Goede product en goede service. Fout artikel ontvangen. Na e-mail contact binnen 24 uur excuus. Mag foute zending houden. Binnen drie werkdagen kwam juiste zending plus tegoedbon van € 10,00. Fantasti... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een GEWELDIGE SERVICE. Door mijn eigen fout had ik een verkeerde bestelling gedaan. Verzocht wat ik moest doen om te herstellen/ retourneren. Kreeg ik gelijk de volgende dag een tegoedbon om d... Zobacz więcej
De tochtstrip werkt naar behoren en is makkelijk aan te brengen. Jammer genoeg plakt de strip bij mij onvoldoende, hij laat los op de hoeken van de deur. Ondanks nogmaals ondergrond goed schoonmaken é... Zobacz więcej
Eindelijk ontvangen. Ruim 3 weken geleden besteld. Geen reactie anders dan standaard antwoord. Zelfs korting aangeboden door hen, echter verzenden vindt niet plaats. Produkt is goed, doet wat he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De mogelijkheden zijn eindeloos met GrippTek. Sinds 2019 zijn wij toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en handige kleefproducten voor elke doe-het-zelver.
Dane kontaktowe
Holandia
- help@gripptek.nl
- gripptek.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Op de site wordt beloofd dat levering binnen 24 uur plaatsvindt. Ik wacht al een week.
Net als bij andere reviews is te lezen, heb ik ook de ervaring dat ze alleen met standaardmail reageren op vragen.
Ik heb anno 2025 echt een hekel aan webshops die hun service en communicatie niet op orde hebben.
Is dit zo’n webshop die alles via AliExpress inkoopt?

Odpowiedź od gripptek.nl
Absoluut niet bestellen, leveren niet!
Helaas lijken dit oplichters te zijn, 5 Januari besteld, zou de volgende werkdag geleverd zijn. Zoals wel meer mensen hier lees ik, niets ontvangen en geen bericht.
Absoluut niet bestellen, leveren niet!
UPDATE 11-01: op vraag om geld terug te storten reageren ze niet, je krijgt een standaard mail en een coupon voor 10 euro maar nog steeds geen leverdatum of spullen. Aangifte doen maar, echte oplichters.
Update 14-01: aangifte gedaan van online oplichting. Dit kan online dus ik raad iedereen aan hetzelfde te doen, misschien dat er dan iets gedaan kan worden tegen deze criminelen.
Update 17-01: Inmiddels zijn ze ook begonnen met valse track en trace codes. PostNL weet namelijk nergens van en heeft geen pakket gezien. Niet dat het nog verassend is.
Update 20-1. Nog geen contact en nog steeds een fake track en trace.
Update 22-01: Eindelijk een track en trace. Vragen om geld terug worden genegeerd, nog steeds geen normaal contact met deze club mogelijk. Uiteraard heb ik hun spullen niet meer nodig na weken niet leveren en niet communiceren. By far de slechtste ervaring die ik ooit met een winkel gehad heb.
Update 05-02: die zijn helemaal gek, heb tientallen mails gestuurd naar dat mail adres, jullie reageren nergens op.
Update 10-02: uiteraard ondanks onderstaande en mijn opnieuw aangeleverde gegevens bij deze kneuzen geen reactie meer ontvangen.

Odpowiedź od gripptek.nl
Helaas een maand moeten op levering
Helaas een maand moeten op levering. Ondertussen al een andere gekocht. Geen reactie op verzoek te retourneren.

Komen afspraken niet na
Waardeloos bedrijf.
Wacht al ruim 2 weken op mijn bestelling.
Ze geven aan het op te lossen, maar tot op heden nog niks ontvangen

Odpowiedź od gripptek.nl
31 december besteld en nog steeds niets…
31 december besteld en nog steeds niets binnen zg ivm feestdagen.
Na reactie Griptek van 7 januari nu 10 januari nog niets mogen ontvangen
En nu 14 januari nog steeds niets ontvangen
Gisteren nog een mailtje gestuurd maar nog steeds geen reactie.
Vandaag 15 januari geld terug geëist.
Louche onderneming volgens mij.
Eenmanszaak
Voor mensen met dezelfde ervaring, melden bij ACM consuwijzer zoals politie voorschrijft.
Wellicht krijgen we dan wel een reactie.

