savværk med duft af træ og lyden af save, der tager fat på de store stammer, mens du vælger dit træ. Vi sælger både til private og erhverv. Vi kan levere i hele landet. Et besøg på Grønagergård Savværk er en inspirerende oplevelse - for træ skal købes i skoven.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

192 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Alt gik som lovet og aftalt

Alt gik som lovet og aftalt. Super god service!

4 października 2024

Hej Kjeld

Mange tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade for! Vi glæder os til at se dig på savværket igen.

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig respons på tlf…

God og hurtig respons på tlf henvendelse, hjælpsomt personale ved læsning og så er det bare godt lokalt tømmer af god kvalitet

2 października 2024

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse af Grønagergård Savværk. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med både service og kvalitet, og vi glæder os til at se dig igen.

Godt udvalg, fair priser

Godt udvalg
Nem hjemmeside
Hurtig svar
Fair priser

18 września 2024

Hej Benn

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er meget glade for, at du fandt, hvad du ledte efter, og at det hele var overskueligt.

Oceniono na 5 z 5

Meget venlig behandling på kontoret og…

Meget venlig behandling på kontoret og kompetent behandling ved udlevering af en bestilling. Brædderne var skåret op som jeg havde bedt om. Utrolig god behandling og en fornøjelse at handle med jer👍

3 września 2024

Hej Ole

Tusind tak for den flotte anmeldelse, vi er meget glade for den! Rigtig god fornøjelse med dine brædder!

Oceniono na 5 z 5

Grønagergård er ALTID imødekommende og…

Grønagergård er ALTID imødekommende og hjælpsomme og priserne er fine!

3 września 2024

Hej Morten

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at kunne hjælpe!

God oplevelse!

Jeg hentede lærketræ til højbede. Det var bestilt torsdag aften, fredag formiddag ringede de og sagde, at det var på lager til afhentning, så jeg hentede lørdag. Fin service og flink personale, så det var en rigtig god oplevelse.

30 sierpnia 2024

Hej Morten

Mange tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for! God fornøjelse med dine højbede!

Oceniono na 5 z 5

Gode priser og varen lå klar til…

Gode priser og varen lå klar til afhentning inden for kort tid.

28 sierpnia 2024

Hej Tommy

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er rigtig glade for den gode feedback!

Rafter til kbh

Alt gik fint. Dog ville det være godt om der et eller andet sted stod hvor lang tid man måtte påregne til transport.
Raterne var gode og tørre

20 sierpnia 2024

Hej Carsten

Tak for den flotte anmeldelse, vi er rigtig glade for den! Spørgsmålet om transporttid er svært at sætte ind automatisk eller som standard, fordi det blandt andet kommer an på, om træ skal skæres først, eller om vi har det på lager, men man er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og forhøre sig!

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Fik god service

Hej Anders

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er rigtig glade for, at du er godt tilfreds!

Oceniono na 4 z 5

Leverancen var helt i orden

Leverancen var helt i orden - da den endelig nåede frem til Rømø👍🏻

Hej Hans Christian

Mange tak for anmeldelsen, vi er glade for, at det var en positiv oplevelse at handle med os!

Oceniono na 5 z 5

Ikke noget at klage over

Ikke noget at klage over. Der mangle dig en enkelt. Skrev til dem og vupti kom de forbi med den. Tak

Hej MPH

Mange tak for anmeldelsen! Vi prøver altid at være fleksible, fx hvis der skulle mangle en pind, og vi er glade for, at vi hurtigt kunne løse problemet!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig sagsbehandling på nettet.

Hurtig sagsbehandling på nettet.
Venlig og hjælpsom betjening ved udlevering.
Stedet kan bestemt anbefales også for kvalitetstræ.

Hej Winnie

Tusind tak for den flotte anmeldelse, vi er meget glade for den!

Terasseprojekt med specialmål

Jeg var I gang med et terasseprojekt og skulle bruge nogle 4m egetræssveller og fandt Grønagergaard Savværk på nettet, som var meget behjælpelige med at finde lige præcis de sveller som jeg skulle bruge.Jeg have forventet en levering på en uges tid, men fik allerede svellerne efter et par dage.
Svellerne var første klasses og fik derfor også lyst til at bestille terrassebrædderne hos Grønagergaard som allerede blev leveret dagen efter ordremodtagelse.

30 lipca 2024

Hej Ivar

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at både kvalitet og levering lever op til dine forventninger, og vi håber, du kommer til at nyde godt af det færdige resultat i mange år!

Som altid

Som altid, hjælpsomme medarbejdere ved afhentning af varer. Hos Grønagergård kan jeg finde træ profiler, som ikke fås hos andre kilder.

24 lipca 2024

Hej Boris

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for! Vi glæder os til at se dig igen!

Oceniono na 2 z 5

Varer er ikke første sortering,.

Varer er ikke første sortering,
Leveringen var ikke overdækket og gennemvædet af regn, da jeg modtog den.
Korrekt jeg henvendte mig og sendte billeder af min anke vedr. kvaliteten. Virksomheden anbefalede mig at henvende mig for at få vejledning. Mener ikke det er seriøst at få vejledning til, hvorledes man laver andensorterings varer om til første sorterings varer.

19 lipca 2024

Hej Kurt

Tak for anmeldelsen.

Man er altid velkommen til at kontakte os, hvis man mener, at produkterne ikke lever op til forventningen, og jeg kan forstå, at du har været i dialog med os efter din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Top faglig betjening, fornuftige priser og hurtig levering

Det har været en stor fornøjelse at handle hos Grønagergård. Meget venligt og vidende personale, der tydeligvis gør meget for at give kunderne bedst mulig betjening.

3 lipca 2024

Hej Johan

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for - vi er glade for, at vores engagement kan mærkes!

Oceniono na 4 z 5

Ser ud til at være fine materialer.

Ser ud til at være fine materialer.
Desværre kunne de ikke leverer helt til adressen.

24 czerwca 2024

Hej Lars-Henrik

Mange tak for anmeldelsen, den er vi glade for. Det er godt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores varer!

Yderst go service

Yderst go service, alt perfekt træet er installeret ser godt ud. Tak.

19 czerwca 2024

Hej Peter

Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi er glade for, at du er tilfreds med processen og resultatet og glæder os til næste gang, du vil handle hos os!

Grønagergård Savværk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej