Goede product en goede service. Fout artikel ontvangen. Na e-mail contact binnen 24 uur excuus. Mag foute zending houden. Binnen drie werkdagen kwam juiste zending plus tegoedbon van € 10,00. Fantasti... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een GEWELDIGE SERVICE. Door mijn eigen fout had ik een verkeerde bestelling gedaan. Verzocht wat ik moest doen om te herstellen/ retourneren. Kreeg ik gelijk de volgende dag een tegoedbon om d... Zobacz więcej
Eindelijk ontvangen. Ruim 3 weken geleden besteld. Geen reactie anders dan standaard antwoord. Zelfs korting aangeboden door hen, echter verzenden vindt niet plaats. Produkt is goed, doet wat he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De mogelijkheden zijn eindeloos met GrippTek. Sinds 2019 zijn wij toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en handige kleefproducten voor elke doe-het-zelver.
Dane kontaktowe
Holandia
- help@gripptek.nl
- gripptek.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Top !!!
Goed verpakt, snel verzonden door bedrijf. Goed afgeleverd door DHL. Product voldoet aan de verwachting, plakt zelfs op een kast van 125 jaar oud. We wilden deze niet verven of verpesten. Nu hangt er een greenstory herschrijfbare kalender zonder de kast te verpesten!
Het is sterk en hecht goed en is…
Het is sterk en hecht goed en is herbruikbaar! Dat zijn 3 plussen!
Prima om te bestellen en prima levering.
Prima om te bestellen en prima levering.
Gripptek blijft voor mij subliem bij…
Gripptek blijft voor mij subliem bij ophangen en monteren van allerlei zaken!
Snel geleverd en heel handige tape
Snel geleverd en heel handige tape
Gewoon:Kopen!
De tape is echt geweldig. Ik zorg er vanaf nu voor, dat ik het altijd in huis heb! Echt super.
Contact met de klantenservice is probleemloos. Een pakje dat was verloren gegaan bij de post, werd direct vervangen door een nieuw pakje. En (zonder dat ze er wat aan kunnen doen) excuses voor de overlast. Zeer tevreden over dit bedrijf en het product!!
goede tape voor een degelijke prijs
goede tape voor een degelijke prijs. snel geleverd.
Het blijft goed zitten en werkt…
Het blijft goed zitten en werkt waarvoor het is bedoeld
Tochtstrip is top, klantenservice niet
De tochtstrip werkt naar behoren en is makkelijk aan te brengen. Jammer genoeg plakt de strip bij mij onvoldoende, hij laat los op de hoeken van de deur. Ondanks nogmaals ondergrond goed schoonmaken én nieuwe strip erop, bleef het verschijnsel zich voordoen. Hierover meerdere mails op meerdere manieren ( via rechtstreekse mail en via contactformulier op de site) gestuurd. Dat is inmiddels een flink aantal weken geleden en nog steeds geen reactie terug ontvangen van de klantenservice. Daarom 3 sterren.
Dubbelzijdige tape.
Dubbelzijdige tape.
Dit is mijn 2e bestelling. Je kunt het werkelijk voor vanalles gebruiken. Super product.
Tot zover goed.
Tot zover goed.
Na paar weken, zeker minder toch rond de voordeur.
Zeer tevreden met Gripptek
Zeer tevreden met Gripptek, iets minder met PostNL. Ze hebben op een verkeerd adres geleverd. Gripptek bleef het wel goed volgen.
Levering duurde langer
Levering duurde lang, maar klantenservice heeft dit helemaal goed gemaakt. Ook voor 1 teveel bestelt product was retour geen probleem!
5 dagen geleden een update in mijn…
5 dagen geleden een update in mijn review gegeven. Er wordt tot op heden niet geantwoord. Zie mijn review van 5 dagen geleden.
Supersnel, supergoede communiatie
Snel geleverd, voor een nette prijs. En de tochtstrips die ik kreeg waren perfect voor in mijn oude huis uit 1881, waar kieren meer regel dan uitzondering zijn.
Doświadczenie Trustpilot