Odpowiedź od gripptek.nl
Na meerdere pogingen om mijn tocht…
Na meerdere pogingen om mijn tocht probleem op te lossen, heb ik eindelijk de juiste oplossing gevonden.
De anti tocht tape van Gripptek is makkelijk aan te brengen en werkt fantastisch. Binnen een paar minuten was de tocht rond mijn ramen en voordeur verleden tijd. Top product zal zeker meer bestellen

Slechte service. Geen antwoord
Op 10 dec besteld. Ik was geduldig dus stuurde pas enkele dagen later een mail waar mijn pakket bleef. 16 dec antwoord met een tegoedbon. Hoef ik niet. Wil mijn pakket en hoogstwaarschijnlijk geen volgende aankoop.
22 dec. Kreeg ik een mail dat mijn pakket verzonden was. Positief dus. Maar inmiddels 4 januari is het nog steeds niet binnen en op 2 mails van mij is geen antwoord meer gekomen van Gripptek. Ik wil mijn geld terug.Je kunt niet claimen dat je bestelling een dag later binnen is als je er 12 dagen over doet voordat het verzonden is. En dan begrijp ik alle drukte rond de feestdagen nog. En voor PostNL geldt hetzelfde. De track en trace code geeft alleen een doorgestreepte niet gehaalde datum.
Bagger bedrijven.
Update 8 januari. Nog steeds geen antwoord en ook nog geen pakket. PostNL zegt via de chatbot dat ik nog maar eens 5 dagen geduld moet hebben.
Update 9 januari. Er is eindelijk contact geweest. Ze gaan mijn bestelling opnieuw versturen. Fijn, maar ik ben het niet eens met de compensatie.

ONBETROUWBAAR/ONBEREIKBAAR BEDRIJF
Dit is m’n 2e review over aankoop/sponsoring bij Gripptek. Ik heb op 17-12 tape besteld en € 25,00 betaald. Zou binnen 2 dagen geleverd worden.
Bedrijf is niet te bereiken en reageren selectief op m’n mailtjes. Krijg een tegoed bon aangeboden van € 10,00 voor m’n volgende bestelling.
NIETS BESTELLEN HIER
Steeds beloven ze dat ze er aan te werken maar allemaal loze beloftes. Wat een waardeloze firma en dat ze maar blij zijn dat ze mij genaaid hebben voor € 25,00.

Odpowiedź od gripptek.nl
Je krijgt een merkloos product opgestuurd.
Bij Gripptek een zelfklevende tochtstrip besteld. Voor 23hr besteld volgende dag in huis. Helaas heeft het meer dan 3 weken geduurd voor ik het ontvangen heb.
Op de site staat dat je zelfklevende tochtstrip krijgt met een plakrand van 3M. Ik denk 3M is oké qua kwaliteit en ik krijg iets merkloos opgestuurd. Dus plaatje wat ze verkopen komt niet overeen met wat je krijgt. Ik heb het op de deur geplakt en ben benieuwd hoe dit gaat houden.

Odpowiedź od gripptek.nl
Bestelling niet (op beloofde tijdstip) geleverd.
Een bestelling die beloofd werd voor levering 31/12/2024 is nog steeds niet geleverd. Een beloofde track & trace code kreeg ik nog niet toe. Er is alleen een contactformulier en een emailadres. Waarom heeft Gripptek geen helpdesk die je telefonisch kan contacteren?

16-12-2024 besteld - niets ontvangen
Bestelling geplaatst op 16-12 maar nog niets ontvangen op 2-1-2025. Bij een eerste navraag kreeg ik een autoreply terug en een tegoedbon aangeboden, ook als autoreply, maar er was geen communicatie over mijn bestelling zelf en mijn vragen werden genegeerd.
Zonet hen opnieuw gemaild waar mijn bestelling blijft maar nu krijg ik mijn e-mail terug want blijkbaar werkt het e-mailadres van gripptek niet meer:
Support (help @ gripptek.nl)
Uw bericht werd niet bezorgd omdat de e-mailprovider van de ontvanger het heeft geweigerd.
Een vreemde gang van zaken doen en zeer slechte communicatie. En verder geen contactgegevens op de website te vinden.
Tenzij het tegendeel bewezen wordt, lijkt het erop dat ik gefopt ben. Jammer!
———UPDATE ———
Ik had de hoop al een beetje opgegeven eigenlijk, toen ik maandagmiddag 6-1-2025 mijn bestelling alsnog in de brievenbus kreeg.
Al met al is het pakje dus 22 dagen onderweg. “Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis”. De levertijd met iets meer voorbehoud communiceren zou wel eerlijker zijn naar de klant.
En, per e-mail reageren en een telefoonnummer op de website vermelden zou klantvriendelijk zijn. En vragen persoonlijk beantwoorden en niet alleen autoreply’s sturen en meteen vouchers als tegemoetkoming uitdelen. Als klant wil je gewoon informatie over je bestelling en antwoord op je specifieke vragen.
Aan het einde van de middag op 6-1-2025 heb ik de tochtstrip onderaan mijn voordeur en langs de gehele linkerkant aangebracht. Eerst schoongemaakt met een licht vochtig doekje en daarna met St. Marc ontvetter op een doekje de randen afgenomen.
Het was onstuimig weer op maandag 6-1 en dinsdag 7-1 met regen erbij (tocht en vocht). Ik moet zeggen dat de werking van de tochtstrip an sich best goed is. Normaal waait het behoorlijk langs de kieren en dat was aanzienlijk verminderd. Dus qua werking ben ik eigenlijk best tevreden. Het is wel iets minder doorzichtig dan ik had gehoopt. Soit.
Op woensdagavond 8-1 laat de plakstrip onderaan in de hoeken een beetje los. Inmiddels is het donderdagavond 9-1 en begint de lijm aan de onderkant wel iets meer los te laten (en komt er toch wat verf mee vanaf hier en daar), niet alleen in de hoeken. Dus benieuwd hoe lang dat blijft zitten.
Waarschijnlijk moet de onderkant binnenkort opnieuw beplakt worden.
Kunnen jullie me als tegemoetkoming nog een rol GrippTek sturen (5 meter x 35mm transparant)? Maar geen voucher aub!

UPDATE er is gereageerd
UPDATE; twee maanden na mijn bestelling en weinig tot geen communicatie eindelijk onderstaand bericht en inderdaad, ik heb mijn geld teruggestort gekregen.
Uit coulance zeggen ze terwijl het een volledig correcte retour was. Coulance was geweest als ook mijn verzendkosten waren opgepakt!
In de tussenliggende tijd van bestellen-leveren-retour heeft kennelijk een verhuizing gezeten!
Mijn retour is afgeleverd op het “oude” adres! Gedownload via de retour procedure!!
Voor mij een les, via insta iets vlot kopen is geen aanrader. Toch eerst verder kijken.
Tip voor Gripptek is correspondentie serieus nemen. Echt lezen en vlotter reageren.
Hi, update!
Alle actie alleen vanaf mijn kant!
Gripptek reageert niet, nooit!
Ik geef niet op.
Heb €46,77 plus €7,95 aan ze uitgegeven zonder tegenprestatie. Onacceptabel!
Ook de reactie op trustpilot met de vraag om informatie die ik ze dus weer heb opgestuurd blijft onbeantwoord. Wordt vervolgd!

super oplossing
De tocht tape is een geweldige oplossing voor koude lucht die via de voordeur naar binnen kwam. Het aanbrengen was eenvoudig, ik heb het oppervlak wel eerst stof vrij gemaakt en ontvet. Zit nu al een paar weken en verwacht dat dit wel goed blijft zitten. Ben tevreden.

Een prima product.
Ik heb onlangs de anti tocht tape besteld en ben blij met het resultaat. De levering was snel en zonder problemen, ondanks de drukte rond de feestdagen. De tape is super eenvoudig aan te brengen en houdt de kou buiten, wat een verschil. Ik merk dat mijn huis nu veel warmer is. Echt een aanrader voor iedereen die van tocht af wil. Ik ga zeker meer bestellen.

Eindelijk
Produkt is goed, doet wat het beloofd. Nu intern nog zorg dragen voor customer service.

Product geretourneerd
Product geretourneerd, nooit iets van gehoord, geen geld terug. Enkel bereikbaar via contactformulier waar geen reactie op is gekomen. Geen communicatie mogelijk. Ben nu zo’n zes weken verder.
Reactie van gripptek op dit platform gehad, maar hun aangeboden mailadres voor een oplossing werkt niet!!

Geweldig spulletje
Geweldig spulletje, werkt perfect, en ik ben er erg blij mee. Zeker aan te bevelen .

Waardeloze communicatie
Op 8 december besteld, na dagenlang niets te hebben gehoord zelf contact gezocht op 14 december. Er was een leveringsprobleem, excuses en een tegoedbon voor 10,-.
Op 18 december heb ik gemeld dat ik mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Geen reactie, dus op 20 december nogmaals gemaild. Nog steeds geen reactie, maar op 22 december krijg ik een mail dat mijn bestelling wordt verzonden. Het zal mij benieuwen of ik überhaupt nog reactie op mijn annulering krijg en of ik kosteloos de bestelling retour kan sturen en mijn geld alsnog terugkrijg. Tip: als jullie een reclamecampagne op instagram zetten, zorg er dan voor dat je genoeg voorraad hebt en zet niet op je website dat als je voor 23:00 uur besteld, je je bestelling de volgende dag in huis hebt.
Update 09-01: inmiddels heb ik mijn bestelling op 3 januari ontvangen, maar tot op heden geen reactie op mijn e-mails van 18, 20, 28 december en 2 januari. Bedrijf zit volledig in de negeerstand, maar heeft nu wel gereageerd op mijn review. Of ik contact met ze op wil nemen om naar een oplossing te kijken. Alsof dat zal helpen. Sorry Gripptek, reageer eerst maar eens op één van mijn 4 eerdere mails.

Waardeloos
Op de site staat voor 23u besteld volgende dag in huis. Echter: 8 december besteld en niets ontvangen. Ze reageren ook niet meer op mail of contactformulier. Waardeloos!

Odpowiedź od gripptek.nl
Geen reactie, geen zending, niks
Bestelling geplaatst: totaal geen reactie. Geen bevestiging, geen track&trace, geen levering. Terwijl de belofte is: voor 23u (?) besteld, volgende dag in huis. Niets van dat al. Zeer dubieus.

Doświadczenie Trustpilot